Skip to main content

Cât a făcut X Factor la debut? Start modest pentru emisiunea de forţă a Antenei 1. Ediţia a doua, depăşită de Pro TV

 

ACTUALIZARE: Ediţia a doua a X Factor, de duminică, a scos audienţe sub prima ediţie: aproape 560.000 de telespectatori medie. Antena 1 s-a plasat după Pro TV, care a difuzat filmul Curierul, cu Jason Statham. Care a fost diferenţa de audienţă, în articol.

Publicitate

X Factor, emisiunea de forţă a Antenei 1 a luat startul aseară. Audienţele sunt mai bune decât media pe care o scotea postul pe acel interval fără emisiunea de talent show, dar sunt modeste, dată fiind aşteptarea pe care a creat-o programul.

Ratingurile au pus Antena 1 pe primul loc, la mică distanţă de Pro TV, care a difuzat un film cu John Travolta.

Cifrele de audienţă ale primei ediţii X Factor, în continuare:

  • X Factor a fost urmărit, în medie, de 652.000 de telespectatori din mediul urban, adică un rating de 5,6.
  • Pro TV, cu un film cu John Travolta, a scos aproape 580.000 de telespectatori, adică 5 rating.
  • Vârful de audienţă a fost înregistrat la 21.30, când 1,053 milioane de telespectatori se uitau la show (9 rating). De altfel, ultima parte a emisiunii a avut ratingul cel mai bun (o medie de 800.000-900.000 de telespectatori în intervalul 21.15-21.35).
  • Faţă de primele săptămâni din septembrie, ratingul Antena 1 este dublu cu X Factor. Media pe interval, sâmbătă seara era, pe Antena 1, de 315.000 de telespectatori (2,7 rating).
  • Audienţa emisiunii X Factor a fost la nivelul primei ediţii din acest sezon din Plasa de stele, cu Dan Negru (difuzată miercuri de Antena 1)

Audienţa posturilor TV pe intervalul emisiunii X Factor, în mediul URBAN:

1. Antena 1: 652.000 telespectatori (5,6 rating)
2. Pro TV: 579.000 (5)
3. Acasă TV: 334.000 (2,9)
4. TVR 1: 251.000 (2,2)
5. Prima TV: 233.000 (2)

Emisiunea care a dat startul modei talent-show-urilor, Românii au talent (Pro TV) a avut la prima ediţie o medie de 18 puncte de rating, adică peste două milioane de telespectatori din mediul urban au urmărit atunci emisiunea, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Curierul Jason Statham a avut Factorul X la rating

Ediţia a doua X Factor, de duminică seara, a scos un rating mai mic decât emisiunea de debut de sâmbătă: 559.000 de telespectatori medie, adică 4,8 rating. Antena 1 a fost depăşită de Pro TV, care a dufuzat Curierul, cu Jason Statham.

Ratingul Pro TV a fost de peste 800.000 de telespectatori în mediul urban (6,9), cu aproximativ 250.000 de persoane mai mult decât Antena 1.

  • Vârful de audienţă X Factor duminică: 912.000 de telespectatori (7,9 rating), la ora 21.04.

Audienţa posturilor la nivel NAŢIONAL, duminică, 17 septembrie, pe intervalul X Factor:

1. Pro TV: 807.000 telespectatori (6,9 rating)
2. Antena 1: 559.000 (4,8)
3. Kanal D: 365.000 (3,1)
4. Acasă TV: 344.000 (3)
5. Prima TV: 306.000 (2,6)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • xenia xenia
    hai, analfabetii angajati la pro sa posteze comment-uri, sariti repede cu voturile negative. sa-l sun pe costi mocanu ca va miscati prea incet?
  • cookie cookie
    Voi nu va mai saturati sa mai fiti atat de pupincuristi? Serios, spuneti-ne si noua cat va plateste pro tv-ul ca sa ii ridicati atat in slavi. Mi-e tare greu sa cred ca exista oamenii care sa laude un post in asa hal si sa nu ia si bani...insa, daca exista si de-astia care o fac pe moca, inseamna ca prostia a atins cote mult prea ridicate.
  • alex alex
    normal ca pro-ul o sa fie pe primul loc. la cate seriale cu tigani a produs se vede rezultatul. majoritatea zburatoarelor urmaresc acum su sufletul la gura "postul national" . acum sa nu sariti de cur in sus astia de scrieti la comanda pt ca si voi stiti ca asa e...
  • gogu gogu
    Care spectacol de la pro, ca nici macar nu a inceput? Inteleg, te pune cineva sa scrii, dar chiar atat de proasta esti incat nu stii nici macar sa o faci elegant?
  • mihi mihi
    Off, si tu comentezi "stimate" Vlad la comanda?
  • xenia xenia
    @calin: se vede ca te uiti la Pro TV, ca habar n-ai sa scrii romaneste.
  • steven steven
    Ce bine ca exista HBO!!!
  • calin calin
    de peste un an,de cand am canalele HD am inceput sa ma uit incet,incet doarla Protv HD,HBO HD si cele 3 canale de documentare HD pe care le pot vedea.Rar fac exceptii.Mai ales pentru Antena 1 care parca e opusul sintagmei :"gindeste liber"(e de fapt"gandeste cum i-ti spun eu")E paradoxal,pentru ca eu consider ca antena 1 se adreseaza 80%,celor peste 50 ani,care teoretic nu poti sa le mai spui cum sa gandeasca.Exista astfel generatia pro vs.generatia antena.Avand asemenea prejudecati m-am uitat totusi la ambele seri la X-factor,fiind foarte interesat de tineret-muzica-talent-show in general.Ce pot spune...extrem de slab!Le lipseste 1.REGIZOR (vezi Ruxandra Ion),2.Juriu vorbaret si carismatic(stau Paula si Adi ca primsecretarii de partid de la "steaua fara nume" sau "Mamaia"cu o autosuficienta...cred ca macaralele sunt pentrua le filma in prim plan nasucurile!)3.Montaj 4.TRANSMISIE HD Voiculescule!!(la cat a stat Badea fara aer conditionat aproape doua veri,vom vedea Antena 1 HD,cand mai candideaza Geoana la presedentie!)I-mi pare rau de ei.Chiar vroiam competitie in talentshow-uri!Cand ma gandesc ca au mai luat si Romania Idol...Vai,vai,vai!La unguri,sambata pe RTL Klub,e o adevarata placere sa ma uit desi nu inteleg nimic din ce vorbesc!Sunt deosebit de charismatici,lasa omul sa cante,e veselie multa etc.Daca ma uit in bucla la"reclamele de la Master Chef"sunt mai bine dispus decit daca ma mai uit la X-Factor!
  • vali vali
    pardon, pro a facut muci o emisiune de succes. finala si selectia castigatorului a dovedit clar, daca mai era nevoie, ca in romania oamenii cu talent nu au nicio sansa.
  • vali vali
    pentru mine e zero barat. dupa ce am luat teapa cu romanii au talent, nu ma mai uit la astfel de emisiuni idioate, unde cei talentati nu au nicio sansa si doar tembelii cu priza la manelisti prind primul loc... din partea mea, poa sa puna orice pe antena sau pe pro, la astfel de emisiuni aranjate nu ma mai uit!
  • fu2-10_3,14zda fu2-10_3,14zda
    5.6 sambata/duminica 4.8- Antena 1
    5.0 sambata/duminica 6.9- PROTV

    Cat costa un film la PRO, cat a costat productia la Antena 1 ?!

    lllllllllllllllllloooooooooooooooooollllllllllllllllllllllll
  • alex alex
    Operatorii din Pro TV n-au saracii nicio vina pentru lipsa macaralelor.
    Pentru a intelege, in formatul cumparat de catre o televiziune, tot - de la tehnica pana (uneori) chiar la ora si ziua difuzarii sunt stabilite prin contract. Diferenta se face prin implementare, promovare (cu cap) si micile tweakuri de continut - nuante, etc. Capitole la care nu neaparat Pro TV-ul a atins perfectiunea, dar pe care competitorii sai nu sunt in stare sa le inteleaga... De aceea, daca ar fi posibil, Romanii au talent (PRO) vs Romanii au talent (A1), va fi mereu castigat de postul din Pache...
  • monica monica
    cine esti, tu, tv? Intrebare pe bune.. Cautam oameni buni care inteleg realizarea unui format..Incercam sa formam o echipa de profesionisti, intr-un proiect fain...Daca te intereseaza sa ne cunoastem, trimite semn la [email protected]
  • Claudiu Claudiu
    nu va fii deloc dura, pe primul loc va fii ca intotdeuna PRO-ul , iar pe doi poate A1!
  • vlad vlad
    Normal anerxes, cocalarii se sustin intre ei :D

Trimite un comentariu

sus