Skip to main content

Avon reacţionează după articolul Paginademedia.ro: “retragem spoturile din calupurile emisiunii Acces Direct”

 

Acces Direct. Simona Gherghe

Publicitate

AVON IESE DE LA ACCES DIRECT. Compania Avon a reacţionat după ce Paginademedia.ro a publicat, ieri, lista clienţilor de publicitate care au avut publicitate în ediţia de luni a emisiunii Acces Direct cu Ioana Tufaru, de pe Antena 1.

"Situatia aparuta in emisiunea Acces Direct, din data de 4 februarie a.c., ne determina sa retragem spoturile din calupurile publicitare ale acestei emisiuni si sa ne reorientam catre alte sloturi orare de pe acest post tv", spune Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon.

Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon:

"Avon este un brand cu o istorie de peste un secol la nivel mondial si lider de piata in Romania, recunoscut ca un promotor al valorilor reale ca modestia, integritatea si respectul.

Unul din lucrurile cu care Avon se mandreste, pe langa produse cosmetice de calitate si asigurarea de suport pentru independenta financiara a femeilor, este grija pentru sanatatea si respectul lor. Avon deruleaza in Romania doua campanii sociale de 10, respectiv 5 ani: Campania pentru Sanatatea Sanilor si Campania Respectului.

Situatia aparuta in emisiunea Acces Direct, din data de 4 februarie a.c., ne determina sa retragem spoturile din calupurile publicitare ale acestei emisiuni si sa ne reorientam catre alte sloturi orare de pe acest post tv."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • profesor profesor
    Voi cumpara cu mare placere produsele AVON!!!
  • aurelian aurelian
    retragandu-se au ales o frma de publicitate cu impact mai mare si care nu-i costa nimic. toata lumea vorbeste despre Avon acum....de bine :).
  • Radu100% Radu100%
    Avon... sa fim seriosi.
  • Cristina stanciulescu Cristina stanciulescu
    Respect pentru Avon! Bravo!
  • Adi Adi
    felicitari Avon. desi folosesc un anume brand,promit sa cumpar produse de la tine.am promis
  • Alex.D Alex.D
    Ioaaaaneee trai-ti-ar !!!....Daca ai aflat tu ceva nou si mai nou CNA-ul controleaza si presa scrisa, nu te jena, anunta-ne si pe noi.
    Pana una alta eu stiam ca CNA-ul se ocupa de AUDIO-VIZUAL FARA scris. Cica.
  • Cmmm Cmmm
    Bravo Avon, bravo Pagina de media!!!!!
  • grammaticus grammaticus
    Feciorule,
    Bravo pe toată linia, sunt de acord, dar după bravo mai pune şi virgula vocativului, ce naiba!
    Bravo, Avon! Bravo, Pagina de media!
  • Radu Radu
    Ce naivi sunteti. Voi aveti impresia ca Avon s-a retras pentru ca au realizat ca sponsorizau si au decis sa ia "decizia corecta" ? Avon s-a retras ca sa nu-si pateze imaginea. Au sponsorizat atat timp si n-au zis nimic. Sunt singur ca in tot timpul acela au avut astia de la Acces Direct niste emisiuni total denigrante la adresa femeilor, si Avon facea ciocu' mic.
  • mag mag
    BRAVO AVON!!!
  • ion ion
    Felicitari Avon.
    Ar trebui ca CNA sa interzica emisiunile de genul Acces Direct, ce invata tineretul din emisiunile tv din timpul zilei ? Unde sunt emisiunile educative ? Si ne mai miram cand auzim stiri despre elevi care se bat, fac sex si se dau in spectacol cand la TV cei care fac acelasi lucru sunt tratati ca niste vedete.
    Azi pe prima pagina a ziarului Ring apareau 2 stiri: Sotia lui Dragulescu a facut sex in 3 iar in Click era Crututa goala, imagine necenzurata, de ce nu se autosesizeaza CNA-ul pentru a impune decenta in presa scrisa si video ?
  • Cristina Ciubotariu Cristina Ciubotariu
    Dar recunosc, e bine ca macar au reactionat.
    In primul rand valideaza interventia jurnalistilor si a opiniei publice care se revolta si reactioneaza in fata unor astfel de grozavii, iata, cu efect.
    In al doilea rand, inchipuit sau nu, macar ofera un precedent si un model pentru alti clienti de advertising.
    Doar sa nu ii felicitam mai mult decat merita. Atat.
  • Cristina Ciubotariu Cristina Ciubotariu
    Ma tem sa nu cadem totusi in capcana ipocriziei. Avon isi retrage spoturile pentru ca s-a facut scandal. Altminteri ei "finanteaza" de mai multa vreme aceasta emisiune. Acum s-au prins ca este necompatibila cu "valorile lor reale ca modestia, integritatea si respectul."? Este o simpla reactie la faptul ca au fost expusi. Daca nimeni nu zicea nimic, girau mai departe jegul cu tot cu valorile lor inchipuite.
  • Feciorul Feciorul
    Bravo Pagina de Media pentru initiativa - asta o spun cu usurinta si fara probleme!

    Bravo Avon - asta o spun mai cu juma de gura, ca nu imi plac corporatiile, dar faptul ca au facut asa ceva, merita laudat! :)
  • Tibanu Tibanu
    Bravos Avon! Iata ca vedem o alegere responsabila de management a imaginii.

Trimite un comentariu

sus