Skip to main content

Vocea României, aproximativ un milion de telespectatori audienţă

 

Debut pentru talent-show-ul Pro TV Vocea României. Emisiunea cu Marius MogaSmileyLoredana şi Horia Brenciu în juriu a început marţi seară, cu o audienţă medie de 1,007 milioane de telespectatori în mediul urban, adică 8,7 rating.

Publicitate

Pe locul doi s-a plasat postul Antena 1, care a difuzat Plasa de stele, prezentată de Dan Negru.

La ce diferenţă, în continuare:

  • Cu 1,007 milioane de telespectatori medie în mediul urban, Vocea României a fost cel mai urmărit program.
  • Pe locul doi a fost Antena 1 (Plasa de stele), cu 600.000 de telespectatori.
  • Postul public a fost pe locul 3. Vocea României s-a intersectat cu repriza a doua a meciului Oţelul Galaţi - Benfica Lisabona.
  • Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 21.34: 1,384 milioane de telespectatori din mediul urban erau pe Pro TV în acel minut (11,9).

Audienţa posturilor TV pe intervalul Vocea României, în mediul urban:

1. Pro TV: 1.007.000 telespectatori (8,7 rating)
2. Antena 1: 600.000 (5,2)
3. TVR 1: 431.000 (3,7)
4. Kanal D: 381.000 (3,3)
5. Acasă TV: 289.000 (2,5)

Vocea României începe la o săptămână şi jumătate de la debutul talent-show-ului X Factor, de pe Antena 1. La primele două ediţii, X Factor a avut audienţe modeste (652.000 la prima ediţie, 560.000 la a doua, când a fost şi depăşit de Pro TV). X Factor a rămas doar sâmbăta, când a scos peste 800.000 de telespectatori.

Emisiunea care a dat startul emisiunilor de acest tip, Românii au talent, a avut la prima difuzare pe Pro TV o audienţă de peste 2 milioane de telespectatori (18 rating).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mirela mirela
    Inainte de a bate campii aiurea, du-te si invata gramatica limbii romane. Este jenant...
  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    ProTV are o masinarie de marketing fenomenala! Pe orice produs pune mana, se vede in audiente! Sa vedeti cand incepe MasterChef...
  • eu eu
    Toate ca toate, insa eu unul recunosc ca nu ma pot uita mai mult de 10 minute din motive de ... Loredana.
    Madonna wanna be asta s-a nascut fara simtul penibilului si asa a ramas toata viata.
    Mie unul, recunosc, imi face greata.
  • eu eu
    Te sfatuiesc si pe tine sa te uiti la THE VOICE. Daca tie ti se pare ca cea a fost aseara la Pro seamana catusi de putin cu ceea ce au facut americanii, inseamna ca nu te-ai uitat la Pro TV ci in cu totul alta parte.
  • eu eu
    Te-ai penibilizat la "Loredana".
  • eu eu
    Ia THE VOICE de la americani si uita-te. Apoi discutam de cat de "dinamic si vesel" e Vocea Romaniei.
  • motanul motanul
    dex, du-te la motan sa-ti mai dea o firimitura... in rest, esti mereu (pe) aproape, dar niciodata acolo. te pupa share-ul pe care nu o sa-l avetzi neam
  • Cristi Cristi
    Se vede ca romanul uita repede. Daca nu mai tii minte reclamele agresive de pe A1 pana sa inceapa show-ul, citeste regulamentul Xfactor si ai sa vezi ca la Xfactor au fost preselectii in toata tara fara juriu, iar acum sunt la faza a doua de auditii cu juriu, abia apoi urmand sa se treaca la faza 3 a showului live. Acelasi lucru e si la Vocea Romaniei, numai ca au avut un prag mai inalt, probabil au vrut numai oamenii care stiu sa cante sa treaca de preselectii si sa ajunga in fata juriului ca sa nu mai fie momente penibile. Uite si reg Xfactor ca sa te convingi http://xfactor.a1.ro/regulament_general
  • Cristi Cristi
    Ai dreptate ca cei care au intrat pe scena au trecut de o prima faza a preselectiilor, unde din cateva mii au ramas cam 200, dar si la X Factor s-a intamplat asa, unde au fost mai intai preselectii mai largi fara juriu unde s-a cantat acapella, iar acum ce vezi la tv sunt auditiile cu juriu care au avut loc in 5 orase, nu sunt preselectiile. Tocmai preselectia face ca Vocea Romaniei sa fie un show mai profesionist, pentru cei care stiu cu se mananca muzica si sa nu mai intre toti care fac circ. Ca sa nu mai zic ca melodiile nu sunt intrerupte dupa 1min de juriu, iar concurentii canta cu orchestra live. Abia dupa faza aceasta a doua de auditii va incepe showul live, cum o sa inceapa si la X Factor, dar asta e parerea mea, preselectia initiala facuta de echipa, producatori sau ce-or fi, pana sa ajunga in fata juriului este mult mai buna.
  • crissa crissa
    Sun sigura ca daca emisiunea ar fi fost progamata sambata ar fi batut la scor chix factor. Astept sa vad ce se va intampla cand romanii au talent . Emisiunea va fi transmisa sambata pe acelasi segment orar
  • crissa crissa
    tu esti o fana a manelelor.Muzica cantata la Vocea Romaniei este peste nivelul tau intelectual
  • crissa crissa
    Nu zau! Sa inteleg ca postacii varanului sunt si prostuti!Prietene priveste graficele cu audientele.Pro-ul este statia tv nr.1 a Romaniei.
  • crissa crissa
    Vocea Romaniei a fost cu mult peste chix factor.
  • Un om Un om
    Si inca un exemplu. Am urmarit Stirile Pro si Observatorul simultan pe 2 tv-uri. Aceleasi stiri, cam aceleasi comentarii, uneori si succesiunea stirilor se suprapunea. Dar Pro-ul era cu audienta dubla, chit ca Esca este absolut enervanta. Daca s-r duce Esca la antene s-ar pierde in anonimat. Daca Gâdea s-ar duce in locul Escăi ar avea audiente la fel cu Esca acum. Antenele pot produce orice format de ultrasucces, tot dupa pro va fi. Ca x factor e mai bun devat VR nici nu conteaza. Un x factor facut de pro ar fi avut audienta mai mare decat un VR facut de antene. Aduceti-va aminte ce audiente halucinante a facut „alege ASIA“. Desi era o mizerie de emisiune. Sau Maruta cu jegul lui de emisiune. Si tot e primul indiferent ce se da pe antene. Asta e. Exista Pro-ul si altii.
  • daniel daniel
    traiesti intr-o alta lume prietene..

Trimite un comentariu

sus