Skip to main content

Antena 1 dă în judecată Paginademedia.ro

 

Acces Direct. Simona Gherghe

Publicitate

Postul Antena 1 a anunţat că va da în judecată Paginademedia.ro.

Comunicatul integral, în continuare:

COMUNICAT

Antena TV Group îl va acţiona în instanţă pe domnul Petrişor Obae, deţinătorul site-ului “Pagina de Media”, având în vedere prejudiciile de imagine şi materiale produse companiei noastre prin acţiunile de defăimare ale postului de televiziune Antena 1 şi a emisiunii Acces Direct.

Considerăm că acţiunile domnului Obae au un caracter de manipulare a opiniei publice şi a clienţilor care au relaţii comerciale cu Antena 1. Situaţia este agravată de atitudinea ostilă şi dezechilibrată pe care domnul Obae a manifestat-o în mod constant de-a lungul timpului faţă de postul nostru, comparativ cu alte televiziuni.

Constatăm că acţiunile de defăimare şi manipulare prin mesajele publicate de domnul Obae au depăşit cu mult limita decenţei şi a opiniei jurnalistice echilibrate, fapt pentru care, în cursul zilei de mâine, domnul Obae va fi acţionat în judecată pentru prejudiciile produse, valoarea acestora depăşind suma de 500.000 EUR.

Antena TV Group nu va tolera niciodată un astfel de comportament faţă de compania noastra şi faţă de clienţii noştri şi vom respinge cu fermitate orice încercare de manipulare pe care o vor promova în spaţiul public persoane sau instituţii ce actionează cu rea credinţă.

Paginademedia.ro îşi reafirmă poziţia că articolele despre cazul Acces Direct au fost de bună credinţă şi au avut ca unic scop informarea corectă a publicului fără alte interese decât cel public.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    :)) o tara de mai mare rasul!
    De fapt, fiecare are dreptul sa dea in judecata pe cine vrea, ca nu eventualele cheltuieli de judecata o sa opreasca trustul Antenelor..
  • Andrei Andrei
    Pai mi se pare absolut de bun simt actiunea lui Petrisor, avind in vedere dejectiile pe care le vedem la Antena 1, 2, 3...69. Baieti, ati impins tabloidul dincolo de limita bunului simt. Anteno, Petrisor e de-al nostru, si suntem multi!!!
  • Danny Danny
    Lasa ba ca ai tu 500 de mii ca la cata propaganda prestezi eu zic ca nu faci pe gratis.Posteaza asta basistule !!!!!!!!!!!
  • un roman un roman
    acest site chiar mi se pare impartial si obiectiv. ca, comentariile sunt mai multe impotriva antenei si in favoarea pro-ului, asta e alta treaba. atunci ar trebui sa ne dea in judecata pe noi. la cat ii duce mintea, nu m-as mira.
    bineinteles ca de celalalt site de media, mediaaddict, bine, nu e prea de media. asa credeam la inceput. dar apoi am inceput sa vad ca serveste doar unor interese. acolo in fiecare articol posturile trustului intact sunt cele mai tari. sarbu, cme, pro tv, media pro e de tot kkul si se speculeaza tot felul de lucruri doar pt induce in eroare. acel site ar trebui dat in judecata!
    cred ca tremura chilotii pe voiculescu. ar face orice sa-l dea jos pe basescu, ca sa isi salveze el pielea. daca l-ar baga base in inchisoare pe voiculescu, antena 3, ar fi pe breaking news non-stop.
  • sandy b sandy b
    Emisiunea asta Acces di(n)rect sigur este un produs secundar al colonului...( e copiat de la Sorin-dar e maxim ).Sunt curioasa unde se va desfasura procesul... ca la noi "alte organe" nu stiu sa-si faca treaba decat cu Dulcolax... parca a-si mai scrie ceva de ei,dar n-am mai deschis postul asta de la niste alegeri electorale... Bafta Petrisor,ma bucur ca ai curaj sa vb ceea ce trb nu numai ce vor altii sa auda :)
  • Ana Ana
    Articol de pe mediaaddict: http://www.mediaddict.ro/p-trisor-obae-a-facut-tomberonita-acuta-cu-acces-direct-la-cazul-ioanei-tufaru/#comment-53140
    Si ei sunt cei care acuza defaimare?...
  • Liv Liv
    Eu propun sa donam pentru apararea lui Petrisor si a Paginii de media, si vorbesc serios! Si stiu si avocati buni, specializati in litigii :)!
  • Dan Dan
    NeO.... bine ma NeO, stai tu alaturi de Obae, da-i tu banii aia :)
  • Florinakke Florinakke
    Petrisor, ce ai fi facut daca aveai 500.000 de euro?
  • Două la primărie Două la primărie
    Ia enumeră, mătăluță, te rog, din numărul infinit de minciuni proliferate la adresa antenelor, doar trei dintre ele. Poate ne-au scăpat nouă, ăstorlalți...
  • Liliana Liliana
    Pagina de media a procedat corect pana la un punct. Demerul jurnalistic de a sublinia derapajul de la acces direct a fost laudabil. Antena a ripostat cand i-au fost atinse interesele financiare. Nu e prima televiZiune care incalca o limita a decentei. S-a intamplat la maruta de multe ori. Si la kanal d. Antena a amendat tocmai comportamentul duplicitar al lui obae: sunt obiectiv, dar cand e vorba de aratat cu degetul, il indrept doar spre antene. Iar dupa publicarea listei sponsorilor acces, toata presa astepta o reactie din partea televiziunii. Care, iata, nu s-a lasat asteptata.
  • ROYCE ROYCE
    Acest jurnalist spune numai minciuni la adresa postului Antena 1. De fapt, nu este singurul jurnalist care procedeaza in acest fel.
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Cum spuneam si in comentariul anterior, ar trebui facute mult mai des asocierile intre clientii de publicitate si jegurile de emisiuni tv.
    Companiile care se respecta isi vor retrage publicitatea si asta va duce sau la sfarsitul acelor emisiuni sau la revenirea lor la normal (si Acces Direct si Un Show Pacatos au fost la inceput emisiuni acceptabile).
  • Filip Filip
    Bai eu nu ies de fel la manifestatii, dar daca tristii astia chiar te dau in judecata, eu ma afisez cu pancarta in fata tribunalului: "FREE OBAE"!!!
  • theodor theodor
    Da culmea ipocriziei si tupeului. Un site LIBER,transmite cititorilor sai o informatie pertinenta despre un spectacol penibil prezentat la o ora de maxima de audienta de pseudoteleviziune. Pentru ca informatia a fost transmisa si perceputa CORECT ii da in judecata. Ei care se ocupa cu dezinformarea crasa, manipulare ordinara si fac un spectacol ridicol din conditia UMANA au tupeul si nesimtirea sa se atace. Dar cum este cand voi ati dat imagini, cu fostul premier gol pusca in vestiar, cand inventati rafturi goale la un hypermarket, sau cand ati ajutat tara sa ajunga la sapa de lemn ori ati provocand o iesire nejustificata a oamenilor in strada. Pentru tot haosul care exista acum peste la care aveti o contributie majora cine plateste? De ce nu se revolta tot acest popor roman pe care voi il luati la pret de matineu sa va dea in judecata.? Se va intoarce roata …

Trimite un comentariu

sus