Skip to main content

Dorin Chioţea pleacă de la Adevărul

 

Şeful sportului de la Adevărul Holding, Dorin Chioţea, pleacă de la grupul deţinut de Dinu Patriciu.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, ieri după-amiază el şi-a anunţat colegii de decizia pe care a luat-o.

Dorin Chioţea a venit la Adevărul în urmă cu doi ani, la conducerea Diviziei Sport, departament care se ocupa de acest domeniu pentru toate produsele media din grup. Până anul trecut a coordonat şi echipele de paparazzi.

Contactat de paginademedia.ro, Dorin Chioţea a confirmat informaţia, dar nu a detaliat motivele plecării.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi ion adi ion
    Din tot ce citesc eu aici vad ca exista o nemultumire la nemultumire.Eu sunt impatial da prezint putin situatia:
    S-a bagat pontaj.Sincer la cat se arde gazul la cafele si tigari zinic nu vi se pare normal sa vina unul si sa bage putina disciplina?Ia uitati la ce ora scrieti comentariile ,ca e cam ora la care ar trebui sa munciti iar voi stati pe situri aiurea ocupandu-va sa realizati ca vi se intampla voua.Poate va face bine si la sanatate.
    Se da afara.Pai omul cere eficienta pe care a demonstrat-o in alte businessuri si dupa ani de zile de capuseala taie putin din problema.In loc sa ne adaptam la era tehnologica va impartiti dreptatea pe forumuri.Ce e bine ca toti stim sa facem calcule pe banii altora.A adus echipa de conducere care a demonstrat in businessuri adevarate ca stie sa aplice reguli si voi va trageti de sireturi cu Peter (mai adu una rece) ,sau ca Grigore aia ailalta.
    Realizati si voi ca daca putea sa faca treaba cu voi cei din interior nu era nevoie sa ii aduca pe alti din afara-cu masinile lor scumpe- care sa va supuna la lectiile pe care tot spuneti ca le sti asa bine.
    Dar asa cu toti ne obisnuim sa stam la cald intr-un job si sa comentam aiurea in loc sa ne vedem de treaba
  • maria musat maria musat
    eu despre chiotea nu pot vb decat de la excelent in sus!profesionist si cu mult fler. cand a cumparat patriciu ziarul averea, iar echipa de la libertatea a venit acolo, m-am dus la chiotea, care era redactor sef la prosport, fara sa-l cunosc sau sa-l fi vazut vreodata pana atunci si l-am rugat sa vorbeasca pentru mine si pentru sectia politic de la averea, din care faceam parte, sa ne angajeze la libertatea. mi-a zis ca ma citea si ca-i placea ce scriu, dar ca nu si-a imaginat ca pot sa am atata tupeu, in sensul bun al cuvantului : )). in 5 minute m-a dus la ana nita in birou si am negociat transferul. apoi, cand am plecat de la libertatea, mi-a zis ca gresesc si asa a fost!tot respectul pentru Dorin si stiu ca va reusi!succes, leule!
  • robert robert
    Sunt de acord cu George. Nu am legatura cu ADH, dar din cate vad, angajatii trustului (cel putin cei de aici) ar fi buni sa scoata un ziar de barfe.
    Ca in orice "mariaj", o cota parte -fie ea si mica, din dezastrul de la Adevarul va apartine.
    Va dau un sfat: daca nu va place unde sunteti, plecati! daca tot stati, puneti mana si munciti!!!
  • george george
    Urat caracter mai aveti, voi, astia de la Adevarul! De barfa suntei toti buni. Toti sunt rai, mai putin voi! De-aia nici nu merge treaba bine acolo si sunt pagubele care sunt! In privinta lui Chiotea, nu-l mai plangeti atata. Omul si-a facut treaba si nu va ramane pe drumuri. O va duce mai bine decat toti astia de aici care va muscati decur unul pe altul. In scurt timp sa auzit ca si-a gasit de lucru, si inca la un nivel bun, la care voi nici nu o sa sperati vreodata. Asa ca invatati-va sa va respectai sefii, indiferent care sunt aceia, faceti-va treaba bine si nu mai manjiti lumea, cu vorbe pe la spate. Fiti curajosi si spuneti-le in fata, nu pe forumuri!
  • Constantin Radu Constantin Radu
    Pentru cei care ma critica: le urez tot binele din lume. Cei care au lucrat cu mine ma stiu bine :) sanatosi sa fim, vad ca la cap unii chiar sunt bolnavi!
  • Sergiu Sergiu
    Fiti atenti: Tanase acum a iesit din scara blocului lui, sunt in spatele sau. Si-a aprins o tigara, pufaie din ea de ii iese fumul pe nari.E rosu rau de tot la fata. Nu stiu ce sa fac, sa sun la Salvare? Mai amim momentan aceasta decizie. S-a apropiat de intrarea la metrou, sunt tot in spatele lui. Paina sa intre, a mai fumat o tigara. A iesit de la metrou la Pipera, si-a cumparat un pachet de tigari de la o taraba, si-a aprins din nou o alta tigara, se uite pe cer si spune: " Doamne, ce zi calduroasa! Ce dracu subiecte o sa-i dau eu azi lui Amir?" afirma Tanase in gind. Se apropie de sediul Adevarul si da se intre, arunca tigara si se inchina: Sper sa nu primesc azi decizia de pensionare", sunt in spatele lui si l-am auzit bine. Intra in sediu, se duce la calculator, dar nu sta mult,ca se duce la fumar sa mai trage o tigare, ca nu are inspiratie la subiecte, iar Amir inca nu e la servici. Pe scurt, cam asa arata o zi de munca a lui Tanase. Toata ziua la fumar si subiecte ioc! Tanase,azi tise va imna decizia de pesnionare, Nu-i nimic! Te intorci acasa la Craiova si te ei de miina cu Mititelu.PS. Sper ca macar azi iti raspunde Stoicescu la telefon sa-ti dea si tie niste numere de pe Rapid,
  • Alexutz Alexutz
    Am lucrat cu dl Chiotea Dorin la Prosport in primii trei ani cand a preluat ziarul, apoi am iesit din presa. Mi-a dat sansa, pe cand eram un simplu student muritor de foame la ASE, sa fiu ziarist, asa cum a facut cu oricine ii trimitea un email sau batea la usa in Aerofina. Uneori mai facea glume proaste, dar nu te puteai supara pe el, mai dadea amenzi pentru jocuri pe calculator. Acest om a muncit enorm pentru a pastra si ridica ProSport si a facut o echipa de la zero, cu oameni luati efectiv de pe strada cu salarii mici pe care ii invata meserie cu o rabdare de fier si cu care a batut mereu la vanzari Gazeta unde erau marile nume in frunte cu Tolontan. Pe mine m-a angajat dupa 3 luni, ce a promis aia a facut si m-a aruncat in lupta la meciuri afara imediat zicandu-mi: ai sansa sa te bati cu cei mai mari ziaristi din tara asta, da goluri si ai incredere in tine ca eu te voi sustine. De atunci am lucrat in Advertising si Banci, dar manager precum Chiotea nu voi mai intalni pentru ca are un stil unic de a da incredere oamenilor, de a fi foarte corect cu ei si a le spune totul in fata. Simte foarte bine potentialul fiecaruia in ciuda faptului ca avea ca toti sefii cativa lingai (se stiu acestia) prin jur. Erau probleme mari cu salariile care la Ringier erau mici si nu le putea mari, dar in schimb dadea zile libere, oamenii erau obositi rupti si aveau motivatia extraordinara ca zi de zi se lupta pe piata cu starurile Ioanitoaia si Tolontan care nu erau mai buni decat ei. Dl Dorin a facut o scoala de viata la Prosport si il privesc cu mare placere (s-a cam ingrasat) la Gsp TV. Probabil ar fi fost si un doctor foarte bun pentru ca se vede din cultura generala excelenta si din cum ii merge minte. Profit de ocazie sa-i salut si pe Iulica Anghel, Alex Catalan (o fi iesit din presa?), Florin Caramavrov si Amir Chiaras si Daniel Nazare.
  • mr Paparazzo mr Paparazzo
    Dorine cum intruu pe aici cum dau de cate ceva despre tine LEULE. Imi pare rau ca pleci pentru ca ai fost OM DEOSEBITsi mai ales ZIARIST singurul SEF care era pe invers adica dadea idei, RESPECT, RELATII si nu ameninta sau sa jicneasca pe nimeni. Iara daca vorbim de meseria de paparazi RESPECT maxim de la Papics si invidie maxima de la concurenta pentru showul TOTAL facut de tine la nunta lui Cristi Borcea in ziare si la toate televiziunile cu filmare si intrat pe Realitatea. Orlando si Artene si-au luat-o peste bot rau de tot de o sa te tina minte cat de SCULA esti.
  • candi candi
    baieti, nu va mai certati ca prostii, nu mai sapati santuri intre voi spre deliciul onoratei conduceri pentru care "divide et imperam" a fost motto-ul calauzitor. in curand vom disparea cu totii, asta e doar o etapa. treziti-va! macar acum!
  • Prazu Prazu
    revenim cu detalii despre analfabetul de tanase. daca ar fi dat bac-ul anul asta, l-am fi vazut pe la stiri, printre aia cu 1 sau 2. el abia a terminat cu 6 colegiul tehnic cai ferate din craiova, si asa cu mult zaibar dat la profi. ne pare rau de tine, dar ai fost magar cu unii oameni si meriti sa fii taxat. in rest, iti uram multa sanatate!
  • Sergiu Sergiu
    Cel mai bun ziarist de la sport este Amir. In rest doar lichele, toti sunt zero barat. Valoare mai are doar Pitau. In rest, cei mai slabi de acolo sunt oamenii de pe Steaua, Epure si Perju. Copilul ala Perju are noroc ca sta in acelasi oras cu Anghel.El cu Epure nu au nicio sursa pe echipa fata de baiatul ala Pitaru.De, Fane Alexandru nici nu mai are rost sa vorbim,inafara de Simota de la Petrosani nu-l cunoaste nimeni. Se aude ca el a luat legatura deja cu Miron Cozma sa-i caute de lucru intr-una din minele din Petrosani.De Radu Dragut, nu mai e nimic de spus, un lingau, tradator si o lichea.Intrebati-l pe Nazare de caracterul lui Dragut. Ca ziarist nici de asta nu a auzit nimeni. Radule, daca esti dat afara la ce ziar mai crezi ca ai putea sa lucrezi? Ati pus pe lista doar oameni nevionvati si o sa-i aveti pe constiinta.
  • WC WC
    @Jiji

    Asa este. La Sport se muncea serios, nu ca prin alte departamente ale ADH.
    Dar sa stii ca si de cand ADS nu mai e gratis, tot baietii de la Sport umplu cele 2 pagini din acest ziar saptamanal.
    Bilantul pe care l-ai facut e perfect valabil.

    @Io

    La Sport ADH se fac 1-2 deplasari pe an, in timp ce ProSport si Gazeta fac cate 25-30, iar televiziunile cate 50.
    Ce ti se pare tie atat de indecent?!
  • Prazu Prazu
    analfabetul de tanase incearca de un an sa se intoarca la prosport, dar are usa inchisa la filoti. tanase se lauda pe la adevarul ca el il tinea in spate pe stoicescu la prosport, dar acum vreo doua-trei luni se tot ruga de stoicescu pe la o conferinta sa-i mai dea si lui niste numere de telefon de la rapid :-)
  • Jiji Jiji
    @ sahistul - Divizia Sport producea zilnic 7 pagini in Adevarul si 6 in Click, plus cate 100 stiri pentru ambele siteuri. In week-end sunt chiar mai multe pagini. Mai adauga la astea si editiile, unde se schimba cate 2 pagini cel putin zilnic si mai pune la socoteala si 2 pagini zilnic in ADS, pe vremea cand era gratis. Este singura divizie din ADH care are in permanenta oameni la birouri intre 7.00 dimineata si 01.30 noaptea. Nu in ultimul rand, nu uita ca de doua ori pe saptamana acei 20 de oameni ai lui Chiotea mai faceau si o revista de pariuri a Bet Cafe Arena, care se preda la tipar luni si joi si are 48 - 64 de pagini. De asemenea, aproape fiecare numar din Historia avea alocate pagini pentru istoria sportului, facute tot de Divizia Sport. Toate acestea inseamna o munca titanica, pentru ca cerintele sunt diferite de la o publicatie la alta iar daca te vei uita pe ele si vei face o comparatie vei vedea ca oamenii astia nu aveau concurenta pe piata. Cati stiu, de exemplu, ca in ultimele 6 luni lucrau fara sa aiba abonament la Digi TV, fiind nevoiti sa faca meciurile de acasa?
  • Jiji Jiji
    @ sahistul - Incerci sa bagatelizezi fara sa stii despre ce e vorba.

Trimite un comentariu

sus