Skip to main content

REZULTAT: Cine a câştigat primul curs de gătit. În curând, un nou concurs!

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Concursul TLC şi-a desemnat câştigătorul primului curs de gătit. Este vorba de Sirbu Iulian. Comentariul câştător, în continuare. În curând, un al doilea curs de gătit va fi pus în joc!

Comentariul câştigător:

"Buddy Valastro e un bucatar cu gusturi pe cat de inventive si de inedite, pe atat de simple. E un individ care tine enorm la familia lui si la prietenii lui, si nu ezita sa mentioneze asta oricand are ocazia. De asemenea, este foarte atasat de originile sale italiene si de cresterea lui in Hoboken.

Totodata, imi place de el pentru ca e increzut si pentru ca isi cunoaste valoarea, si nu vrea decat excelenta.

Ce i-as spune: “Sir, you are an inspiration, and so are your cakes! However, let`s have a drink and a pizza and get to know each other as brothers!”.

In ceea ce priveste ce i-as gati, as incerca sa mentin o idee simpla si de impact emotional, ceva ce am gustat in New York, pe o straduta laturalnica:

In prima faza i-as oferi cateva antreuri, foarte New York style, un tip de hot dogs facuti in casa cap coada, cu paine ciabatta si carnaciori dulci, cu sos (dulceata) din ardei capia si esalota.
Apoi, ceva lucruri pe care le-am incercat in vacanta in Italia, Genoa si cred ca i-ar place foarte mult:

Tagliatelle cu pesto genovese (seminte de pin, busuioc, ulei de masline, un pic de usturoi, toate la blender) si cu cateva bucati de pastai verzi care se potrivesc uimitor.

Apoi, ca desert, un cheesecake foarte usor de facut, insa cu un twist: un sos gelatinos dar natural de lamaie usor, racoros, care creeaza dependenta!

Totul spalat cu o bere nefiltrata, alba, sau un vin bun tot din zona de nord a Italiei, dar nu din Genoa ci inspre Venetia: Venica Ronco delle Cime.

Lasati cadoul de cursuri de gatit, dati-mi voie sa-i prezint personal lui Buddy acest meniu si ati facut un om fericit pentru mult timp! Si cursurile de gatit sunt bune, poate o sa ajung chef la un moment dat si voi avea onoarea sa-l cunosc de-aproape! Da, dati-mi mie cursurile!"

Canalul TLC vă invită la concurs. Puteţi câştiga cursuri de gătit la Societe Gourmet Cooking Classes. Tot ce trebuie să faceţi este să încercaţi să îl "convingeţi"pe maestrul bucătar şi cofetar Buddy Valastro, un bucătar cu o experienţă şi cu o poveste de viaţă de excepţie, care are trei emisiuni la postul de televiziune TLC.

Întrebarea, dar şi detalii despre emisiunile lui Buddy Valastro pe TLC şi despre cariera lui, în continuare:

ÎNTREBAREA CONCURSULUI: Ce i-ai spune sau ce i-ai găti lui Buddy Valastru ca să-l convingi să vină la cină la tine acasă?

Puneţi răspunsul sub forma unui comentariu la acest articol.

Câştigătorul va fi desemnat lunea viitoare.

Buddy Valastro, trei emisiuni şi o poveste de viaţă de excepţie

Trei emisiuni ţine Buddy Valastro la postul de televiziune TLC: Regele Bucătarilor, Regele Cofetarilor şi Următorul Mare Cofetar.

Înainte de detalii despre emisiuni, cine este Buddy Valastro?

Buddy Valastro este un maestru cofetar împlinit şi un bucătar desăvârşit, ajuns la a patra generaţie, care se ocupă de afacerea familiei.

S-a născut la Hoboken, în New Jersey, SUA, şi a crescut într-o familie italiană de modă veche.

Încă de la o vârstă fragedă, Buddy a demonstrat că are un talent înnăscut pentru gătit, copt aluaturi şi decorat torturi. Pe lângă această pasiune, îi plăcea să petreacă mult timp alături de tatăl său, ca ucenic. Cei doi au petrecut nenumărate ore în laborator, unde tatăl lui Buddy, maestru cofetar, l-a învăţat toate vechile secrete ale branşei. Cei doi erau prieteni la cataramă şi visau să transforme împreună “Carlo’s Bakery” într-un nume de referinţă.

Din păcate, când Buddy avea 17 ani, şi-a pierdut tatăl şi, în schimb, a fost nevoit să preia o mare parte din responsabilităţile acestuia. A demonstrat cât de bine funcţiona chiar şi în condiţii de stres, continuând să facă numai lucruri de calitate.

Reţetele tatălui său şi stilul inovator de decorare al lui Buddy, precum şi tehnicile sale de a transforma zahărul în adevărate opere de artă au dus afacerea mult mai departe decât ar fi visat vreodată tatăl lui.

La ora actuală, Buddy este un maestru cofetar si bucătar, decorator de torturi şi vedetă a programelor de tip “reality” Regele bucătarilor, Regele cofetarilor, Următorul mare cofetar, care se bucură de un succes uriaş. De multe ori, este invitat să demonstreze şi să predea ceea ce ştie să facă, în toată America. În laboratorul lui, Buddy şi echipa produc mâncăruri, mii de prăjituri şi produse de patiserie pentru ocazii speciale, în fiecare săptămână. Proiectele lui premiate au fost prezentate de nenumărate ori în diverse reviste dedicate mireselor sau produselor de cofetărie. “Carlo’s Bakery” a apărut în cărţi, în ziare şi la televiziune.

Emisiunile lui Buddy la TLC: Regele Bucătarilor, Regele Cofetarilor şi Următorul Mare cofetar

Regele Bucătarilor. Sezonul 2. De luni până vineri, de la ora 20.00

În septembrie, Buddy Valastro a revenit la TLC cu noi reţete preferate ale familiei sale, din gastronomia italiană a Lumii Vechi, într-un nou sezon al programului Regele bucătarilor.

Buddy găteşte de toate, de la paste şi carne până la garnituri şi deserturi, preparând o mulţime de reţete simple, dar delicioase, de care se va bucura întreaga familie. Pentru mai multă savoare, în bucătăria lui Buddy sosesc tot felul de invitaţi, inclusiv membri ai familiei Valastro, care aduc sfaturi utile şi ponturi excelente pentru prepararea acestor ospeţe apetisante.

Regele Cofetarilor. Sezonul 4. De luni până vineri, de la ora 14.00

Fiind şeful de la ‘Carlo's City Hall Bake Shop', cofetăria lui din Hoboken, New Jersey, el supraveghează o întreagă echipă, din care fac parte mama lui, patru surori mai mari şi trei cumnaţi. În această serie, Buddy pregăteşte un tort pentru “The Greatest Show On Earth”, dotat inclusiv cu un “cerc de foc”, prepară un tort aniversar special pentru Rachael Ray, un chef celebru şi duce toată echipa de la cofetărie pe ţărmul mării, pentru o aventură la pescuit, ca sursă de inspiraţie pentru un tort în formă de rechin ucigaş pe care trebuie să îl facă pentru aniversarea de 35 de ani a companiei unui prieten care închiriază bărci.

Următorul Mare Cofetar. Sezonul 2. În fiecare miercuri, de la ora 22.00

Buddy Valastro, "Regele cofetarilor", vrea să îl ajute pe cel mai promiţător cofetar şi decorator de torturi să îşi lanseze cariera. Într-o nouă serie din "Următorul mare cofetar", Buddy testează alţi zece cofetari talentaţi, forţându-le limitele şi punându-i să treacă printr-o serie de probe din ce în ce mai dificile. Cei mai mari cofetari ai Americii sunt supuşi unor presiuni teribile, căci trebuie să creeze un tort spectaculos, care să merite un premiu generos în bani, dar şi şansa de a lucra alături de unul dintre cei mai de succes şi mai celebri artişti cofetari din lume.

Câştigaţi un curs de gătit! Răspundeţi sub forma unui comentariu la acest articol la întrebarea: Ce i-ai spune sau ce i-ai găti lui Buddy Valastru ca să-l convingi să vină la cină la tine acasă?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • olga lavinia olga lavinia
    Honestly I did not cook anything for him, i realy wish to taste every cookies, he is a master of the sweets I was inpressioned and I let him to impress me further.... :)
  • Simina Simina
    Paste cu Gorgonzola și roșii cherry la cuptor. Pentru că este una dintre rețetele mele preferate :)
  • manolache nicoleta manolache nicoleta
    in primul rand as vrea sa stie ca imi enorm de mult emisiunile lui atat cu torturi cat si cea in care gateste si ca are o familie extraordinara cum rar intalnesti........as vrea sa ii multumesc pe aceasta cale ca ne impartaseste si noua telespectatorilor retetele sale si tehnici de a face torturi,datorita lui am facut si eu singura acasa cateva torturi fara ustensile speciale de care sunt mandra ca sa zic asa........daca ar veni la mine acasa{lucru ce mi se pare ireal] i-as gati caneloni cu ricotta si speck,vinete umplute si tiramisu.
  • Marian Marian
    hmm cartofi natur cu smantana...o sa-i iubeasca!!!
  • preda oana liliana preda oana liliana
    i-as gati pui la ceaun , sarmalute in oala de lut la cuptor cu mamaliguta si niste cozonaci cu nuca si cacao deliciosi cum numai eu stiu...)
  • Alex Alex
    Am fost in luna iunie la un eveniment, unde am pregatit pentru 3 Master Chefi o supa de pui cu scortisoara si acrita cu lime...am fost devorate in total 10 kg de supa in mai putin de 30 de minte;)).

    Daca ar fi sa ajungi la mine la cine, as prefera m-ai intai sa imi dezvolt abilitatile de gatit la acest curs si dupa aceea te-as invita sa savurezi din bucate bine incondeiate cu pasiune si gusturii rafinate.
  • violeta violeta
    Cred ca i-ar placea un bors de peste ca in Delta Dunarii cu un mujdei zdravan si o mamaliga aurie si daca este cuminte , ceva caras prajit sau o scordolea sau chiar o malasolca .
  • kiko kiko
    dar de ce trebuie sa vina gigi asta la mine la cina???? nu ii gatesc nimic, sa se duca sa manance pe banii lui...
  • cristina timos-popa cristina timos-popa
    O sa gatesc osso bucco si briose cu vanilie.Imi place foarte mult emisiunea lui,de fapt imi plac toate 3 emisiunile.Sunt fascinata de modul in care face torturile ----are intr-adevar experienta----am incercat si eu dar .........daca ne-am intalni vreodata l-asi intreba cateva trucuri referitoare la realizarea torturilor.Multumesc!
  • Bordas Alexandra Bordas Alexandra
    un gulas la ceaun cu de toate,carne de porc,vita,carnati,cartofi,legume,reteta sotului meu,cea mai buna :) sunt sigura ca s-ar linge pe degete
  • marcelinagl marcelinagl
    Cel mai mult admir pasiunea cu care gateste, asa ca daca si-ar propune sa ajunga in Romania s-ar convinge ca romancele gatesc minunat, in orice zona a tarii ar poposi!
    Eu i-as gati o saramura de crap cu mamaliguta si ardei iute, stiuca pane cu sos de rosii cu usturoi si ardei copti, si o placinta cu mere si nuci, pe care sigur va dori sa o serveasca in cofetariile lui.
    A, si am uitat sa mentionez, romancele sunt si tare modeste. :)))
  • cretu cretu
    am o reteta de tort cu morcov.....delicios si sanatos. si un vin bun.....
  • burcea vasilica burcea vasilica
    vongole con linguini al nerro di sepia http://www.facebook.com/photo.php?fbid=445695428803762&set=a.188460827860558.40504.100000899277252&type=3&theater
    pui provensal http://www.facebook.com/photo.php?fbid=373788535994452&set=a.188460827860558.40504.100000899277252&type=3&theater
    si un tort racoritor cu fructe de padure imbracatin fondant http://www.facebook.com/photo.php?fbid=394637623909543&set=a.188460827860558.40504.100000899277252&type=3&theater
  • ioana ioana
    eu i-as face galuste cu prune pentru ca este singurul preparat care imi iese exceptional. ... si, pentru ca nu stiu sa gatesc cat sa imi determin fiul sa manance altceva decat fructe cu cereale, am nevoie de un curs de gatit. dar pentru buddy, in orice i-as gati mi-as pune sufletul pentru ca ador pasiunea cu care gateste si il respect pentru felul in care isi trateaza familia de acasa si de la cofetarie!! va pupam
  • Tutas Olimpia Tutas Olimpia
    As servi mai intai niste bruschete ca aperitiv, o supa creama di funghi, ca fel principal as incerca un file de vitel cu capere, masline, usturoi si sos tomat iar la desert faimosul tiramisu.

Trimite un comentariu

sus