Skip to main content

Gabriel Bugnar, director general la Realitatea TV

 

Publicitate

Producătorul Gabriel Bugnar a fost numit director general la Realitatea TV. Anunţul a fost făcut astăzi de către administratorul special, Florin Bercea.

Contacta de paginademedia.ro, Gabriel Bugnar a declarat că principala sa atribuţie, în acest moment este să liniştească apele la televiziunea de ştiri. „Încerc să-i lămuresc pe colegi să nu plece, să-i lămuresc pe alţii să facă nişte plăţi”, a explicat el.

Cât priveşte cei 174 de angajaţi trecuţi pe o firmă nouă şi care au rămas cu salariile neplătite, Bugnar a spus că îşi doreşte să-i păstreze pe cei cu „meserii specializate, care din punctul meu de vedere sunt foarte valoroşi şi vitali pentru televiziune”. 

Mesajul lui Florin Bercea, în continuare: 

În urma analizei activităţii Realitatea TV, având în vedere dorinţa de maximizare şi eficientizare a activităţii Realitatea TV, ţinând cont de perspectivele de dezvoltare ale postului, am decis numirea domnului Bugnar   Gabriel în funcţia de director general al Realitatea TV, începând cu 3 septembrie.

Gabriel Bugnar este unul dintre producătorii de ştiri cu vechime la Realitatea TV (lucrează din 2004), iar anterior a lucrat la Prima TV, Pro TV şi TVR.

Mura Frînculescu a fost numită recent director executiv la Realitatea Media.

Iulia Bunea: Care sunt atribuţiile dumneavoastră în noua funcţie?

Gabriel Bugnar: Deocamdată încerc să-i lămuresc pe colegi să nu plece, să-i lămuresc pe alţii să facă nişte plăţi.

Iulia Bunea: Cum veţi încerca să rezolvaţi problema celor 174?

Gabriel Bugnar: Eu aş vrea să rămână toţi oamenii extrem de utili şi vitali pentru televiziune, şi aici mă refer la oameni din regia de emisie, la profesionişti, oameni care au meserii extrem de specializate. Interesul meu este faţă de oamenii cu meserii specializate, care din punctul meu de vedere sunt foarte valoroşi şi vitali pentru televiziune. După care, tot ce se poate salva dintre cei 174 redevin angajaţi la Realitatea TV. Mai departe, mai devreme sau mai târziu voi fi nevoit să mă ocup de un plan de restructurare pentru că cei 630 de oameni care sunt acum pe listele de plată nu au cum să mai rămână tot 630 şi televiziunea să scape de datorii. Nicio altă televiziune din România nu are atâţia angajaţi.  Nu pot să dau o cifră până nu văd economic cum stau lucrurile pentru că nu am detalii, dar 630 nu au cum să mai rămână.

Pe de altă parte, pentru că noi suntem în insolvenţă, suntem obligaţi faţă de administratorul judiciar şi faţă de creditori să prezentăm un plan de restructurare de care să ne şi ţinem. Adică puţin câte puţin să începem să coborâm de pe panta asta a datoriilor şi a ineficienţei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    ...sa nu uitam ca era campion la farmvile si alte jocuri... campion la dus vorba de la unul la altul numai munca sa nu fie... ce mai un lingau, pupincurist, un om care nu a facut nici macar un jurnal memorabil, fie el bun sau rau. Nu a iesit deloc din tiparul impus de Sergiu Toader. Omul ala le-a dat o idee si nimeni nu a dezvoltat nimic. Bugnar = rebut. Abia astept sa cada de la marea inaltime la care a ajuns. Sa-i spuna mamei sa intinda o patura sa nu se loveasca prea tare.
  • unfostsiactual unfostsiactual
    “Este evident că trebuie să urmeze un plan de restructurare. Din 630 vor rămâne 300″, a spus Bugnar pentru AGERPRES
  • Gica Contra Gica Contra
    Bugnar director general e cea mai nemeritata situatie in care a fost pus vreodata un campion al lenei, al fofilarii si al tupeului. Iar principala vina o are... Sorin Enache, care ani de zile a tolerat asemenea insi in jurul lui.
  • Q Q
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    mai comentez peste cateva zile cand ma opresc din ras :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • unu' oarecare unu' oarecare
    De ce n-am plecat eu la Digi 24 News cand inca mai aveam timp??? Am ales Realitatea, fimi-ar realitatea sa-mi fie...
  • dady dady
    Si peste un an ... acum patroni sunt Luca si Vintu ... sau invers!!!!!
  • RT RT
    aceasta numire nu are legatura cu vreo competenta. Este de neinteles in conditiile in care Bugnar este hulit de toata lumea de la Realitatea, nu are niciun prieten (nici acolo si nici in viata reala), nu este lider sau formator de opinii, este un singuratic si-un vesnic neadaptat, nemultumit si pesimist.
    Nu inteleg schema da', ca de obicei, cercul se va inchide la un moment dat.
  • Venit bou plecat vaca Venit bou plecat vaca
    Este pentru prima data cand am inteles, cu adevarat, expresia "Am venit bou si-am plecat vaca". Asta mi s-a intamplat in urma sedintei care a tinut-o domnul director general Gabriel Bugnar.
    n.a. - functie scrisa cu litere mici, in mod intentionat.
  • kiko kiko
    maaa, daca bitu e bun de director general, dumitrita o sa fie cel putin editor sef, parerea mea... ca e competenta si ea, ce mama ma-sii cu cratima...
  • Andrei Andrei
    ...si Bugnar are competente de MANAGER / MANAGEMENT ? Dar asa e cand esti amic bun cu Luca... iti da un os de ros dupa ce spargi o greva. Pun pariu ca nevasta-sa o sa devina si ea brusc foarte inteligenta ca si el. E clar... toti vor fi sortati dupa chipul si asemanarea celui care sorteaza... Succese Bugnar...Pacat ca te-a ajutat Enache in vremurile grele ale tale... ca sa vezi unde te duce viata asta :)
  • ultras ultras
    Foarte tare, e o stire asta frate! Bugnare pune mana si invata repede management sau cauta-l pe Enache sa-ti explice niste scheme destepte! Hai ca se poate mai ai timp sa faci si tu niste combinatii financiare pana la faliment! "Dragi colegi" dormiti linistiti, era sa zic ca FNI vegheaza :)) deh distractiile trecutului!!! Smecheria n-a murit, se reinventeaza mereu la Realitatea. Nu te speria, Bugnare, nu trebuie sa faci performanta, nu te evalueaza creditorii, nu exista criterii...nici vreo mostenire performanta greu de depasit...:)))
  • Boicot Boicot
    Omul sufera de sefie de mult asa ca........
    Un sef in stilul comunistilor care aplica regula "daca nu esti cu mine esti impotriva mea" asa ca ..........
    Sa bagat in c..ca mai mult decat poate inghite asa ca...............
  • sunset sunset
    e foarte trist ce-ai scris sper sa nu faci parte din cei 60. dar daca faci parte, trebuie s-o iei din loc rapid. baietelul asta, gabriel, e de-a dreptul sarac cu duhu', daramite sa se mai uite pe un balance sheet sau income statement. ailalta e o tata inculta, si care orice ignorant e rau si razbunator, deci daca poti si tu si ceilalati colegi ai tai luati-va zborul unde veti vedea cu ochii.introduceti actiune fata de firma pe care ati fost trecuti si incercati sa va recuperati din bani, dar nu va asteptati la ceva bun ca nu aveti de la cine.
  • aidan aidan
    din ciclul: "spune cat imi dai, ca pe toti sa-i tai" azi, o pagina din viata unui om care se bucura de un post nemerit pentru ca a spart greva.aviz amatorilor. asa e "drumul spre inalta societate" in tara tuturor posibilitatilor. ca director nu trebuie sa fii producator bun ci manager. isi mai aduce cineva aminte ce-i ala un manager? isi mai aduce cineva aminte de "principiul lui peter"? laurence j. peter :" Într-o ierarhie, fiecare salariat are tendința de a urca până la nivelul său de incompetență". o, da si mura,tvr-ul o tine minte, scarsnind din dinti si in ziua de azi. chiar buna treaba vor face!.fara sa-si plateasca angajatii. asta e toata treaba buna pe care o vor face. dupa 60 si de zile fara salarii cei 174 vor da pe cine vor gasi in judecata si vor pleca. cei ramasi vor fi incarcati peste limita pe aceleasi remuneratii si vor munci pana se vor satura sau gresi de volumul prea mare de munca pe bani prea putini. nu de un nou director avea realitatea nevoie ci de plata salariilor pentru cei care muncesc. tigania avea nevoie nu de sapun ci de un imparat! sau rege! "regele-a murit! traiasca regele!"
  • Writter Writter
    Cred ca este un pas important facut de Realitatea.Gabi ajutat de Mura Frinculescu vor fcae treaba sa mearga in Realitatea.Amandoi sunt vechi si priceputi in televiziune.Bravo!

Trimite un comentariu

sus