Skip to main content

Se poate mai jos? Jeg pe TV, la propriu, la Acces Direct. Ceara Ioanei Tufaru, in prim-plan

 
ioana_tufaru
ioana_tufaru

Publicitate

MIZERIE PE TV, LA PROPRIU. Umilirea Ioanei Tufaru a atins, astazi, o noua culme, la emisiunea Acces Direct. Intr-o perioada in care se fac petitii pentru bun simt pe TV, emisiunea difuzată astăzi pe Antena 1 a oripilat cu imaginile date pe post.

Ce s-a intamplat?

Intr-un reportaj realizat la Adriana Bahmuteanu acasa de catre "reporterul frenetic" Horatiu Tudor, Ioana Tufaru a fost pusa la curatenie. A urmat o discutie despre igiena si, incet, incet, actiunea s-a mutat in baie.

Cameramanul a urmarit-o pe fiica regretatei Anda Calugareanu in timp ce se curata cu un betisor in ureche. Cum imaginile cu urechea nu erau convingatoare, Horatiu Tudor s-a oferit sa rezolve problema. Betigasul folosit intens a fost aratat, cat se poate de aproape de camera, cu rezultatul actiunii de igienizare.

Daca pentru telespectatorii avizi de astfel de imagini era prea putin, reportajul a continuat cu imagini in prim-plan cu picioarele Ioane Tufaru, printre degetele careia se intrezareau urmele unei igiene precare.

Imaginile de la Acces Direct l-au socat si pe Mihai Bendeac, care a reactionat pe pagina sa de Facebook.

Mesaj pentru Simona Gherghe.

Lucram. Si ochii mi-au scapat pe televizor. Simona, deseara, cand ajungi acasa, mai uita-te inca o data la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simti? Eu am plans. Nu am vazut vreodata ceva mai umilitor.

Simona, mai esti OM?...

Cu drag, Mihai.

Din respect pentru cititorii  site-ului, nu vom publica imagini cu momentele prezentate mai sus.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danny Danny
    Ce mizerie trebuie sa fi fost emisiunea asta. Bine ca nu o urmaresc de aici mai aflu una, alta! Cica "Mai esti om?" Cum sa mai fie, i-au luat banii mintile si goana dupa audienta. M-a dezamagit tipa asta (Simona Gherghe) ca se injoseste astfel.
  • Mircea Mircea
    Am lucrat cu Horatiu Tudor. E un ins care face de ras meseria de reporter, n-are absolut nimic in comun cu jurnalismul. Un incult, un mediocru, o nulitate!
  • bibicu bibicu
    Simona, caracter bolnav. Nu te duce mintea sa faci emisiuni decente.
  • Constantin Constantin
    Bine ca nu a intrat si Mamaruta pe fir !!
  • Bogdan Bogdan
    In curand o sa o arate si cum se caca in direct doar ca sa aiba audienta mai mare ca vorba aia acum sunt pe primul loc.
  • cristi cristi
    Dar ti se pare normal ce se intampla ? Atunci sa difuzeze si filme porno pe TV, ca nu e nimic grav, schimbam postul si stam indiferenti .
  • olteanupm olteanupm
    multumim digi satelit ca nu avem posturi intact
  • Robon Robon
    Simona e cea mI antipatica persoana pe care am văzuto vreodată
    Regizeaza certuri, regizeaza farse, regizeaza orice doar pentru rating dar bine ca acest rating atrage oameni din sate si cu câștiga pe segmentul comercial.
  • adrian adrian
    Multumim DIGITV ca nu aveti in grila de programe posturile Intact!
  • cristi cristi
    Pentru emisiunea de maine, o invit pe Simona sa arate si cum se sterge Ioana Tufar la fund in direct, sau cum isi sufla mucii si ii arata pe TV.

    Intre timp CNA face nani, au timp sa lanseze petitii pentru bun simt, in timp ce televiziunile pe care ar trebui sa le monitorizeze se scufunda-n rahat pe zi ce trece, au timp sa aprobe iesirea Discovery de pe platforme din Romania si sa inchida o televiziune pt. simplul fapt ca nu si-a platit amenzile la termen.
  • coco coco
    as bat joc de aia haideti cu toti sa nu ne mai uitam la trustul intact sa le aratam ca nu le mai cresc audientele sau asa le comanda motanul felix sa faca sa nu ne mai uitam haideti
  • Frozenideas Frozenideas
    Inca va mai mira? :)
  • cactuss cactuss
    Am sa depun o cerere catre CNA, cu privire la emsiunea "access direct", din data de: 04.02.2013
  • dan dan
    Oameni buni , e simplu, nu va mai uitati!
  • cactuss cactuss
    Este cel mai umilitor lucru care i se poate intampla/face unui om fara discernamant. Jenant! Simona, sa-ti fie rusine! Antena 1 = JEG TV!

Trimite un comentariu

sus