Skip to main content

Gabriel Bugnar, director general la Realitatea TV

 

Publicitate

Producătorul Gabriel Bugnar a fost numit director general la Realitatea TV. Anunţul a fost făcut astăzi de către administratorul special, Florin Bercea.

Contacta de paginademedia.ro, Gabriel Bugnar a declarat că principala sa atribuţie, în acest moment este să liniştească apele la televiziunea de ştiri. „Încerc să-i lămuresc pe colegi să nu plece, să-i lămuresc pe alţii să facă nişte plăţi”, a explicat el.

Cât priveşte cei 174 de angajaţi trecuţi pe o firmă nouă şi care au rămas cu salariile neplătite, Bugnar a spus că îşi doreşte să-i păstreze pe cei cu „meserii specializate, care din punctul meu de vedere sunt foarte valoroşi şi vitali pentru televiziune”. 

Mesajul lui Florin Bercea, în continuare: 

În urma analizei activităţii Realitatea TV, având în vedere dorinţa de maximizare şi eficientizare a activităţii Realitatea TV, ţinând cont de perspectivele de dezvoltare ale postului, am decis numirea domnului Bugnar   Gabriel în funcţia de director general al Realitatea TV, începând cu 3 septembrie.

Gabriel Bugnar este unul dintre producătorii de ştiri cu vechime la Realitatea TV (lucrează din 2004), iar anterior a lucrat la Prima TV, Pro TV şi TVR.

Mura Frînculescu a fost numită recent director executiv la Realitatea Media.

Iulia Bunea: Care sunt atribuţiile dumneavoastră în noua funcţie?

Gabriel Bugnar: Deocamdată încerc să-i lămuresc pe colegi să nu plece, să-i lămuresc pe alţii să facă nişte plăţi.

Iulia Bunea: Cum veţi încerca să rezolvaţi problema celor 174?

Gabriel Bugnar: Eu aş vrea să rămână toţi oamenii extrem de utili şi vitali pentru televiziune, şi aici mă refer la oameni din regia de emisie, la profesionişti, oameni care au meserii extrem de specializate. Interesul meu este faţă de oamenii cu meserii specializate, care din punctul meu de vedere sunt foarte valoroşi şi vitali pentru televiziune. După care, tot ce se poate salva dintre cei 174 redevin angajaţi la Realitatea TV. Mai departe, mai devreme sau mai târziu voi fi nevoit să mă ocup de un plan de restructurare pentru că cei 630 de oameni care sunt acum pe listele de plată nu au cum să mai rămână tot 630 şi televiziunea să scape de datorii. Nicio altă televiziune din România nu are atâţia angajaţi.  Nu pot să dau o cifră până nu văd economic cum stau lucrurile pentru că nu am detalii, dar 630 nu au cum să mai rămână.

Pe de altă parte, pentru că noi suntem în insolvenţă, suntem obligaţi faţă de administratorul judiciar şi faţă de creditori să prezentăm un plan de restructurare de care să ne şi ţinem. Adică puţin câte puţin să începem să coborâm de pe panta asta a datoriilor şi a ineficienţei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pop ana pop ana
    Doamne, apara si pazeste. Astia isi bat joc de oameni.
  • jon jon
    lingau` lu` elan
  • gogu gogu
    e gluma zilei?
  • kiko kiko
    incredibil...televiziunea aia o sa ajunga de rasul curcilor...

Trimite un comentariu

sus