Skip to main content

NEÎNŢELEGERI. Canalele Pro TV ies de pe Dolce din 3 ianuarie

 

Publicitate

ACTUALIZARE. În timp ce Pro TV spune că posturile Pro nu vor mai putea fi recepţionate în reţeaua Dolce, Romtelecom spune că „există o probabilitate ridicată ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV”.

Posturile deţinute de Pro TV nu vor mai putea fi vizionate pe reţeaua DTH deţinută de Romtelecom începând din 3 ianuarie, anunţă un comunicat al companiei. Motivul? „Romtelecom nu a agreat condiţiile de reînnoire cerute de Pro TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV SA”.

În decursul negocierilor incepute in luna septembrie, Romtelecom nu si-a aratat disponibilitatea de a plati pentru canalele PRO TV un pret care sa exprime valoarea corespunzatoare pe care canalele PRO TV o reprezinta in pretul platit de fiecare abonat Romtelecom, se precizează în comunicat.

Anca Budinschi, Director General PRO TV S.A: “Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in primul rand pe atractivitatea PRO TV si a altor canale romanesti, care determina intr-o proportie covarsitoare decizia de abonare. PRO TV face in fiecare an investitii masive in continut pentru a satisface asteptarile telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui continut, pentru care distribuitori precum Romtelecom obtin venituri din abonamente, sa se reflecte in pretul pe care furnizorii acestor servicii il vor plati de acum inainte PRO TV.”

Reprezentanţii Romtelecom, compania care deţine Dolce, au emis, la rândul lor, un comunicat în care au precizat că Romtelecom şi ProTV S.A. negociază de mai multe luni cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom şi că începând cu 3 ianuarie posturile „ar putea” să nu mai fie difuzate în reţeaua Dolce.

„ProTV S.A. a solicitat Romtelecom o creştere semnificativa a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, în mod automat, costuri mai mari pentru clienţii Romtelecom”, au precizat reprezentanţii companiei.

„În toată această perioadă, a negociat cu bună credinţă cu partenerul său, Pro TV S.A, făcând toate eforturile pentru a proteja interesele financiare ale clienţilor săi pentru a avea un abonament la un preţ rezonabil. ”, au mai spus aceştia.

Canalele Pro TV: ProTV, Pro TV International, Pro TV HD, Acasa TV, Acasa Gold, Acasa HD, Pro Cinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Fratilor totul este pe bani, calmati-va, UPC cere o gramada de bani pe abonament, RDS flucuteaza la calitate dar(ARE CONTINUT - FOTBAL SI PROGRAME) ofera un pret mic pentru tot(in timp o sa observi ca disparitia discovery este acoperita de hibrizii Digi), iar la transmisii HD, Dolce este rege dar nu are continut, iar fara PRO chiar nu se poate :))). Nu iubesc productiile lor dar fara ele nu se poate, nu prea mai ai la ce sa te uiti..... Seara buna... UPC plateste acum faptul ca la inceputul anilor 90 a avut o intelegere tacita cu RDS pe zonele de piata. RDS nu a mai respectat iar ei s-au dus la fund...
  • mihaircs mihaircs
    luati-va focussat oricum dolce rcs rds digitv au facut investiti si numai au bani in cont cum aveau acum 2 ani punetiva focussat si e mai bun fata de celelalte televiziuni si nu te obliga sa platesti luna de luna ma refer la cei care plange dupa grupul protv ))))))))))))
  • Sorin Sorin
    Altu care vorbeşte ca să se afle în treabă. Auzi la el "spargerea codurilor". Ai spart câteva nuci pentru cozonacul de Crăciun şi crezi că ai devenit expert în spargeri? Ceea ce ai auzit tu de dreambox se numeşte card sharing şi dacă ciuleai un pic urechile şi aveai mintea mai limpede ai fi aflat că acel procedeu nu se poate aplica la Dolce. Pe de altă parte criptarea Antena1 (Eutelsat 16°E) sau ProTV (Astra 31.5°E) nu a fost spartă NICIODATĂ şi nici nu va fi. Tot ce circulă pe internet este făcut de străini iar faptul că mai merg şi unele româneşti e doar o coincidenţă. TVR criptează conţinutul folosind un algoritm antic şi învechit (Viaccess 2.6) şi nici o minte luminată din românia nu a reuşit să-l emuleze chiar dacă sursa este disponibilă pe internet (iar străinii nu o fac pentru că chiar nu-i interesează TVR). Aşa că nu mai credeţi în mitul hackerului român pentru că vă spun eu că este doar un mit.
  • aboNaTU aboNaTU
    @gcallen..foarte tare frate ce ai spus..calitate la digitv satelit..:))
    P.S. sint client Dolce si RCS asa ca ..ciocu mic pentru eventuali postaci..

    P.S.2-Serialele le vad pe vplay:)sic
  • aboNaTU aboNaTU
    "Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in primul rand pe atractivitatea PRO TV"

    Ha..ha.. ProTV prind cu furculita :) daca vreau...sincer nu urmaresc filmele pe Protv datorita reclamelor de 20 de minute/calup.

    Imi este greata de emisunile tip Maruta...
    Apropo.. Romani au talent va mai fi sponsorizat de Cosmote dupa tilharia asta?
    Recomand RTC sa faca pachet separat pentru canalele Mediapro si sa primiti bani de la cati clienti voe sa vada..
    Dupa magaria cu reclamatia Vplay trustul PRO face inca o magarie...e criza..asta e motivul
  • flo flo
    AM EU O SOLUTIE SA VEDEM TOATE CANALELE ROMANESTI PRIN SATELITE!!! un recever dreambox conectat tot timpul la internet si nu mai trebuie sa platesti nici un abonament (spargerea codurilor ))) =)))) si asa nu mai e nimeni gelos ca celalalt face mai multi bani
  • Cristian Cristian
    Nu ii inteleg pe cei de la Dolce cand spun ca au cerut pret prea mare.Cum sa aiba bani cand ei isi fac reclame la produse pe toate posturile de televiziune si nu sunt in stare sa negogieze un contract, tot ce inseamna pentru ei e doar cum sa faca profit.
  • puiu daniela puiu daniela
    ce mai platim la dolce! cred ca e o gluma
  • Razvan Razvan
    Azi am fost sa-mi reziliez contractul cu RDS si era nebunie la ghiseul din Deva.Am numarat vreo 20 de recivere lasate acolo + alti oameni care erau nemultumiti.Asa ca nu-i vad bine nici pe ei nici pe cei de la Dolce daca scot PRO.Orice program e o pierdere chiar daca personal nu ma uit la PRO TV.Pana nu se vor lua ceva masuri scoaterea programelor va continua de pe multe platforme.
    Vad ca toata lumea a acuzat pe cei de la Discovery si Antene ca au cerut bani mai multi,acum prea putini acuza PRO ca cere bani si multi ii vad vinovati pe cei de la Dolce.Ce ti-e si cu oamenii astia!
  • Cornel Cornel
    @dan , subscriu la ceea ce a scris ionutz! :))
  • FCI 76 FCI 76
    O ANTENA DE CAMERA E CEA MAI BUNA SOLUITE SI NU PLATESTI NIMIC
  • alex alex
    Pro tv nu a vrut sa mai cheltuie asa mult , la antena din cate am auzit vor fii peste 100 de vedete la revelionul prezentat a nu stiu cata oara de Dan Negru deci bani cheltuiti
  • Cristi Cristi
    Sunt abonat Dolce. Am achizitionat si platit device-urile (antena si restul pentru HD). Orice este in minus este o pierdere. Nu vreau sa pierd PROtv indiferent daca este bun sau rau. Mi-a placut Masterchef si ma mai uit si la fotbal la ei. Acum ce fac. Cumpar alte deviceuri de la UPC. (cu rds am reziliat dupa 3 ani can mi s-a stricat receiverul si nu au venit sa il repare in 3 saptamani). Pot reutiliza aparatura, pe care am dat bani, de la Romtelecom sa pot fi abonat UPC (foscus sat)? Eu sper ca Dolce sa ajunga la un punct comun cu PRO pentru ca daca nu ajung si le pleaca abonatii nu vot mai putea finanta nici canalele lor de sport si nici restul programelor. Fara abonati esti mort. Stiu din interior ca de 3 saptamani au venit si din Grecia si din Germania sa negocieze cu PRO. Dar pro are de platit o polita catre RCS legata de Vplay si Voyo. Sper sa nu trebuieasca sa mai pun o antena pe casa.
  • andrei andrei
    E „sau„ nu „s-au„ in cadrul primei fraze. Si da, antena va fi lider pentru ca protv, daca te-ai uitat un pic pe program, a cam renuntat sa lupte pentru suprematia din noaptea de revelion. La antena 1 se vor uita cei ca tine probabil. E tot mai mult evident ca publicul tinta nu se uita la tv de revelion
  • cotofana cotofana
    1. nu-mi vine sa cred ca niste oameni cu macar jumatate de creier s-ar da de ceasu` mortii pentru a-si apara televiziunea favorita, oricare ar fi aia.
    2. "generatia pro" are mari carente la capitolul "limba romana".
    3. aveam impresia ca site-ul asta e un side de media, pentru media. deci ori au inceput toti neavenitii sa-l citeasca pe obae si sa-si dea cu parerea aici (da, ma includ si eu, ca sa n-avem loc de comentarii), ori 3 sferturi din persoanele de mai sus lucreaza la una din partile implicate. si daca tot lucreaza in media, i-as sfatui sa mai puna mana pe o carte de gramatica. (indemnul e universal valabil, totusi. am vazut prea multe greseli de exprimare sau scriere la "jurnalisti" cu experienta)
    4. de 16 ani incoace, romanul inghite tot ce-i ofera pro-ul pe tava. rezultatele le vad in jurul meu.
    5. ce uita pro-ul este faptul ca romanul e comod. tipa 3 zile, dar ii e lene sa se duca sa-si schimbe furnizorul. vom vedea daca va fi cazul si aici.

Trimite un comentariu

sus