Skip to main content

REZULTAT: Cine a câştigat primul curs de gătit. În curând, un nou concurs!

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Concursul TLC şi-a desemnat câştigătorul primului curs de gătit. Este vorba de Sirbu Iulian. Comentariul câştător, în continuare. În curând, un al doilea curs de gătit va fi pus în joc!

Comentariul câştigător:

"Buddy Valastro e un bucatar cu gusturi pe cat de inventive si de inedite, pe atat de simple. E un individ care tine enorm la familia lui si la prietenii lui, si nu ezita sa mentioneze asta oricand are ocazia. De asemenea, este foarte atasat de originile sale italiene si de cresterea lui in Hoboken.

Totodata, imi place de el pentru ca e increzut si pentru ca isi cunoaste valoarea, si nu vrea decat excelenta.

Ce i-as spune: “Sir, you are an inspiration, and so are your cakes! However, let`s have a drink and a pizza and get to know each other as brothers!”.

In ceea ce priveste ce i-as gati, as incerca sa mentin o idee simpla si de impact emotional, ceva ce am gustat in New York, pe o straduta laturalnica:

In prima faza i-as oferi cateva antreuri, foarte New York style, un tip de hot dogs facuti in casa cap coada, cu paine ciabatta si carnaciori dulci, cu sos (dulceata) din ardei capia si esalota.
Apoi, ceva lucruri pe care le-am incercat in vacanta in Italia, Genoa si cred ca i-ar place foarte mult:

Tagliatelle cu pesto genovese (seminte de pin, busuioc, ulei de masline, un pic de usturoi, toate la blender) si cu cateva bucati de pastai verzi care se potrivesc uimitor.

Apoi, ca desert, un cheesecake foarte usor de facut, insa cu un twist: un sos gelatinos dar natural de lamaie usor, racoros, care creeaza dependenta!

Totul spalat cu o bere nefiltrata, alba, sau un vin bun tot din zona de nord a Italiei, dar nu din Genoa ci inspre Venetia: Venica Ronco delle Cime.

Lasati cadoul de cursuri de gatit, dati-mi voie sa-i prezint personal lui Buddy acest meniu si ati facut un om fericit pentru mult timp! Si cursurile de gatit sunt bune, poate o sa ajung chef la un moment dat si voi avea onoarea sa-l cunosc de-aproape! Da, dati-mi mie cursurile!"

Canalul TLC vă invită la concurs. Puteţi câştiga cursuri de gătit la Societe Gourmet Cooking Classes. Tot ce trebuie să faceţi este să încercaţi să îl "convingeţi"pe maestrul bucătar şi cofetar Buddy Valastro, un bucătar cu o experienţă şi cu o poveste de viaţă de excepţie, care are trei emisiuni la postul de televiziune TLC.

Întrebarea, dar şi detalii despre emisiunile lui Buddy Valastro pe TLC şi despre cariera lui, în continuare:

ÎNTREBAREA CONCURSULUI: Ce i-ai spune sau ce i-ai găti lui Buddy Valastru ca să-l convingi să vină la cină la tine acasă?

Puneţi răspunsul sub forma unui comentariu la acest articol.

Câştigătorul va fi desemnat lunea viitoare.

Buddy Valastro, trei emisiuni şi o poveste de viaţă de excepţie

Trei emisiuni ţine Buddy Valastro la postul de televiziune TLC: Regele Bucătarilor, Regele Cofetarilor şi Următorul Mare Cofetar.

Înainte de detalii despre emisiuni, cine este Buddy Valastro?

Buddy Valastro este un maestru cofetar împlinit şi un bucătar desăvârşit, ajuns la a patra generaţie, care se ocupă de afacerea familiei.

S-a născut la Hoboken, în New Jersey, SUA, şi a crescut într-o familie italiană de modă veche.

Încă de la o vârstă fragedă, Buddy a demonstrat că are un talent înnăscut pentru gătit, copt aluaturi şi decorat torturi. Pe lângă această pasiune, îi plăcea să petreacă mult timp alături de tatăl său, ca ucenic. Cei doi au petrecut nenumărate ore în laborator, unde tatăl lui Buddy, maestru cofetar, l-a învăţat toate vechile secrete ale branşei. Cei doi erau prieteni la cataramă şi visau să transforme împreună “Carlo’s Bakery” într-un nume de referinţă.

Din păcate, când Buddy avea 17 ani, şi-a pierdut tatăl şi, în schimb, a fost nevoit să preia o mare parte din responsabilităţile acestuia. A demonstrat cât de bine funcţiona chiar şi în condiţii de stres, continuând să facă numai lucruri de calitate.

Reţetele tatălui său şi stilul inovator de decorare al lui Buddy, precum şi tehnicile sale de a transforma zahărul în adevărate opere de artă au dus afacerea mult mai departe decât ar fi visat vreodată tatăl lui.

La ora actuală, Buddy este un maestru cofetar si bucătar, decorator de torturi şi vedetă a programelor de tip “reality” Regele bucătarilor, Regele cofetarilor, Următorul mare cofetar, care se bucură de un succes uriaş. De multe ori, este invitat să demonstreze şi să predea ceea ce ştie să facă, în toată America. În laboratorul lui, Buddy şi echipa produc mâncăruri, mii de prăjituri şi produse de patiserie pentru ocazii speciale, în fiecare săptămână. Proiectele lui premiate au fost prezentate de nenumărate ori în diverse reviste dedicate mireselor sau produselor de cofetărie. “Carlo’s Bakery” a apărut în cărţi, în ziare şi la televiziune.

Emisiunile lui Buddy la TLC: Regele Bucătarilor, Regele Cofetarilor şi Următorul Mare cofetar

Regele Bucătarilor. Sezonul 2. De luni până vineri, de la ora 20.00

În septembrie, Buddy Valastro a revenit la TLC cu noi reţete preferate ale familiei sale, din gastronomia italiană a Lumii Vechi, într-un nou sezon al programului Regele bucătarilor.

Buddy găteşte de toate, de la paste şi carne până la garnituri şi deserturi, preparând o mulţime de reţete simple, dar delicioase, de care se va bucura întreaga familie. Pentru mai multă savoare, în bucătăria lui Buddy sosesc tot felul de invitaţi, inclusiv membri ai familiei Valastro, care aduc sfaturi utile şi ponturi excelente pentru prepararea acestor ospeţe apetisante.

Regele Cofetarilor. Sezonul 4. De luni până vineri, de la ora 14.00

Fiind şeful de la ‘Carlo's City Hall Bake Shop', cofetăria lui din Hoboken, New Jersey, el supraveghează o întreagă echipă, din care fac parte mama lui, patru surori mai mari şi trei cumnaţi. În această serie, Buddy pregăteşte un tort pentru “The Greatest Show On Earth”, dotat inclusiv cu un “cerc de foc”, prepară un tort aniversar special pentru Rachael Ray, un chef celebru şi duce toată echipa de la cofetărie pe ţărmul mării, pentru o aventură la pescuit, ca sursă de inspiraţie pentru un tort în formă de rechin ucigaş pe care trebuie să îl facă pentru aniversarea de 35 de ani a companiei unui prieten care închiriază bărci.

Următorul Mare Cofetar. Sezonul 2. În fiecare miercuri, de la ora 22.00

Buddy Valastro, "Regele cofetarilor", vrea să îl ajute pe cel mai promiţător cofetar şi decorator de torturi să îşi lanseze cariera. Într-o nouă serie din "Următorul mare cofetar", Buddy testează alţi zece cofetari talentaţi, forţându-le limitele şi punându-i să treacă printr-o serie de probe din ce în ce mai dificile. Cei mai mari cofetari ai Americii sunt supuşi unor presiuni teribile, căci trebuie să creeze un tort spectaculos, care să merite un premiu generos în bani, dar şi şansa de a lucra alături de unul dintre cei mai de succes şi mai celebri artişti cofetari din lume.

Câştigaţi un curs de gătit! Răspundeţi sub forma unui comentariu la acest articol la întrebarea: Ce i-ai spune sau ce i-ai găti lui Buddy Valastru ca să-l convingi să vină la cină la tine acasă?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    Daca vreodata as avea o asemena onoare a-s incinge un gratar unde sa prepar mai intai brusquete -apoi ceafa de porc bine condimentata tinuta in baitz, cu cartofi copti in jar -legume fierte si trase in unt -porumb la gratar, sos de usturoi , iar la desert : tiramissu (copie dupa reteta lu buddy :) . Bineinteles ar fi si paste cu mult parmezan .Sa nu uitam o sticla de vin romanesc a-s pune pe alese alb rosu si roze -si apa rece de izvor (din gradina unde s-ar desfasura cina. )
  • Felipa Felipa
    Normal ca numai mancaruri traditionale romanesti
    o fasole cu ciolan afumat, sarmale cu mamaliguta si la desert o placinta taraneasca creata cu branza si stafide, gata ca deja imi este foame ca este tarziu si nu am mancat mare lucru azi pofta buna..........
  • Catalina Catalina
    Si i-as mai face si fasole batuta cu ceapa!
  • Catalina Catalina
    Un meniu tipic romanesc: cu aperitiv, salata de beuf, de vinete etc, ciorba de burta, sarmale, friptura, un tort la final! Si bineinteles totul facut de mine, nu se poate sa nu ii placa :D
  • Melly Melly
    Buddy este un adevarat maestru in tot ceea ce face si nu stiu daca ideile mele culinare l-ar convinge...insa as incerca pentru cina un piept de pui la gratar cu sos gorgonzola si cu o garnitura de cartofi fierti trasi prin unt,ca si desert un cheescake cu fructe de padure,alaturi de un vin alb demisec rece.
  • Monica Popescu Monica Popescu
    Peste la cuptor, pe pat de legume, in hartie de copt (fara grasimi, fara vase murdarite, reteta lui Jamie Oliver), cu mamaliguta cu branza (bulz de-al nostru, romanesc). Iar la desert as face un tort cu bezea, frisca si capsune (reteta Annei Olson). Ca tot spunea el ca urmareste si alte emisiuni si alti bucatari de la TV...
  • Prinipessa Prinipessa
    I-as spune "buonasera'', i-as prepara caracatita la gratar cu salata de vinete coapte cu rucola si stafide, iar ca desert brownie cu dulce de leche
    Totul acompaniat de o muzica buna si servire impecabila - ''Servire è l'arte suprema. Dio è il primo servitore. Dio serve gli uomini, ma non è servo degli uomini.''... :)
  • Ana Covrig Ana Covrig
    Mi-as dori sa -l am pe Buddy musafir si sa-i gatesc ce stiu eu mai bine.
    O portie minuntata de prepelita in sos de bere si apoi un desert yami, yami : friganele!
  • Mihaela Mihaela
    I-as spune ca am MARE nevoie de ajutor, in sensul de a ma ajuta sa invat sa gatesc sanatos si rapid seara cand ajung acasa (de obicei tarziu de la serviciu), pt ca nu vreau sa le mai gatesc copiilor semipreparate... iar in acelasi timp incerc sa devansez ora cinei. In timpul saptamanii am tot ajuns sa mancam foarte tarziu seara si stiu ca teoretic nu este bine, ar trebui sa mancam seara mai usor si mai devreme, dar cu practica este mai greu...
  • Cristian Paleologu Cristian Paleologu
    Sandwich cu salata, rosii si prosciutto, lasagna, parfait cu fructe de padure.
  • Marian Marian
    hmmm i-as gati un cremes si o placinta cu mere.
  • Alexandra Ghiță Alexandra Ghiță
    Spaghete cu busuioc, sos de roșii și parmezan, vinete pane și sparanghel cu mozarella, iar ca desert niște căpșuni îmbrăcate în ciocolată (toate rețetele lui, sunt mare fan Cake Boss și Kitchen Boss) :D
  • gabriel gabriel
    Pentru cina as gati paste cu piept de pui si sos, alaturi de un vin alb demi-dulce. Desert: ananas.
  • dorina dorina
    Chiar daca este un priceput in ale dulciurilor as incepe cu o salata cu fructe de mare si sos de avocado. Iar pentru desert as gati amandine :)
  • Alina Deac Alina Deac
    Pentru ca tot se mandreste cu originile lui italine, i-as gati pizza cu..... sarmale :) Ca doar vine in Romania, nu? :D

Trimite un comentariu

sus