Skip to main content

Avon reacţionează după articolul Paginademedia.ro: “retragem spoturile din calupurile emisiunii Acces Direct”

 

Acces Direct. Simona Gherghe

Publicitate

AVON IESE DE LA ACCES DIRECT. Compania Avon a reacţionat după ce Paginademedia.ro a publicat, ieri, lista clienţilor de publicitate care au avut publicitate în ediţia de luni a emisiunii Acces Direct cu Ioana Tufaru, de pe Antena 1.

"Situatia aparuta in emisiunea Acces Direct, din data de 4 februarie a.c., ne determina sa retragem spoturile din calupurile publicitare ale acestei emisiuni si sa ne reorientam catre alte sloturi orare de pe acest post tv", spune Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon.

Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon:

"Avon este un brand cu o istorie de peste un secol la nivel mondial si lider de piata in Romania, recunoscut ca un promotor al valorilor reale ca modestia, integritatea si respectul.

Unul din lucrurile cu care Avon se mandreste, pe langa produse cosmetice de calitate si asigurarea de suport pentru independenta financiara a femeilor, este grija pentru sanatatea si respectul lor. Avon deruleaza in Romania doua campanii sociale de 10, respectiv 5 ani: Campania pentru Sanatatea Sanilor si Campania Respectului.

Situatia aparuta in emisiunea Acces Direct, din data de 4 februarie a.c., ne determina sa retragem spoturile din calupurile publicitare ale acestei emisiuni si sa ne reorientam catre alte sloturi orare de pe acest post tv."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • carmena carmena
    felicitari si pentru mihai bendeac ! ... a fost primul care si-a exprimat punctul de vedere ...
  • carmena carmena
    felicitari avon !!
  • q q
    Si iata cum Avon si-a facut o mega reclama fara sa investeasca 1 Leu.
  • emilia emilia
    Felicitari!Bravo Avon mai bine mai tarziu decit niciodata,mi-ai dat speranta ca mai sunt sanse sa se mai curete anumite emisiuni TV macar de frica banilor.Uite ca desi faci rating poti sa pierzi bani,de ce oare ?
  • Fresh Looking Fresh Looking
    Sunt reprezentantul unei firme care distribuie materiale de curatenie din import.Preturile sunt cu mult sub cele ale pietei din tara.Am facut o oferta la administrativul trustului si mi s-a dat de inteles de catre seful departamentului respectiv,ca daca nu ii dau si lui ceva,necontabilizat,nici sa nu ma mai gandesc la trust ca la un client.Pe scurt, nu m-a mai cautat nimeni,desi am promis un cadou frumos dupa incheierea contractului.ASTA ESTE ANTENA GROUP,condusa acum de novici si oportunisti.De ce sa avem pretentii ca la emisiuni sa fie altfel de sefi?Astia cauta in rahat in direct daca noi publicul,le acceptam asa ceva.
  • unsoarecedeteve unsoarecedeteve
    Draga Simona !!!
    Iti raspund la “vorbulitele” tale … daca nu vroiai sa apara pe post ceea ce a aparut, spunei cu voce tare si raspicat, in direct, , sau ….. luai atitudine impotriva BAHMUTENCEI, care fie vorba intre noi este o mahalagioaica ajunsa pe sticla dintr-o greseala!!!!!!
    Tot ceea ce faci acum, te scuzi parca, nu face decit sa te incrimineze mai mult!!!!
    Asta e!
  • Valbart Valbart
    Fiti mai atenti. "Audiențe record." Da...Asa ca ipocrizia voastra culturala ma face sa zambesc. Lumea nu se schimba ca asa vreti voi. Lumea se schimba daca asa vrea ea. Dar ma tem ca n-o s-o faca. Nu va mai agitati atat, culturnicilor !
  • andreea andreea
    Sper sa devina un obicei macar in audiovizual! Poate asa da faliment si JEG-TV alias Romania Tv!
  • Mada Mada
    baga mare cu gramatica "anainte"...
  • Mada Mada
    "independenta financiara a femeilor". pot sa "ma rad"?
    ha ha ha
    adica daca vind 2 rujuri si un dermatograf am devenit independenta financiar? uite ca muream proasta......
  • Radu Radu
    In momentul asta, daca celelalte firme nu vor face acelasi lucru, le va aduce un capital de imagine negativ..
  • Alex Alex
    Bravo, Avon!Retragerea aduce un capital de imagine extraordinar.Bravo, Pagina de Medie pentru cercetarea jurnalistica!Sper sa dispara emisiunile de genul asta, si in special Acces Direct cu aceasta..Simona Gheorghe "jurnalista".
  • Juma Juma
    Bravo! Bravo! Bravo! Ce bine ar fi să se facă un corp comun...
  • ROSU ROSU
    ANCEP SA CRED CA SE APROPIE TIMPUL SA REVIN AN ACEASTA TARISOARA.....ASA ESTE NORMAL SI CORECT SA SE ANTAMPLE...BV.
  • gabi gabi
    Si chiar dc e pt imagine macar e un pas.

Trimite un comentariu

sus