Skip to main content

Antena 1 dă în judecată Paginademedia.ro

 

Acces Direct. Simona Gherghe

Publicitate

Postul Antena 1 a anunţat că va da în judecată Paginademedia.ro.

Comunicatul integral, în continuare:

COMUNICAT

Antena TV Group îl va acţiona în instanţă pe domnul Petrişor Obae, deţinătorul site-ului “Pagina de Media”, având în vedere prejudiciile de imagine şi materiale produse companiei noastre prin acţiunile de defăimare ale postului de televiziune Antena 1 şi a emisiunii Acces Direct.

Considerăm că acţiunile domnului Obae au un caracter de manipulare a opiniei publice şi a clienţilor care au relaţii comerciale cu Antena 1. Situaţia este agravată de atitudinea ostilă şi dezechilibrată pe care domnul Obae a manifestat-o în mod constant de-a lungul timpului faţă de postul nostru, comparativ cu alte televiziuni.

Constatăm că acţiunile de defăimare şi manipulare prin mesajele publicate de domnul Obae au depăşit cu mult limita decenţei şi a opiniei jurnalistice echilibrate, fapt pentru care, în cursul zilei de mâine, domnul Obae va fi acţionat în judecată pentru prejudiciile produse, valoarea acestora depăşind suma de 500.000 EUR.

Antena TV Group nu va tolera niciodată un astfel de comportament faţă de compania noastra şi faţă de clienţii noştri şi vom respinge cu fermitate orice încercare de manipulare pe care o vor promova în spaţiul public persoane sau instituţii ce actionează cu rea credinţă.

Paginademedia.ro îşi reafirmă poziţia că articolele despre cazul Acces Direct au fost de bună credinţă şi au avut ca unic scop informarea corectă a publicului fără alte interese decât cel public.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • expertul expertul
    antena1 ar trebui actionata in judecata pentru expluatarea unui om fara discernamant. unde sunt toate organizatiile pentru apararea drepturilor omului acuma?
  • expertul expertul
    antenistii sunt deranjati mai degraba de comentatorii de pe acest site,nu de articolele lui Petrisor.
  • voicu voicu
    Daca 500.000 de euro inseamna 0,003% din cifra de afaceri a postului, inseamna ca A1 face afaceri de 16,666 miliade de euro. Intersant, cum zice "reporter", ar fi sa vedem plata impozitelor A1 raportate la aceasta suma.
  • kiki kiki
    eu am facut un lucru fain de tot am renuntat la tot ce inseamna ANTENA 1234567................... AU FOST SCOASE DE PE TV HAI SA FACEM TOTI ASA
  • PANCEA PANCEA
    Buna reclama, minunat PR. :)
  • cristus cristus
    Obae de ce nu mai prezinti ,deontologic vorbind,audientele zilnice?sau e deranj pe un blv.din bucuresti cu scorul?cata frenezie in degete ai cand un film de duzina bate o emisiune concurenta.cand ataci este deontologie,la fel ca la b1,cand o primesti peste ochii este mcv.curat deontologic.
  • baiesu baiesu
    Obae, nu te preface ca nu intelegi: prezentarea listei induce publicului ideea ca Avon ar tolera, daca nu chiar incuraja existenta emisiunilor cu Tufaru. De fapt asta e si adevarul: daca n-ar cumpara nimeni publicitate la emisiunea respectiva, atunci ar fi scoasa din grila de programe.

    Prejudiciul real l-a suferit Avon, nu Antena, cred eu. Eu in locul tau de Avon m-as pazi.
  • cristus cristus
    O meriti petrisor,cand maruta a facut o oemisiune cu acelasi continut nu ai luat atitudine.liste cu publicitari,dezbateri deontologice,doar aplauze.verticalitate canci la tine,esti la fel ca ceilalti,manjit pana peste urechi.te ajuta prieteni cu juma de milion.deotologu lu peste.
  • mariana mariana
    Petrisor Obae te felicit pentru curajul pe care dumneata il ai de a semnalala aceste mizerii care se petrec in acest trust, noi suntemalaturi de dumneata si re rog sa nu cedezi. Haznaua trustului INTACT este cea mai mizerabila si urit mirositoare dintre toate televiziunile.
  • cristi cristi
    Prin asta n-au facut decat sa-si arate adevarata valoare. O mizerie de trust care in loc sa plece capul si sa recunoasca faptul ca au gresit si ca si-au batut joc de un om in ultimul hal, punandu-l in ipostaze umilitoare in fata unei tari intregi, mai au si tupeul sa prinda curaj si sa se creada curati. Nu inteleg pana la urma care e problema lor, a fost un simplu articol, care nu a facut altceva decat sa informeze publicul despre ce s-a intamplat pe o televiziune romaneasca. De aia se numeste "Pagina de MEDIA", ca sa posteze articole din MEDIA, fie ele bune, fie rele. Si chiar daca nu aparea aici, lumea tot citea de pe alte site-uri si afla pana la urma.. de ex. si Click sau Cancan au postat articole legate de emisiunea asta. Cand te simti cu musca pe caciula, e normal sa incepi sa bagi pumnul in gura tuturor care incearca sa deschida ochii oamenilor incuiati, care inca au impresia ca Antenele sunt de partea poporului si a celor buni .

    Au timp sa vorbeasca de manipulare, cand la Antena 3, manipularea e in floare seara de seara ! Ca o curiozitate, de ce nu s-a intamplat nimic atunci cand au facut emisiuni speciale pt. a-l ataca pe Cristoiu prin tot felul de documente private ? De ce nu s-a intamplat nimic atunci cand Badea i-a transmis lui Catalin Striblea aflat pe patul de spital, ca si-ar dori sa mai sufere de un atac cerebral si sa moara ? Asta cum se cheama ? Sunt penibili oamenii astia !
  • Anca Anca
    @stefan: esti varza bai
  • Anca Anca
    la puscarie cu antenistii!
  • Gaetano Gaetano
    BRAVO PAGINA DE MEDIA !!!
    Mai urmeaza sa spuna ca esti angajatul PRO TV - ului sub acoperire.
    SUNT JENANTI astia de la (L)Ante(r)na Grup !!
  • Anca Anca
    s-au speriat pentru ca romanii incep sa se trezeasca; gata cu manipularea!
  • Anca Anca
    cuibul de viespi s-a trezit

Trimite un comentariu

sus