Skip to main content

EXCLUSIV. Şedinţă tensionată la Realitatea TV. Mura Frînculescu, noul director executiv al postului. UPDATE. Detalii noi din mijlocul şedinţei de la Realitatea

 

Publicitate

Protestul de la Realitatea Media s-a ţinut într-unul dintre studiourile postului de televiziune. Angajaţii, rămaşi cu salariile neplătite, aproape că l-au linşat pe Florin Bercea, administratorul special al postului de televiziune.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, câteva din discuţiile lui Florin Bercea cu oamenii de la Realitatea.

Bercea i-a anunţat în premieră pe angajaţi că noul director executiv al postului este Mura Frînculescu, spre nemulţumirea angajaţilor postului care şi-l doresc înapoi pe Sorin Enache.

Cu toate acestea, Enache nu mai are voie să pun piciorul în clădirea Realitatea, biroul i-a fost sigilat, iar telefonul blocat.

Florin Bercea le-a promis oamenilor că va încerca să rezolve situaţia până miercurea viitoare. Totodată le-a cerut angajaţilor să-şi numească nişte reprezentanţi care să discute cu conducerea postului.

UPDATE 1

Florin Bercea a fost primit între angajaţi şi cu aplauze, dar şi cu huiduieli.

Un angajat al postului: V-aş ruga să nu mai aplaudaţi că v-au dat banii cum s-a făcut data trecută pentru că salariul este dreptul vostru şi nu aţi primit vreo primă. Nu înţeleg, a venit Ronaldinho sau cine?

Ce se întâmplă cu oamenii de pe frima nouă?, au vrut să ştie angajaţii postului.

Florin Bercea: Din păcate nici eu şi nici dumneavoastră nu avem nicio vină în situaţia care s-a creat. Încerc să găsesc soluţii ca să se rezolve această problemă în zilele următoare.

Angajaţii: Noi luna trecută am muncit!

De pe data de 18 iunie, de când aceşti oameni şi-au dat demisia de la Realitatea Media, ei lucrează neplătiţi. Aceşti oamenii au lucrat zi de zi cot la cot cu oamenii de la Realitatea şi nu şi-au primit banii. Trebuie să găsiţi o soluţie pentru că noi ne-am consumat resursele financiare, ne îmbolnăvim de inimă, avem familii şi ne-am văzut de treabă. Am muncit!

Dumneavoastră sunteţi administrator special, dumneavoastră vă luaţi banii?

Florin Bercea: Nu. Sunt administrator special, muncesc gratis.

UPDATE 2

Bercea: „Eu nu mi-am dorit să fiu administrator special la Realitatea Media”

Florin Bercea: Aţi trecut de pe o firmă pe alta în necunoştinţă de cauză la sfatul nu ştiu cui şi nu mă interesează al cui. Eu m-am trezit cu transferaţi în altă parte şi pe Realitatea Media, unde sunt eu administrator special, voi nu unteţi.

Angajaţi: Dacă nu recunoaşteţi această firmă, de ce aţi acceptat serviciile care v-au fost făcute?

Florin Bercea: Am spus că nu cunosc firma. Că nu cunosc existenţa vreunui contract dintre Realitatea Media  şi această firmă.

Un angajat: Produsul nostru, că noi v-am făcut un tort, o prăjitură, cu ce v-am făcut? Cu ce vi le-am făcut?

Florin Bercea: Staţi puţin. Eu nu mi-am dorit să fiu administrator special la Realitatea Media. Eu sunt un creditor ca şi dumneavoastră, şi eu am bani de luat din această firmă, pe altceva, nu pe muncă (moment în care oamenii au început să râdă şi să aplaude). Este vorba de credite. Sunt alte tipuri de creanţe.

UPDATE 3

Angajat Realitatea: „Suntem aici şi stăm ascunşi să muncim, domnul Bercea, pentru că avem lipit sigiliul pe birouri”.

Un angajat: Dacă vă derenjează această funcţie, de ce nu plecaţi?

Florin Bercea: Avem de luat nişte bani de aici. Dacă cineva îmi dă banii, noi plecăm. Nu putem să ne luăm banii nici eu nici dumneavoastră. (moment în care angajaţii au început să vocifereze nemulţumiţi).

Angajat: Domnule Bercea, de ce aţi veni aici? Ce vreţi să ne spuneţi?

Florin Bercea: Am venit să vă spun că în câteva zile se vor găsi soluţii pentru situaţia dumneavoastră. Până săptămâna viitoare. (moment în care angajaţii au început să vocifereze din nou).

Un angajat: Am intrat la dumneavoastră în birou. Aţi spus că pe  vor intra salariile. Pe 14 aţi refuzat să  semnaţi  ştatele de plată. De ce? Pentru că erau făcute de unii pe care nu-i recunoaşteţi? Aţi închis aceste departamente. Aveţi casieră?

Florin Bercea: Avem

Un angajat: Cine-i casiera? Cea pe care aţi dat-o afară cu bodyguarzii? Unde este trezoriera?

Florin Bercea: Sunt aici.

Un angajat: Suntem aici şi stăm ascunşi să muncim, domnul Bercea pentru că avem lipit sigiliul pe birouri. Este un abuz ce faceţi. Mi-aţi sechestrat lucruri personale.

Florn Bercea: Este prima dat când aflu că...

Un angajat: Haideţi domnul Bercea, că la doi metri de biroul dumneavoastră sunt birouri sechestrate, iar noi venim să muncim pe ascuns pentru colegii ăştia.

Un alt angajat: Sunt două săptămâni de când ne-aţi sigilat birourile, în ce bază le-aţi sigilat?

Florin Bercea: S-au sigilat pentru că se externalizează serviciul, este aprobat de administratorul judiciar.

Un alt angajat: În ce bază legală s-a întâmplat asta? Noi nu vă putem obliga să ne ţineţi, dar faceşi-o legal, nu să vin la serviciu şi să găsesc sigiliul pe o uşă.

UPDATE 4

Bercea: „Am credinţa că săptămâna viitoare se va rezolva problema salriilor. Să spunem miercuri.”

Un angajat: Domnule Bercea, când se va rezolva această situaţie, daţi-mi un termen.

Florin Bercea: Nu eu sunt administratorul judiciar, nu eu conduc această firmă.

Angajat: Când se va rezolva această situaţie?

Florin Bercea: Am credinţa că săptămâna viitoare. Să spunem miercuri.

Angajat: Dacă miercuri nu rezolvaţi, putem veni la dumneavoastră şi să vă cerem demisia şi să-l lăsaţi pe altul?

Florin Bercea: Fiind administrator special, eu sunt numit de acţionar. Aşa că puteţi vorbi cu acţionarul.

Angajat: Îi spuneţi acţionarului că plecaţi. Îi spuneţi că nu vă descurcaţi.

Florin Bercea. Haideţi să ne înţelegem, firma este condusă de administratorul juridiciar. Eu sunt interfaţa lui în relaţia cu dumneavoastră.

Un angajat: Dacă aceşti oameni îşi găsesc trei reprezentanţi şi vor veni în biroul dumneavoastră să discute cu un alt ton şi cu altă atmosferă toate aceste probleme, dumnavoastră daţi un răspuns în scrins la solicitările oamenilor pe care le au?

Florin Bercea: Da.

UPDATE 5

Angajat: Noi suntem colegi de ani de zile. Noi nu putem lucra unii fără ceilalţi.

Angajat: Să înţeleg că ceilalţi 180 de oameni care sunt pe altă firmă nu şi-au luat banii. Şi nu aveţi nicio soluţie să-i plătiţi. Atunci ei ce să facă în momentul acesta? Spuneaţi că-l invitaţi pe Sorin Enache să discutaţi cu el.

Florin Bercea: Între timp lucrurile s-au schimbat. Avem un nou director executiv.

Angajaţii: Cine e?

Florin Bercea: Mura Frînculescu. (Rumoare în sală. Un angajat îi pune poza Murei Frânculescu pe un monitor din studio).

Florin Bercea: Legal sunt legat de mâini şi de picioare.

Angajat: Legal, unii dintre noi pot să-şi piardă casa. Ce putem face, legal, ca să nu-şi piardă casa?

Angajat: Banii de benzină au venit de la angajaţi.

Florin Bercea: Eu v-am spus că sigur săptămâna viitoare o să rezolvăm lucrurile.

Angajat: eu am impresia, că din toate discuţia asta, reiese că dumneavoastră vreţi să se închidă această televiziune, nu să vă recuperaţi banii.

Angajat: Dumneavoastr, teoretic, ar trebui să fiţi de aceeaşi parte cu noi. şi dumneavoastră trebuie să vă recuperaţi bani, şi noi avem de luat salarii. Şi ce faceţi pentru asta? Chemaţi acţionarul.

Florin Bercea: Nu pot să-l chem. El trebuia să rezolve problema până acum.

Angajat: Păi, îl chemăm toţi.

Florin Bercea: Chemaţi-l. Eu sunt de partea voastră aici. Dar nu putem noi să dăm ordine acţionarului.

UPDATE 6

Soluţiile lui Bugnar

Gabriel Bugnar: Prima întrebare: ce meserie aveţi la bază. Eu sunt producător de televiziune, dumneavastră ce meserie aveţi?

Florin Bercea: Sunt absolvent de Petrol şi Gaze.

Gabriel Bugnar: Vă dau eu o soluţie pentru colegii care nu sunt pe firma Realitatea Media, dar înainte de toate, întrebarea esenţială este dumneavoastră mai vreţi ca ei să vină la serviciu sau nu?

Florin Bercea: Categoric că vreau.

Gabriel Bugnar: Dar vreţi să vină plătit sau gratis? Vă dau eu soluţia. Toţi colegii care sunt 174, îi angajaţi în acest moment pe Realitatea Media.

Florin Bercea: Şi vor primi banii în septembrie.

Gabriel Bugnar: Nu. şi pentru perioada în care dumneavoastră nu aveţi drept de semnătură, dumneavoastră le daţi o primă pentru că ei au muncit pe gratis. Nu le daţi nimic în plus.

Florin Bercea: Nu e vorba doar de voinţă.

Gabriel Bugnar: De ce nu se poate?

Florin Bercea: Nu pot să spun da pentru că nu ştiu dacă soluţia dumneavoastră este sută la sută legală.

Gabriel Bugnar: Dacă nu-i legal să-i angajaţi, ei din acest moment nu mai vin la serviciu şi să vedem cum funcţionează televiziunea.

Florin Bercea: pot să rămână pe acea firmă. Şi să se facă un contract, care n-a existat până acum.

Gabriel Bugnar: ştiţi care e diferenţa dintre noi. Eu vă dau o soluţie pentru prezent, iar dumneavoastră ne daţi pentru viitor. Pentru viitor nu ne interesează, că noi azi vrem să mâncăm şi să ne plătim ratele. Vreţi să rezolvaţi problema acum sau mâine? Începând de astăzi noi ăştia 174 stăm acasă. Credeţi că în situaţia aceasta televiziunea va mai funcţiona?

Florin Bercea: Deci eu nu v-am spus să staţi acasă.

Gabriel Bugnar: Cum vreţi să vină oamenii a serviciu, gratis? Din acest momentu cei 174 nu mai lucrează şi reveim la serviciu în momentul în care veţi spune că îi puteţi plăti. E o soluţie asta?

Florin Bercea: Nu mi se pare.

Gabriel Bugnar: Atunci aveţi o soluţie?

Florin Bercea: Nu acum.

UPDATE 7

„Cum vă explicaţi că de când aţi venit dumneavoastră în această firmă, totul s-a dus de râpă?”

Gabriel Bugnar: Daţi-ne acest semn de bunăvoinţă şi aceşti 174 de oameni să-şi dea demisia de pe acea firmă şi îi reangajaţi pe Realitatea Media.

Florin Bercea: Acestă decizie de transferare a oamenilor a fost luată pentru că trebuia făcut un plan de restructurare a Realităţii care se află în stare de insolvenţă şi administratorul de atunci, domnul Enache, a spus că această chestiune poate fi ca o reducere de personal. Şi nu se poate face angajare când societatea este în aceeaşi situaţie.

Gabriel Bugnar: Dar în acelaşi timp sunteţi de acord că firma nu poate funţiona fără ei. Şi atunci?

 Florin Bercea: Am pus oameni de specialitate să se ocupe de acest lucru.

Gabriel Bugnar: Spuneţi-mi clar, de ce nu puteţi să-i angajaţi din nou la Realitatea Media?

Florin Bercea: Pentru că nu va accepta niciodată comitetul creditorilor acest lucru.

Angajat: De ce a fost pusă Mura Frînculescu în locul lui Sorin Enache, care nu are acces, căruia i-aţi tăiat telefonul, ceea ce nu am văzut nici la Sebastian Ghiţă. Pentru ce nu are Sorin Enache acces în clădire? Dar Cătălin Ilie? Mădălina Rădulescu şi Cristi ne-au dat bani de bezină, nu dumneavoastră.

Florin Bercea: Şi i-au recuperat.

Angajat: Nu i-au recuperat. De ce are Enache biroul sigilat?

Florin Bercea: Pentru că nu mai are contract cu Realitatea.

Angajat: I-aţi dat afară pe Sorin Enache, pe Cătălin Ilie. Cum vă explicaţi că de când aţi venit dumneavoastră în această firmă, totul s-a dus de râpă? Până să veniţi dumneavoastă funcţiona totul perfect. Veneam la serviciu, făceam audienţă şi ne luam salariul.

Angajat: Dar Mura Frînculescu ştie că este director executiv la Realitatea?

Florin Bercea: Nu a fost instalată oficial. Abia m-am întâlnit cu ea.

Angajat: Pe Mura Frînculescu ce o recomandă? Newsin este o agenţie moartă, cea la care lucrează Mura Frînculescu. Ce o recomandă pentru a-l înlocui pe Sorin Enache.

Florin Bercea: Cei care conduc firma la ora actuală. Comitetul creditorilor, ei o recomandă.

UPDATE 8

Angajaţii: „Cine este acţionarul Realitatea?” Florin Bercea: „Nici eu nu ştiu.”

Angajat: Vă mulţumim că aţi coborât printre noi pe-aici. Eu vă sfătuiesc să-la duceţi înapoi pe Enache măcar ca să vă sfătuiască, pentru că e cazul. Şi să căutaţi o soluţie împreună că sigur vă va da soluţii.

Florin Bercea: Soluţii se vor găsi.

Angajat: Dragi colegi, vă sfătuiesc să terminăm cu domnul Bercea şi să discutăm ce vom face în continuare.

Florin Bercea: Enache a fost schimbat din funcţia de administrator special de către acţionar. Întrebaţi-vă acţionarul.

Angajaţii: Cine este acţionarul?

Florin Bercea: Nici eu nu ştiu.

(Rumoare în sală.)

Angajaţii: Pe dumneavoastră cine v-a angajat?

Florin Bercea: Bluelink Communicazioni. Pe vremea aceea era Elan Schwartzenberg dar după aceea nu ştiu cine e. Elan Schwartzenberg se pare că a împuternicit-o pe Ioana Vîntu şi aşa mai departe. Nu ştiu

Angajat: Şi dumneavoastră aţi fost numit de „nu ştiu”?

Florin Bercea: Bluelink este acţionarul majoritar al dumneavoastră. Din partea lui Bluelink poate să vină azi cineva, mâine Ionel, poimâine Costel, dacă are împuternicire de la notariat...

Florin Bercea: Rugămintea mea este că aşa cum am vorbit cu dumneavoastră să vă stabiliţi nişte reprezentanţi. Din punctul meu aveţi toată deschiderea şi sper să trecem şi peste hopul acesta.

Ştire în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Angajat AMS Angajat AMS
    Cred ca, fostii nostri colegi de la Realitatea Casa Presei, acutalmente "muncitori" la RTVS(ecuritate) isi freaca mainile satisfacuti de convingerea ca au facut alegerea potrivita ca nu au plecat ca haiducii langa padura Baneasa in cort. Nici macar o clipa nu mi-a parut rau ca am plecat din clica RTV. Se poate sa fie unii fosti colegi care zambesc pe sub mustati de no("prostii") care am urmat un ideal, un brand construit de fosti si actuali, o Realitate frumoasa per ansamblu, cu bunele si cu relele ei. Cancanul ma oboseste, politica ma oboseste. Nici nu stiu care dintre ele este mai rea, dar...privita din interior, situatia si relatia umana creata aici este infinit mai frumoasa decat cancerul care a ramas acolo. Am colegi pe care ii admir si ii respect. Am ramas cu gandul la acei oameni de care ne-a fost si inca ne este dor. Pacat ca suntem manipulati ca o turma de oi, de niste ciobani care se mananca unul pe celalalt ca in Miorita. Deja ne simtim cu toii inconjurati de lupi camuflati in noi(in oi), care au inceput sa sfasie carnea de pe noi bucata cu bucata. MA simt, alaturi de colegii mei(actuali) ca in lupta de la Marasti, Marasesti si Oituz. Pe aici nu se trece! Am o baioneta cu care ma lupt pana la ultima picatura de sanatate fizica si mentala. Acea baioneta se numeste unitate. Unitatea noastra, a oamenillor care au resuscitat si au mentinut in viata o Realitate aflata in coma din cauza acelor lupi care sunt imbatati nu de alcool, ci de obsesia lor pentru putere. Puterea te ridica dar te si omoara! Sa moara ei si sa traim noi. Oamenii realitatii!!!
  • Angajat AMS prestez pt Realitatea Angajat AMS prestez pt Realitatea
    Cred ca, fostii nostri colegi de la Realitatea Casa Presei, acutalmente "muncitori" la RTVS(ecuritate) isi freaca mainile satisfacuti de convingerea ca au facut alegerea potrivita ca nu au plecat ca haiducii langa padura Baneasa in cort. Nici macar o clipa nu mi-a parut rau ca am plecat din clica RTV. Se poate sa fie unii fosti colegi care zambesc pe sub mustati de no("prostii") care am urmat un ideal, un brand construit de fosti si actuali, o Realitate frumoasa per ansamblu, cu bunele si cu relele ei. Cancanul ma oboseste, politica ma oboseste. Nici nu stiu care dintre ele este mai rea, dar...privita din interior, situatia si relatia umana creata aici este infinit mai frumoasa decat cancerul care a ramas acolo. Am colegi pe care ii admir si ii respect. Am ramas cu gandul la acei oameni de care ne-a fost si inca ne este dor. Pacat ca suntem manipulati ca o turma de oi, de niste ciobani care se mananca unul pe celalalt ca in Miorita. Deja ne simtim cu toii inconjurati de lupi camuflati in noi(in oi), care au inceput sa sfasie carnea de pe noi bucata cu bucata. MA simt, alaturi de colegii mei(actuali) ca in lupta de la Marasti, Marasesti si Oituz. Pe aici nu se trece! Am o baioneta cu care ma lupt pana la ultima picatura de sanatate fizica si mentala. Acea baioneta se numeste unitate. Unitatea noastra, a oamenillor care au resuscitat si au mentinut in viata o Realitate aflata in coma din cauza acelor lupi care sunt imbatati nu de alcool, ci de obsesia lor pentru putere. Puterea te ridica dar te si omoara! Sa moara ei si sa traim noi. Oamenii realitatii!
  • Alex Alex
    Incercati sa inchideti ghena aia de la Willbrook ca pute pana in centru.....
  • Dorian Dorian
    Am fost azi la sedinta si imi pare rau ca discutia a fost deturnata catre subiecte gen "ce bun era Sorin Enache" (care, btw, era acasa la Ioana Vantu si e artizanul acestei firme fantoma pe care am fost trecuti o parte dintre noi) sau "s-a dus independenta noastra editoriala" (a existat vreodata? doar pt ca ce se impune se intampla sa coincida cu parerile unora dintre producator/redactori/reporteri nu inseamna ca suntem si independenti editorial). De asemenea, as vrea sa stiu unde si de ce a disparut misterios in vacanta sefa de la stiri, Carmen Ungureanu? Sau ce cauta prietena ei, Madalina Radulescu, printre protestatari astazi? Femeile astea se numara printre cei care au presionat oamenii sa se mute pe "firma fantoma" dar ele au ramas bine mersi ori PFA ori cu contract cu Realitatea Media si salarii babane, gen 10 mii de euro. Voi cam cat castigati, dragi colegi, macar in acte? Eu nici macar a 20-a parte din salariul lor! Si pana una alta, stie cineva, ne vom primi salariul lunile viitoare? Ce facem? Protestam? Cei care ne-au impus trecerea pe cealalta firma vor pati ceva sau vor continua sa ne manipuleze?
  • sa va ia dr@cu sa va ia dr@cu
    e urat tot ce se intampla.dupa aceasta sedinta,colegi iubiti care au ramas pe realitatea ne-au sfidat si ne-au ras in fata ca ei si-au primit bani iar noi nu.Eu zic ca ar fi cazul sa ne cautam de lucru. Doamna Mura probabil a si facut o lista cu oameni din TVR , care ne vor inlocui cu usurinta. Si nu inteleg un lucru,de ce Madalina isi plangea azi oful in biroul ei,imediat dupa sedinta.Sa-ti fie rusine ca ti-ai batut joc de noi!Azi un coleg de-al tau a ramas fara casa!!!! Stii ce inseamna asta Madalino si restul????? va doare la sosete.Imi pare rau ca s-a ajuns la aceasta situatie.Nu mai e de stat in aceasta teroare ce s-a creat in Realitatea Pu..Li.
  • stres stres
    cei care sunt atatea-stiutori, v-as ruga( si stiu ca sunt in asentimentul multora) ori sa postati toate cunostintele pe care le aveti,cu date cat se poate de clare( poate asa lamuriti oameni de la realitatea) ori sa taceti din gura deoarece doar trambitand niste lucruri pe care le veti numi la un moment dat, sau de care ati auzit pe la colturi nu sunteti decat niste postaci pro/contra, care sincer va rog faceti alteva mai util pt voi cu timpul pierdut pe aici. до свидания
  • Giovani Giovani
    OPRITI EMISIA, daca nu se stie cine sunt actionarii... asta e chiar tare!!!
  • Gica de la Scularie Gica de la Scularie
    Cine e "Dana secretara"? Nu toata lumea stie, vrem detalii!
  • Dora Dora
    Mura e fata de casa cu Gusa...nu va daceti sperante desarte;rolul ei e sa desavarseasca ce nu a vrut Enache!Fugiti daca aveti unde! Si repede!
  • Ioan Ioan
    Bugnar, ca de obicei, se pricepe la tot şi-şi dă cu părerea despre orice. Ştie omul si trebuie să se afirme şi-n faţa noii conduceri.
    Bugnare, eşti prea valoros pentru Realitatea. Du-te, tataie, pleacă dacă nu-ţi convine şi ia-o şi pe elefanta de Dumitriţa Bugnar (e doar a cincea nevastă?).
    Dacă ai nevoie de recomandări, te recomandăm noi numai pleacă!!!
  • anais anais
    spre deosebire de ghita, care a bagat totusi niste bani in realitatea, tripleta gusa-luca-maricel profitand, ce-i drept, de starea de insolventa a realitatii, a reusit sa-si ia o televiziune fara sa investesca niciun ban!!!!, ba chiar sa si ia bani de la aceeasi realitate in insolventa inaintea altor creditori, intr-un mod pe cat se poate de penal...
  • SUSTINREALITATEA SUSTINREALITATEA
    noi, oricum, acasa nu plecam...ne facem treaba asa cum stim noi mai bine...ne ajutam la nevoie, ne carpim pt o cartela de metrou, cersim o cafea pe hol, dar....AVEM CEA MAI BUNA ECHIPA!...OAMENI ca in Realitatea TV, oriunde veti cauta, nu veti gasi (am mai lucrat la alte 3 posturi tv)! Tineti-va bine!
  • Zmii Zmii
    Mai interesati-va inainte cine este fraguta asta pe care ai lui au puso in locul lui enache http://www.mediafax.ro/cultura-media/comisia-etica-din-tvr-mura-frinculescu-a-incalcat-drepturile-unui-ziarist-din-tvr-4734175.Bai oameni buni deschideti ochi.Ce conteaza cat ia ala sau cat a furat ala,IMPORTANT ESTE SA VA LUATI BANI LA TIMP PE MUNCA PRESTATA. Va faceti de cacao cu coment-urile astea.Atat ati inteles din ce sa incercat azi? Daca da atunci imi pare rau dar nu sunteti decat o turma de oi pe care azi Bercea nu a facut decat sa o instige impotriva propriilor colegi. THINk
  • una care stie una care stie
    Parerea mea este ca dana secretara si a ei tripleta penala vor sa transforme Realitatea intr-o televiziune BASISTA sau in cel mai rau caz, sa o inchida de tot.
    Elan cand a venit a bagat bani aici (au existat multe contracte de imprumut din contul lui personal catre Realitatea). Bercea "mondialul" si dana secretara porno ce au bagat???? Si-au platit bani pentru imprumuturi fantoma si si-au returnat creante inainte de termen, fara sa stea la rand. Au dat afara avocatii care erau de ani de zile aici si si-au adus un avocat (cu certe date penale) pe care l-au platit inaintea multora dintre voi, cand de abia venise. Iar banii lui depaseau de departe banii cu care erau platiti toti avocatii laolalta. Iar firma de paza e platita gras, nu aplecati urechea la "lucreaza pe gratis". La dana secretara asa ceva nu exista!!!! Gratis lucreaza doar fraierii care se dedica Realitatii. Problema e care mai este Realitatea???? Si a cui????
  • nu disperati nu disperati
    VA ASTEAPTA REPTILA DE CHELEMEN LA GUNOI TV! :)

Trimite un comentariu

sus