Skip to main content

EXCLUSIV. Şedinţă tensionată la Realitatea TV. Mura Frînculescu, noul director executiv al postului. UPDATE. Detalii noi din mijlocul şedinţei de la Realitatea

 

Publicitate

Protestul de la Realitatea Media s-a ţinut într-unul dintre studiourile postului de televiziune. Angajaţii, rămaşi cu salariile neplătite, aproape că l-au linşat pe Florin Bercea, administratorul special al postului de televiziune.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, câteva din discuţiile lui Florin Bercea cu oamenii de la Realitatea.

Bercea i-a anunţat în premieră pe angajaţi că noul director executiv al postului este Mura Frînculescu, spre nemulţumirea angajaţilor postului care şi-l doresc înapoi pe Sorin Enache.

Cu toate acestea, Enache nu mai are voie să pun piciorul în clădirea Realitatea, biroul i-a fost sigilat, iar telefonul blocat.

Florin Bercea le-a promis oamenilor că va încerca să rezolve situaţia până miercurea viitoare. Totodată le-a cerut angajaţilor să-şi numească nişte reprezentanţi care să discute cu conducerea postului.

UPDATE 1

Florin Bercea a fost primit între angajaţi şi cu aplauze, dar şi cu huiduieli.

Un angajat al postului: V-aş ruga să nu mai aplaudaţi că v-au dat banii cum s-a făcut data trecută pentru că salariul este dreptul vostru şi nu aţi primit vreo primă. Nu înţeleg, a venit Ronaldinho sau cine?

Ce se întâmplă cu oamenii de pe frima nouă?, au vrut să ştie angajaţii postului.

Florin Bercea: Din păcate nici eu şi nici dumneavoastră nu avem nicio vină în situaţia care s-a creat. Încerc să găsesc soluţii ca să se rezolve această problemă în zilele următoare.

Angajaţii: Noi luna trecută am muncit!

De pe data de 18 iunie, de când aceşti oameni şi-au dat demisia de la Realitatea Media, ei lucrează neplătiţi. Aceşti oamenii au lucrat zi de zi cot la cot cu oamenii de la Realitatea şi nu şi-au primit banii. Trebuie să găsiţi o soluţie pentru că noi ne-am consumat resursele financiare, ne îmbolnăvim de inimă, avem familii şi ne-am văzut de treabă. Am muncit!

Dumneavoastră sunteţi administrator special, dumneavoastră vă luaţi banii?

Florin Bercea: Nu. Sunt administrator special, muncesc gratis.

UPDATE 2

Bercea: „Eu nu mi-am dorit să fiu administrator special la Realitatea Media”

Florin Bercea: Aţi trecut de pe o firmă pe alta în necunoştinţă de cauză la sfatul nu ştiu cui şi nu mă interesează al cui. Eu m-am trezit cu transferaţi în altă parte şi pe Realitatea Media, unde sunt eu administrator special, voi nu unteţi.

Angajaţi: Dacă nu recunoaşteţi această firmă, de ce aţi acceptat serviciile care v-au fost făcute?

Florin Bercea: Am spus că nu cunosc firma. Că nu cunosc existenţa vreunui contract dintre Realitatea Media  şi această firmă.

Un angajat: Produsul nostru, că noi v-am făcut un tort, o prăjitură, cu ce v-am făcut? Cu ce vi le-am făcut?

Florin Bercea: Staţi puţin. Eu nu mi-am dorit să fiu administrator special la Realitatea Media. Eu sunt un creditor ca şi dumneavoastră, şi eu am bani de luat din această firmă, pe altceva, nu pe muncă (moment în care oamenii au început să râdă şi să aplaude). Este vorba de credite. Sunt alte tipuri de creanţe.

UPDATE 3

Angajat Realitatea: „Suntem aici şi stăm ascunşi să muncim, domnul Bercea, pentru că avem lipit sigiliul pe birouri”.

Un angajat: Dacă vă derenjează această funcţie, de ce nu plecaţi?

Florin Bercea: Avem de luat nişte bani de aici. Dacă cineva îmi dă banii, noi plecăm. Nu putem să ne luăm banii nici eu nici dumneavoastră. (moment în care angajaţii au început să vocifereze nemulţumiţi).

Angajat: Domnule Bercea, de ce aţi veni aici? Ce vreţi să ne spuneţi?

Florin Bercea: Am venit să vă spun că în câteva zile se vor găsi soluţii pentru situaţia dumneavoastră. Până săptămâna viitoare. (moment în care angajaţii au început să vocifereze din nou).

Un angajat: Am intrat la dumneavoastră în birou. Aţi spus că pe  vor intra salariile. Pe 14 aţi refuzat să  semnaţi  ştatele de plată. De ce? Pentru că erau făcute de unii pe care nu-i recunoaşteţi? Aţi închis aceste departamente. Aveţi casieră?

Florin Bercea: Avem

Un angajat: Cine-i casiera? Cea pe care aţi dat-o afară cu bodyguarzii? Unde este trezoriera?

Florin Bercea: Sunt aici.

Un angajat: Suntem aici şi stăm ascunşi să muncim, domnul Bercea pentru că avem lipit sigiliul pe birouri. Este un abuz ce faceţi. Mi-aţi sechestrat lucruri personale.

Florn Bercea: Este prima dat când aflu că...

Un angajat: Haideţi domnul Bercea, că la doi metri de biroul dumneavoastră sunt birouri sechestrate, iar noi venim să muncim pe ascuns pentru colegii ăştia.

Un alt angajat: Sunt două săptămâni de când ne-aţi sigilat birourile, în ce bază le-aţi sigilat?

Florin Bercea: S-au sigilat pentru că se externalizează serviciul, este aprobat de administratorul judiciar.

Un alt angajat: În ce bază legală s-a întâmplat asta? Noi nu vă putem obliga să ne ţineţi, dar faceşi-o legal, nu să vin la serviciu şi să găsesc sigiliul pe o uşă.

UPDATE 4

Bercea: „Am credinţa că săptămâna viitoare se va rezolva problema salriilor. Să spunem miercuri.”

Un angajat: Domnule Bercea, când se va rezolva această situaţie, daţi-mi un termen.

Florin Bercea: Nu eu sunt administratorul judiciar, nu eu conduc această firmă.

Angajat: Când se va rezolva această situaţie?

Florin Bercea: Am credinţa că săptămâna viitoare. Să spunem miercuri.

Angajat: Dacă miercuri nu rezolvaţi, putem veni la dumneavoastră şi să vă cerem demisia şi să-l lăsaţi pe altul?

Florin Bercea: Fiind administrator special, eu sunt numit de acţionar. Aşa că puteţi vorbi cu acţionarul.

Angajat: Îi spuneţi acţionarului că plecaţi. Îi spuneţi că nu vă descurcaţi.

Florin Bercea. Haideţi să ne înţelegem, firma este condusă de administratorul juridiciar. Eu sunt interfaţa lui în relaţia cu dumneavoastră.

Un angajat: Dacă aceşti oameni îşi găsesc trei reprezentanţi şi vor veni în biroul dumneavoastră să discute cu un alt ton şi cu altă atmosferă toate aceste probleme, dumnavoastră daţi un răspuns în scrins la solicitările oamenilor pe care le au?

Florin Bercea: Da.

UPDATE 5

Angajat: Noi suntem colegi de ani de zile. Noi nu putem lucra unii fără ceilalţi.

Angajat: Să înţeleg că ceilalţi 180 de oameni care sunt pe altă firmă nu şi-au luat banii. Şi nu aveţi nicio soluţie să-i plătiţi. Atunci ei ce să facă în momentul acesta? Spuneaţi că-l invitaţi pe Sorin Enache să discutaţi cu el.

Florin Bercea: Între timp lucrurile s-au schimbat. Avem un nou director executiv.

Angajaţii: Cine e?

Florin Bercea: Mura Frînculescu. (Rumoare în sală. Un angajat îi pune poza Murei Frânculescu pe un monitor din studio).

Florin Bercea: Legal sunt legat de mâini şi de picioare.

Angajat: Legal, unii dintre noi pot să-şi piardă casa. Ce putem face, legal, ca să nu-şi piardă casa?

Angajat: Banii de benzină au venit de la angajaţi.

Florin Bercea: Eu v-am spus că sigur săptămâna viitoare o să rezolvăm lucrurile.

Angajat: eu am impresia, că din toate discuţia asta, reiese că dumneavoastră vreţi să se închidă această televiziune, nu să vă recuperaţi banii.

Angajat: Dumneavoastr, teoretic, ar trebui să fiţi de aceeaşi parte cu noi. şi dumneavoastră trebuie să vă recuperaţi bani, şi noi avem de luat salarii. Şi ce faceţi pentru asta? Chemaţi acţionarul.

Florin Bercea: Nu pot să-l chem. El trebuia să rezolve problema până acum.

Angajat: Păi, îl chemăm toţi.

Florin Bercea: Chemaţi-l. Eu sunt de partea voastră aici. Dar nu putem noi să dăm ordine acţionarului.

UPDATE 6

Soluţiile lui Bugnar

Gabriel Bugnar: Prima întrebare: ce meserie aveţi la bază. Eu sunt producător de televiziune, dumneavastră ce meserie aveţi?

Florin Bercea: Sunt absolvent de Petrol şi Gaze.

Gabriel Bugnar: Vă dau eu o soluţie pentru colegii care nu sunt pe firma Realitatea Media, dar înainte de toate, întrebarea esenţială este dumneavoastră mai vreţi ca ei să vină la serviciu sau nu?

Florin Bercea: Categoric că vreau.

Gabriel Bugnar: Dar vreţi să vină plătit sau gratis? Vă dau eu soluţia. Toţi colegii care sunt 174, îi angajaţi în acest moment pe Realitatea Media.

Florin Bercea: Şi vor primi banii în septembrie.

Gabriel Bugnar: Nu. şi pentru perioada în care dumneavoastră nu aveţi drept de semnătură, dumneavoastră le daţi o primă pentru că ei au muncit pe gratis. Nu le daţi nimic în plus.

Florin Bercea: Nu e vorba doar de voinţă.

Gabriel Bugnar: De ce nu se poate?

Florin Bercea: Nu pot să spun da pentru că nu ştiu dacă soluţia dumneavoastră este sută la sută legală.

Gabriel Bugnar: Dacă nu-i legal să-i angajaţi, ei din acest moment nu mai vin la serviciu şi să vedem cum funcţionează televiziunea.

Florin Bercea: pot să rămână pe acea firmă. Şi să se facă un contract, care n-a existat până acum.

Gabriel Bugnar: ştiţi care e diferenţa dintre noi. Eu vă dau o soluţie pentru prezent, iar dumneavoastră ne daţi pentru viitor. Pentru viitor nu ne interesează, că noi azi vrem să mâncăm şi să ne plătim ratele. Vreţi să rezolvaţi problema acum sau mâine? Începând de astăzi noi ăştia 174 stăm acasă. Credeţi că în situaţia aceasta televiziunea va mai funcţiona?

Florin Bercea: Deci eu nu v-am spus să staţi acasă.

Gabriel Bugnar: Cum vreţi să vină oamenii a serviciu, gratis? Din acest momentu cei 174 nu mai lucrează şi reveim la serviciu în momentul în care veţi spune că îi puteţi plăti. E o soluţie asta?

Florin Bercea: Nu mi se pare.

Gabriel Bugnar: Atunci aveţi o soluţie?

Florin Bercea: Nu acum.

UPDATE 7

„Cum vă explicaţi că de când aţi venit dumneavoastră în această firmă, totul s-a dus de râpă?”

Gabriel Bugnar: Daţi-ne acest semn de bunăvoinţă şi aceşti 174 de oameni să-şi dea demisia de pe acea firmă şi îi reangajaţi pe Realitatea Media.

Florin Bercea: Acestă decizie de transferare a oamenilor a fost luată pentru că trebuia făcut un plan de restructurare a Realităţii care se află în stare de insolvenţă şi administratorul de atunci, domnul Enache, a spus că această chestiune poate fi ca o reducere de personal. Şi nu se poate face angajare când societatea este în aceeaşi situaţie.

Gabriel Bugnar: Dar în acelaşi timp sunteţi de acord că firma nu poate funţiona fără ei. Şi atunci?

 Florin Bercea: Am pus oameni de specialitate să se ocupe de acest lucru.

Gabriel Bugnar: Spuneţi-mi clar, de ce nu puteţi să-i angajaţi din nou la Realitatea Media?

Florin Bercea: Pentru că nu va accepta niciodată comitetul creditorilor acest lucru.

Angajat: De ce a fost pusă Mura Frînculescu în locul lui Sorin Enache, care nu are acces, căruia i-aţi tăiat telefonul, ceea ce nu am văzut nici la Sebastian Ghiţă. Pentru ce nu are Sorin Enache acces în clădire? Dar Cătălin Ilie? Mădălina Rădulescu şi Cristi ne-au dat bani de bezină, nu dumneavoastră.

Florin Bercea: Şi i-au recuperat.

Angajat: Nu i-au recuperat. De ce are Enache biroul sigilat?

Florin Bercea: Pentru că nu mai are contract cu Realitatea.

Angajat: I-aţi dat afară pe Sorin Enache, pe Cătălin Ilie. Cum vă explicaţi că de când aţi venit dumneavoastră în această firmă, totul s-a dus de râpă? Până să veniţi dumneavoastă funcţiona totul perfect. Veneam la serviciu, făceam audienţă şi ne luam salariul.

Angajat: Dar Mura Frînculescu ştie că este director executiv la Realitatea?

Florin Bercea: Nu a fost instalată oficial. Abia m-am întâlnit cu ea.

Angajat: Pe Mura Frînculescu ce o recomandă? Newsin este o agenţie moartă, cea la care lucrează Mura Frînculescu. Ce o recomandă pentru a-l înlocui pe Sorin Enache.

Florin Bercea: Cei care conduc firma la ora actuală. Comitetul creditorilor, ei o recomandă.

UPDATE 8

Angajaţii: „Cine este acţionarul Realitatea?” Florin Bercea: „Nici eu nu ştiu.”

Angajat: Vă mulţumim că aţi coborât printre noi pe-aici. Eu vă sfătuiesc să-la duceţi înapoi pe Enache măcar ca să vă sfătuiască, pentru că e cazul. Şi să căutaţi o soluţie împreună că sigur vă va da soluţii.

Florin Bercea: Soluţii se vor găsi.

Angajat: Dragi colegi, vă sfătuiesc să terminăm cu domnul Bercea şi să discutăm ce vom face în continuare.

Florin Bercea: Enache a fost schimbat din funcţia de administrator special de către acţionar. Întrebaţi-vă acţionarul.

Angajaţii: Cine este acţionarul?

Florin Bercea: Nici eu nu ştiu.

(Rumoare în sală.)

Angajaţii: Pe dumneavoastră cine v-a angajat?

Florin Bercea: Bluelink Communicazioni. Pe vremea aceea era Elan Schwartzenberg dar după aceea nu ştiu cine e. Elan Schwartzenberg se pare că a împuternicit-o pe Ioana Vîntu şi aşa mai departe. Nu ştiu

Angajat: Şi dumneavoastră aţi fost numit de „nu ştiu”?

Florin Bercea: Bluelink este acţionarul majoritar al dumneavoastră. Din partea lui Bluelink poate să vină azi cineva, mâine Ionel, poimâine Costel, dacă are împuternicire de la notariat...

Florin Bercea: Rugămintea mea este că aşa cum am vorbit cu dumneavoastră să vă stabiliţi nişte reprezentanţi. Din punctul meu aveţi toată deschiderea şi sper să trecem şi peste hopul acesta.

Ştire în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • NOI VREM RESPECT! NOI VREM RESPECT!
    Foarte adevarat tot ce ai spus! Eu nu inteleg cum acesti oameni ii mai tolereaza printre ei pe doamnele de la Resurse Umane, pe Madalina Radulescu, etc. De ce nu le luati pe astea de la Resurse Umane sa zica cu gura lor de la cine a venit ordinul sa faca ce au facut! In conditiile in care suni angajatii sa vina ...din concediu sau din zilele lor libere, sa-si dea demisia...banuiesc ca aveau trasate niste directive foarte clare! Sa spuna cine le-a dat aceste ordine....! Oricum sunt date afara, macar atat sa faca pentru oamenii pe care ele i-a nenorocit! Apropo, individul se cheama ION RADU FOTINO! EVIDENT ESTE SI EL UN INFRACTOR, CONDAMNAT LA 16 ANI DE INCHISOARE! Aveti aici povestea: http://www.mediafax.ro/social/revendicatorul-terenurilor-din-cartierul-anl-henri-coanda-condamnat-la-16-ani-de-inchisoare-9081335
  • Gica de la Scularie Gica de la Scularie
    Observatorule, lasa-ne omule. Despre ce haos vorbesti tu, ala de dupa eventuala plecare a tutarilor lui Sorin Enache? Stai linistit, amice, ca n-o sa-i angajeze nimeni la cate idei cretine au avut si la ce scaderi spectaculoase de audienta au inregistrat.
  • nu disperati nu disperati
    Alex, te invitam la Willbrook...daca te prinzi pe unde se intra in cladire ! Sa faci un dush inainte, avem senzori care detecteaza....putoarea!
  • TELESPECTATOR TELESPECTATOR
    Fratilor, voi sunteti jurnalisti ori ce? Cum adica nu stiti pentru cine munciti? Nu stiti cu cine ati semnat un alt contract? Pai stimabililor, aveti si voi in redactia aia a voastra niste jurnalisti competenti pe justitie? Treceti oameni buni si faceti anchete, sapati adanc si lamuriti-va pe ce lume traiti! FACETI ANCHETE DESPRE SITUATIA VOASTRA PE CARE SA LE PREZENTATI TELESPECTATORILOR CARE, INCA, SE MAI UITA LA VOI! Daca nu luptati pentru crediblitatea voastra atunci cine? ANTENA 3?!
  • monica monica
    Stai linistit, bai Observator Antena 1! Se intampla sa scriu impotriva gastii ENACHE-RADULEASCA-UNGUREANU pentru ca se vede unde au adus Realitatea! Si ce sa vezi? Nu fac parte din nicio grupare! Asa ca lasati povestile astea cu postacii nu stiu cui! Ne doare fix undeva! Am muncit si ne vrem banii! Ai intetes???
  • monica monica
    Ioan, poate ca nu iti place Gabi Bugnar dar trebuie sa recunosti ca a fost singurul care a ridicat niste probleme concrete pentru Bercea! Putea sa-l doara undeva, EL NU A SEMNAT CA PROSTUL, asa cum ati facut voi, cu o alta firma! Si totusi v-a luat apararea, a cerut reangajarea voastra pe Realitatea! Sa fim corecti! Voi sunteti chiar penibili...ajung sa cred ca va meritati soarta! Va certati si va criticati unii pe altii cand trebuie sa fiti uniti.
  • in Realitate sint mai bun in Realitate sint mai bun
    Situatia (Reala) sta in felul urmator:
    - Elan n-a fost niciodata, in Realitate, actionar majoritar, ci doar un interpus al lui SOV. A incercat si el sa-si faca niste combinatii cu Enache, Vantu s-a prins si a asmutit dulaii pe el.
    - Cand consiliul creditorilor (adica Luca, pt ca Gusa e doar un linge-blide) a pus piciorul in prag, Enache a incercat sa "fure" Realitatea pt Elan, pe care-l fraierea cum dorea. A inceput demersurile pt instrainarea brandului (la firma engleza), a trecut oamenii pe AMS, firma unui interpus al lui Elan, Mihai Fotino (nu actorul, ca are 82 ani saracul...), a facut contracte-capusa de inchiriere, aparatura, masini, service etc cu diverse companii in care Elan are interese. Toate aceste contracte, mult umflate, au fost platite in avans cu bani grei.
    - La un moment dat, Gusa/ GMG Media Box, sau cum s-o numi ea, s-a prins si a sigilat birourile si, lucru important, a reusit sa pastreze brandul, care e de baza in toata povestea.
    - E drept ca si Gusa & Luca au umflat rau de tot datoriile pe care Realitatea TV le are catre ei, pentru a-si trage bani nemeritati.
    - Enache e acum plecat, Gusa&Luca au, practic, Realitatea TV la picioare, dar n-o au! Oamenii de pe tehnic, trecuti pe firma lui Fotino, sint o excelenta masa de manevra a tandemului Enache- Elan, pe care-i doare in cot de lefurile si de chinurile lor. Important e ca fara ei postul nu poate functiona si, in felul asta, Gusa&Luca sint santajati cu anularea licentei de emisie in caz ca transmisia cade. Vrajelile unora pe email-ul intern, cum ca hai sa ramanem sa muncim, sint pentru a duce fraierii cu zaharelul, pentru a-i emotiona impotriva lui Gusa&Luca.
    - O alta problema o constituie francizele pt posturile regionale, unde sint mari combinatii ale lui Enache cu diversi smecheri gen Rares Bogdan, mai nou devenit vedeta de televiziune.
    - Enache&Elan controleaza, prin sefii ramasi, politica editoriala; mai au ceva control si financiar, juridic, administrativ, resurse umane - prin cei care refuza sa plece acasa dupa "externalizare". Cei mai multi dintre ei sint oameni onesti, care dau cu carca prin Realitatea de multi ani si care acum sint dezorientati. E mare nevoie de ei pt gasirea smecheriilor, dar trebuie scapat cu orice pret de batalionul de sefi-capusa, care ii tin sub control.
    - Ieri am vazut ca la protest era prezenta si Madalina Radulescu. Pai ea a fost intre cei care au aranjat manevra cu AMS, era in studio pt a asmuti oamenii contra lui Bercea si pt a raporta totul la Enache/ Elan. Nu trebuie uitat ca individa e fara scrupule, a dat afara zeci de insi de la Romantica si s-a pus sefa peste Realitatea fara jena.
    - De asemenea, Bugnar sa ne mai lase cu sindicalismele, ca are 2.000 euro/luna si se face ca munceste de vreo 7-8 ani.

    Ca o ultima idee, e de neacceptat faptul ca toti acesti sefi, in care noi AM CREZUT, ne-au lasat balta. Fie au fugit (Cristi Coman), fie sint/ erau prin concedii (Carmen Ungureanu, Catalin Ilie, Sorin Enache), fie ne ameninta discret cu tribunalul (Cr Marin si Nedelcu), fie se fac ca ploua dupa ce si-au batut joc de noi sa trecem pe AMS (Madalina Radulescu, Mihaela Antofi). Daca esti SEF esti alaturi de sclavii tai, precum capitanul care se scufunda odata cu nava dupa ce a salvat echipajul!
  • monica monica
    Dana Ionescu, zisa si Dana secretara este fosta secretara a lui Catalin Blebea (fost director general Realitatea Tv).
  • Observator Observator
    Cititi inca o data comentariile postate pana acum> Nu vi se pare ciudat atacul furibund la Madalina Radulescu, Carmen Ungureanu, Cristi Marin, Nedelcu, Negulescu, Ilie? E lipede ca cei care posteaza ( eu supectez gruparea Gusa) incearca crearea unui curent de opinie care sa-i ajute la decapitarea postului. Stiti ce urmeaza dupa asta? Haos, inchidere... oare nu asta e miza? Ganditi singuri, nu va lasati manipulati indiferent de firma care va plateste.
  • Marius Marius
    Prietenas! Chiar si Bercea in nemernicia lui a admis ieri ca planul cu trecerea initiala pe firma lui Elan ar fi salvat 180 de oameni de la restructurare ( ceruta de Rovigo ) Nu se stie insa de ce planul nu a functionat pana la final si Elan si-a pus palma in fund si a plecat numai el stie unde ( Monaco eventual ) Astfel, piramidal, au fost convinsti oamenii de oportunitatea trecerii pe firma noua (Enache stia ca nu are cum sa functioneze fara 180 de oameni, de oriunde ar fi taiat!) Enache i-a convins pe sefii de dep, sefii de dep pe oameni si alea de la resurse au executat ( si dovada totusi ca sunt nevinovate in ecuatie, cred eu, este ca ieri au fost la sedinta si chiar au luat atitudine;daca erau vinovate de ceva, le era firca de bataie, ce sa mai ) Antofi insa nu s-a prezentat si mor de curiozitate daca o sa mai aiba curaj sa intre macar in curte!Ceilalti sefi s-au dat loviti in aripa, in afara de Raduleasca intamplinata cu huiduieli pentu ca nu o mai crede nimeni cand aduce mesaje de la conducere!Poate gresesc, dar eu asa vad ca s-au intamplat lucrurile.Cat despre procese si alte minuni de le tot citesc pe-aici...frate, am semnat cu mana noastra demisii?Am semnat cu mana noastra angajari noi?Ce mai vreti?Daca aveati indoieli, trebuia sa puneti mai multe intrebari inainte, acum suporortam consecinte. Intrebati ce avocat vreti, ca eu am intrebat si asa stau lucrurile. Plecati unde vedeti cu ochii ca banii nu cred ca ii mai vedem!
  • Aici REBU Aici REBU
    Alex, mai du si tu gunoiul de langa birou. Este vara si gunoiul se impute repede. Hai, nu mai pierde vremea scriind aici mesaje urat mirositoare, du gunoiul ca te napadesc vietatile alea mici si albe numite viermi!
  • Daniela Daniela
    Bai Andrei Cojocaru mai termoina Dracului odata cu "cea mai buna echipa" si aici si pe maill.
    Mie imi vine sa vomit cand te aud, tu esti chiar atat de ORB.Ajunge frate Andrei Ajungeee nu mai intelege ca nu mai suportam mail urile astea laudaroase mincinoase si de prost gust.
    PS: sa nu zic nimic de audiente ca stii ca mai nou ne bate DISNEY CHANNEL
  • Voluntar la televiziune Voluntar la televiziune
    Cred ca, fostii nostri colegi de la Realitatea Casa Presei, acutalmente "muncitori" la RTVS(ecuritate) isi freaca mainile satisfacuti de convingerea ca au facut alegerea potrivita ca nu au plecat ca haiducii langa padura Baneasa in cort. Nici macar o clipa nu mi-a parut rau ca am plecat din clica RTV. Se poate sa fie unii fosti colegi care zambesc pe sub mustati de no("prostii") care am urmat un ideal, un brand construit de fosti si actuali, o Realitate frumoasa per ansamblu, cu bunele si cu relele ei. Cancanul ma oboseste, politica ma oboseste. Nici nu stiu care dintre ele este mai rea, dar...privita din interior, situatia si relatia umana creata aici este infinit mai frumoasa decat cancerul care a ramas acolo. Am colegi pe care ii admir si ii respect. Am ramas cu gandul la acei oameni de care ne-a fost si inca ne este dor. Pacat ca suntem manipulati ca o turma de oi, de niste ciobani care se mananca unul pe celalalt ca in Miorita. Deja ne simtim cu toii inconjurati de lupi camuflati in noi(in oi), care au inceput sa sfasie carnea de pe noi bucata cu bucata. MA simt, alaturi de colegii mei(actuali) ca in lupta de la Marasti, Marasesti si Oituz. Pe aici nu se trece! Am o baioneta cu care ma lupt pana la ultima picatura de sanatate fizica si mentala. Acea baioneta se numeste unitate. Unitatea noastra, a oamenillor care au resuscitat si au mentinut in viata o Realitate aflata in coma din cauza acelor lupi care sunt imbatati nu de alcool, ci de obsesia lor pentru putere. Puterea te ridica dar te si omoara! Sa moara ei si sa traim noi. Oamenii realitatii!!
  • Raitaru Raitaru
    Madalina Radulescu si Carmen Ungureanu sunt slugile lui Sorin Enache. Degeaba i s-a sigilat biroul acestui impostor care si-a batut joc de jurnalisti facandu-i pres in fata lui Vantu (va mai aduceti aminte cum ne-am simtit cand el si Sergiu Toader aprobau mascarile puscariasului handicapat?). Enache controleaza inca editorial Realitatea prin Radulescu si Ungureanu, o controleaza financiar prin Ela si o controleaza administrativ prin cei ramasi in urma lui Catalin Ilie, partenerul sau de ciordeli. Cristi Coman, un profesionist, a luat-o razna si s-a dus pe campii, satul de toate mizeriile din alegerile locale (eram ba cu Rares Manescu, ba cu Elena Udrea, ba cu Basescu, ba cu Antonescu).
    Nu Bercea va falimenteaza, oameni buni, ci postul a fost capusat de toti "inocentii" astia care s-au ascuns ca sobolanii. Daca ar avea demnitate ar da un email tuturor in care ar povesti adevarul, ar spune de ce ne-au trecut pe alta firma. Dar ei niciodata n-au spus nimic dupa nici o sedinta. Astia sunt sefii lui Peste. Si nu-l mai plangeti nici pe imbarligatorul de Mihai Craiu: a luat 100.000 euro pe meciul Dinamo - Barcelona (care nu facea nici 15.000), plus publicitate de inca pe atata. N-o fi mers si cu parandarat pe la Enache?
    Bercea ar trebui sa spuna adevarul despre situatia actuala si sa-i dea afara pe toti astia care lucreaza mana in mana. Cine dracu' o mai angajeaza pe Madalina Radulescu, care nu stie decat sa iasa de 15 ori pe zi la tigara si sa vada filme pe net? Nu trebuie sa uite nimeni ca ea si Carmen Ungureanu ne-au bagat in belea, ne-au OBLIGAT sa semnam cu AMS. Altii au intrat in probleme din cauza lui Nedelcu si a lui cristi MArin, care amenintau oamenii cu procese daca se oprea emisia. Daca Elan e asa de baiat bun, de ce nu ne da banii pt care am muncit?
  • anais anais
    sorin enche (ca si unii dintre voi) a fost dat afara de propria secretara: dana secretara (daniela ionescu madi, sotia lui maricel) cea care da acum ordine pe acolo (bercea e un biet instrument) a fost secretara lui catalin blebea, candva director adjunct de la realitatea, iar apoi chiar asistenta (si ma mult decat atat, potrivit zvonurilor) a fostului vostru patron eolian... plimbatul hartiilor se pare ca uneori e un atu in cariera, depinde intre cine le plimbi...

Trimite un comentariu

sus