Skip to main content

Antena 1 a luat formatul Top Chef. Cum diferă de MasterChef? Cine vor fi bucătarii show-ului de pe Antena?

 

Publicitate

Postul Antena 1 a achiziţionat licenţa pentru show-ul culinar Top Chef. Din informaţiile paginademedia.ro, postul de televiziune al trustului Intact va lansa concursul de gătit în această toamnă. Show-ul va face competiţie MasterChef-ului, lansat în această primăvară de Pro TV.

Show-ul va avea 12 ediţii a câte 90 de minute.

Informaţia despre noua emisiune a Antenei 1 a fost publicată iniţial pe Foodblog.ro.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare, informaţii în exclusivitate despre emisiune: cine vor fi bucătarii din show şi cu ce diferă de Masterchef, emisiunea concurentă de pe Pro TV.

Dacă Masterchef se adresează amatorilor de gătit, dintre care se alege câştigătorul, TopChef merge pe alt tip de concurenţi. Astfel, TopChef va selecta cei mai buni bucătari din România, profesioniştii în ale gătitului fiind concurenţi.

Juriul va fi format din Joseph Hadad, Tudor Constantinescu şi Nicolai, cel care prezintă Euforia Cuisine. Primii doi au apărut, în calitate de invitaţi, şi la MasterChef, pe Pro TV.

Cine sunt juraţii?

Joseph Hadad este un chef israelian de origine arabă cu o experienţă de peste 30 de ani în gastronomie. Timp de 15 ani el a fost Executive Chef la restaurantul Casa Vernescu. Din noiembrie 2011 Hadad a devenit Executive Chef la restaurantul Aqua şi consultant la Sofa. 

Tudor Constantinescu deţine restaurantul boutique Chocolat. De la 15 până la 23 de ani a locuit în Belgia, unde a urmat studii de gastronomie. La 20 de ani, şi-a deschis prima sa afacere, un mic laborator de patiserie la Bruxelles. După vârsta de 23 de ani, a lucrat, timp de 4 ani, la o firmă de consultanţă gastronomică pentru industria hotelieră americană. În 2006, Constantinescu a pus bazele Chocolat.

Nicolai Tand deţine restaurantul franţuzesc La Cantine de Nicolai. El realizează la Euforia TV emisiunea culinară Euforia Cuisine.

Top Chef este un format american, lansat peste Ocean în primăvara lui 2006. Show-ul este difuzat în 10 ţări.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Mircea
    In ultima vreme, Pro TV nu mai prea e pe primul loc. Si, culmea, nu il intrece atat de des Antena 1 pe cat o face Antena 3. Si chiar si Kanal D.
    Costi Mocanu nu a fost degeaba mazilit.
    In ceea ce priveste "plagiatul", habar n-ai de ceea ce inseamna formate si cultura tv.
  • Mircea Mircea
    Cand te referi la serialele autohtone de la Pro TV pe care te astepti sa le copiezi altii si te arati oripilata... esti in cunostinta de cauza si ai vazut Glee cu mult inainte de Pariu cu Viata, nu ?
    Nu cred. Cine vede Glee, nu se poate uita la parodia de pe Pro TV. La fel e si cu The Voice. Odata ce te-ai uitat la varianta americana nu poti decat sa te amuzi la cat de penibili sunt cei din juriul romanesc si cat de mult se chinuie ei sa fie Adam, Blake, Christina si, mai ales, inconfundabilul Ceeloo Green !
  • ella ella
    Antena e un fel de Samsung, ce face Apple face si Samsung dar unii zic ca mai bine, Hadad si Constantinescu in juriu??? Tare sau ce.... Pro TV cu linia 2 ei cu topul ... Si nu ma intelegeti gresit sunt fun Pro!!!
  • ioneltorac ioneltorac
    :))))
  • culinary regards culinary regards
    :)
  • generalul Joffre generalul Joffre
    In sfarsit o emisiune pe placul cofetarului Alexandrescu! Bravo A1! :)
  • kiko kiko
    si pina la urma toti au copiat de la tvr unde in anii 90 se desfasura emisiunea de mare impact robingo... :P
  • matei matei
    Iar vor distruge un format misto. Anul trecut pe vremea asta anuntau ca au achizitionat si formatul Idol,gen American Idol. Ce s-a intamplat cu el? Sau dupa esecul X Factor (din pacate) au renuntat?
  • alex alex
    De aia Protv va ramane primul pe veci .
    Antena 1 e fara pic de originalitate ..imaginatie..in cumpararea de formate. Si nici nu au un pic de mandrie, orgoliu ..ca vad ca le place sa fie facuti "plagiatori " de atatia ani !!
  • andy andy
    kanal d a ajuns sa sufle in ceafa antenei datorita nivelului scazut de apreciere a calitatii unei emisiuni de catre telespectatorii romani.sa fim seriosi, ce formate internationale de succes are kanalul in portofoliu?doar pure inventii proprii,reality-show-uri de doi lei cu costuri minime.la antena1 nu achitizitiile sunt de vina ci oamenii care fac emisiunile si publicul imbatranit al antenei.A1 daca vrea sa intreaca pro-ul trebuie sa se reinventeze serios nu artificial ca pana acum ,doar mimand o intinerire.daca prima tv ar avea vointa si puterea financiara a antenei ar sufla in ceafa rau pro-ului ba chiar l-ar si intrece,pentru ca prima are acelasi public tanar ca si pro-ul. cred ca antena1 ar trebui sa renunte la faza asta cu televiziunea de familie,ca nu prea tine,i-au intrecut pana si antena 3 care este televiziune de stiri.
  • florin florin
    protv are la indemana masterchef the professionals pentru contraatacul devastator.
  • gabriela gabriela
    Dar serialele autohtone de la Protv ..cand le copiaza astia ??
    Vai de capul si de zilele lor .. Se mai mira de ce nu fac audienta. A ajuns pana si Kanal D sa le sufle rau in ceafa !
  • Horica Horica
    si tot asa putem spune ca cei cu talent showurile s-au luat dupa Prima care a incercat cu Star Factory si apoi cu Megastar si ca Pro tv-ul a dat copy/paste cu masterchef-ul de la prima care a avut Academia lui Horia... gandire limitata
  • Marius Marius
    Intai a fost Romanii au talent, apoi a1 a vazut ca merge bine emisiunea de "recrutat talente" si au incercat un mizer xfactor care a cam fost calcat in picioare de Vocea romaniei. Acum, dupa ce au vazut ca show-ul de gatit a avut succes, hop si ei cu o emisiune de gatit. Oricum, am si uitat cum arata siglele antenelor.
  • Horica Horica
    sa fim seriosi ca asa e peste tot si mai ales la mama lor acasa, in SUA unde se bat in showuri din astea la greu. Unul are American Idol se bate cu America Got Talent, X factor u The voice, Dancing with the stars cu So, you think you can dance, si tot asa... Asta inseamna concurenta... Doar la noi e considerat copy/paste

Trimite un comentariu

sus