Skip to main content

Se poate mai jos? Jeg pe TV, la propriu, la Acces Direct. Ceara Ioanei Tufaru, in prim-plan

 
ioana_tufaru
ioana_tufaru

Publicitate

MIZERIE PE TV, LA PROPRIU. Umilirea Ioanei Tufaru a atins, astazi, o noua culme, la emisiunea Acces Direct. Intr-o perioada in care se fac petitii pentru bun simt pe TV, emisiunea difuzată astăzi pe Antena 1 a oripilat cu imaginile date pe post.

Ce s-a intamplat?

Intr-un reportaj realizat la Adriana Bahmuteanu acasa de catre "reporterul frenetic" Horatiu Tudor, Ioana Tufaru a fost pusa la curatenie. A urmat o discutie despre igiena si, incet, incet, actiunea s-a mutat in baie.

Cameramanul a urmarit-o pe fiica regretatei Anda Calugareanu in timp ce se curata cu un betisor in ureche. Cum imaginile cu urechea nu erau convingatoare, Horatiu Tudor s-a oferit sa rezolve problema. Betigasul folosit intens a fost aratat, cat se poate de aproape de camera, cu rezultatul actiunii de igienizare.

Daca pentru telespectatorii avizi de astfel de imagini era prea putin, reportajul a continuat cu imagini in prim-plan cu picioarele Ioane Tufaru, printre degetele careia se intrezareau urmele unei igiene precare.

Imaginile de la Acces Direct l-au socat si pe Mihai Bendeac, care a reactionat pe pagina sa de Facebook.

Mesaj pentru Simona Gherghe.

Lucram. Si ochii mi-au scapat pe televizor. Simona, deseara, cand ajungi acasa, mai uita-te inca o data la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simti? Eu am plans. Nu am vazut vreodata ceva mai umilitor.

Simona, mai esti OM?...

Cu drag, Mihai.

Din respect pentru cititorii  site-ului, nu vom publica imagini cu momentele prezentate mai sus.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Sa nu uitam, ca Mihai Bendeac l-a imitat pe acel personaj cu "nu stiu, nu stiu de-astea" pana cand s-a sinucis.Daca Ioana Tufar accepta aceste mizerii, este clar ca are si ea o mica problema la cap.Cat despre Simona Gherghe...de toata jena!Daca avea ea bun simt ar fi oprit porcaria aia filmata.E un precedent foarte periculos in momentul asta.Spun asta pentru ca a continuat si seara la Dan Capatos.Sper sa nu asistam la o generalizare a subiectelor de genul asta..
  • mariana mariana
    Si nu uitati dragi cititori ca aceasta televiziune este a lui "Dom Prpfesor" cel cinstit si curat ca lacrima iar toti ziaristii "propagandisti" nu-l lasa deloc in pace, asta este dom' profesor securistul si turnatorul care a facut avere din; minciuni, turnatorii, hotii si mizerii vazute si auzite in trustul haznalelor closetate de slugile varanului.Un trust pin de mizerie urit mirositor la fel si acei asa zisi"jurnalist".
  • Rodica Rodica
    Nu gasesc cuvintele care sa exprime ceea ce simt, nu am vazut emisiunea, dar le intreb pe cele doua super vedete (Gherghe si Bahmuteanu): Sunteti multumite acum, dupa ce ati muscat-o pe Ioana Tufaru? Oare nu va dati seama ca numai astfel de subiecte va mai tin ...pe linia de plutire? Va urez sa simtiti si voi ceea ce a simtit Ioana Tufaru, asa amarata, cu ceara in urechi si, poate, cu probleme de sanatate mai mari decat stiti voi ! Lipsa de omenie cred ca nu se poate completa, HIENA ramane tot un animal feroce, chiar daca are bani sau , temporar, audienta. Felicitari lui Mihai Bendeac, OMUL !
  • Radu100% Radu100%
    Hai lasati-ma cu oripilarea voastra. Cine v-a pus sa va uitati la emisiune?
  • unomdinafaraturmei unomdinafaraturmei
    Daca ati urmarit emisiunea cu Ioana Tufar din 04.02.2013 va veti convinge de sila pe care a creat-o in rindul telespectatorilor. Ref. la cretina de Ioana Tufar.....propun sa o cautati si de paianjeni, schimbati-i tampoanele si scoateti-i toata ceara din urechi dar si mizeria dintre degetele de la piciaore. Chilotii ii are curati? Mai oameni buni, astia care faceti rahatul asta de emisiune, sunteti sanatosi la cap??????? Sper ca s-a sesizat si C.N.A-ul si mai sper sa nu fiu singura care imi doresc acest lucru. Ati intrecut orice limita, sa va fie rusine. Ne bagati pe git pe toti handicapatii si pe toate jegoasele, faceti vedete din asemenea personaje? Probabil ca sunteti total lipsiti de idei daca ne prezentati atit de des pe tembela asta nesimtita de Ioana Tufar. Pregatirea dvs. ca om de tv. cam lasa de dorit daca va rezumati numai la cazuri de genul asta stimata domnisoara Simona Gherghe realizator de aceste mizerii. Ati ajuns sa platiti oligofreni pt. a-i umili si a ne strica noua, telespectatorilor, buna dispozitie. Revoltator.
  • Sky Sky
    pe cand acces di(n)rect ..la propriu?
  • eloise eloise
    sunt abonata la rds si am toate posturile intact, oare de ce? nu le scosesera?
  • senzationescu senzationescu
    o porcarie de emisiune si asa zisa audienta se datoreaza celor 1150 de aparate care masoara audienta, ceea ce demostreaza ca sunt amplasate la niste cretini. rusine antena 1 !!! cna-ul sa dea amenda maxima !!! isi bat joc !!!
  • Radu09 Radu09
    pot face ce vor ca sunt destui care se vor uita la Acces , doar ce au aparut audientele pe ian. si mai toti erau in extaz ca Simona are audiente la maxim fata de Maruta
  • leo leo
    Discutia era despre umilirea unei persoane, nu despre ce alegem sa vedem.La ce alegem sa vedem la Tv este usor, apasam alt buton de la telecomanda si am rezolvat, dar sa umilesti o persoana asa cum au facut-o cei de la Acces direct......
  • Un chelner Un chelner
    Citesc si mă mir de naivitatea unora care posteaza aici - auzi, cică CNA sa sanctioneze dur postul Antena 1. Hahaha! Pai Laura Georgescu presedintele institutiei in cauză este pusă de USL. Iar păpușarul USL e unul care a zis de curand ”V-am făcut pe toţi mari şi acum eu achit nota de plată". Iar legatura intre tipul ăsta si Antena 1 e stransă... Intrebare: Cum sa sanctioneze CNA, Antena 1?...
  • Magaru Paun Magaru Paun
    Doamne, si cum o intreba Bahmuteanca daca se spala cu degetul in zonele intime, la ora 6 seara! Incredibil!
  • nebunul HD nebunul HD
    La un salariu de aproximativ 5200 euro lunar...probabil ca SIMONICA...nu are de ce sa-si faca probleme de orice fel...vrei rahat...te uiti..nu vrei...nu te uiti...!
  • mirela mirela
    Eu cred ca acesta emisiune este un motiv extrem de serios pentru care A1 sa primeasca o sanctiune dura de la CNA. S-a pus deseori in aceste zile problema ''linsajului mediatic''. Mizeria care s-a intamplat astazi la A1 depaseste orice limita posibila a denigrarii unei persoane. Nu stiu daca Ioana Tufaru este in toate mintile sau nu. Dupa ce au pozat-o dezbracata pe strazi, dupa ce i-au filmat gandacii din casa, acum o prezinta ca fiind nespalata. Acesta este un linsaj mediatic prin care un om este desfiintat in public. Se profita de saracia fetei care, pentru a aparea la tv, accepta sa fie denigrata. Aceasta emisiune a fost un atentat la demnitatea umana. La un moment dat, Bahmuteanca ii cerea sa isi dea chilotii jos. E incredibil...CNA trebuie sa aiba o reactie extrem de dura.
  • Alfred Alfred
    Ar trebui oprita emisiunea aceea !!

Trimite un comentariu

sus