Skip to main content

Sabin Orcan, numit prim redactor-şef adjunct la Adevărul

 

Publicitate

Fost redactor-şef la Adevărul de Seară şi mai apoi şef peste redacţiile regionale de la Adevărul, Sabin Orcan este de la 1 iunie prim redactor-şef adjunct la publicaţia deţinută de Dinu Patriciu.

Anunţul a fost făcut astăzi de Grigore Cartianu, redactor-şef Adevărul, printr-un comunicat intern, în care au fost anunţate şi alte schimbări.

Astfel, tot de la 1 iunie departamentele Eveniment şi Bucureşti  vor fi comasate şi vor fi conduse de Ovidiu Marincea, care până acum a fost redactor-şef adjunct peste ediţiile locale.

Departamentul Politic va fi coordonat de Liviu Avram, redactor-şef adjunct, care se va ocupa şi de secţia Investigaţii. Ion M. Ioniţă, redactor-şef al revistei Historia, va continua "să sprijine" departamentul Politic din poziţia de Senior Editor.

Totodată, conducerea editorială a publicaţiei Weekend Adevărul va fi preluată de Laurenţiu Manolache, după plecarea lui Horia Ghibuţiu la FHM, pe care paginademedia.ro a anunţat-o aici.

Potrivit anunţului, "redactorii-şefi adjuncţi sunt direct responsabili de eficienţa departamentelor lor atât pentru ediţia print, cât şi pentru web. Asta presupune inclusiv o împărţire judicioasă a timpului între cele două produse Adevărul. Pentru început: cel puţin două ore pe zi trebuie dedicate web-ului."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mor de ras mor de ras
    astia de la adevarul sunt cea mai mare gluma din presa romaneasca. si au o concurenta puternica, deci este ceva ca reusesc sa se claseze pe primul loc. auzi aici "cel puţin două ore pe zi trebuie dedicate web-ului". De parca in timp ce fac munca pt print (vorba vine, munca), nu pot sa se ocupe in acelasi timp si de online. Suntem in anul 2012 si inca nu au inteles nimic. Nu e de mirare ca presa moare.

Trimite un comentariu

sus