Skip to main content

CNA, prima şedinţă în noua formulă. Cazul Sergiu Nicolaescu, pe ordinea de zi

 


Consiliul Naţional al Audiovizualului va ţine mâine prima şedinţă publică din acest an, cu noua componenţă. Printre subiectele analizate va fi şi modul în care a fost reflectată moartea regizorului Sergiu Nicolaescu pe posturilor de ştiri România TV, B1 TV, Antena 3 şi Realitatea TV.

Şedinţa de mâine va fi condusă de Răsvan Popescu, fostul Preşedinte al instituţiei, în calitate de vicepreşedinte interimar. Interimatul lui Popescu se va încheia pe 15 ianuarie, când va fi înlocuit de Viorel Vasile Buda, ales ieri de Consiliu pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte. În acest moment, CNA nu are preşedinte, Laura Georgescu, propunerea membrilor CNA pentru această funcţia nefiind validată încă de Parlament.

De la sfârşitul anului trecut, CNA are patru noi membri, numiţi pentru un mandat de şase ani: Vasile Buda, Maria Gubernat, Florin Gabrea şi Laura Georgescu, după cum paginademedia.ro a anuţat AICI.

Sâmbăta trecută, CNA s-a autosesizat în cazul Sergiu Nicolaescu.

Poziţia CNA:

“Consiliul Naţional al Audiovizualului îşi exprimă public dezaprobarea totală faţă de modul în care a fost reflectat la posturile de televiziune decesul regizorului şi senatorului Sergiu Nicolaescu.

CNA s-a autosesizat şi, în urma monitorizărilor efectuate în perioada 03 – 05.01.2013, va prezenta punctul de vedere după analiza acestui subiect în prima şedinţă publică a Consiliului.”

Despre cum s-au comportat posturile de ştiri în ziua incinerării lui Sergiu Nicolaescu, citiţi AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gaby.B Gaby.B
    Decesul regizorului Sergiu Nicolaescu este plin de controverse. Nici macar nu este lasat in pace sa se odihneasca. A fost criticat si rascriticat pe toate posturile privitor la vointa lui de a fi incinerat. Pentru ce mai exista testament?

Trimite un comentariu

sus