Skip to main content

VIDEO. Simona Gherghe, în lacrimi la "Acces Direct". Prezentoarea, reacţie şi pe Facebook

 

Captura Antena 1
Captura Antena 1

Publicitate

UPDATE: Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Simona Gherghe reacţionează după scandalul iscat în jurul ”cazului Ioana Tufaru”:

”De două zile, mă simt ca în faţa unui pluton de execuţie. Ca şi cum cel mai mare Rău al României eu l-am făcut. N-am să intru niciodată în jocul atacurilor pe Facebook. Nu-mi stă în fire să mă cert şi nici nu mai am energie, după zilele astea... Nu mi-a picat bine deloc acel material, am spus încă de atunci. Dar cei care voiau război n-au mai stat să asculte... Era prea mare dorinţa de a scuipa... Iar ceilalţi, mimetic, au făcut la fel, cei mai mulţi fără ca măcar să ştie ce s-a întâmplat. Mă rog pentru toţi! Să le fie bine, să nu fie niciodată în situaţia mea, de a fi puşi la zid şi "scuipaţi"... Dumnezeu le ştie mai bine şi o să ne liniştească pe toţi. Le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că eu nu sunt aşa cum au vrut unii sa mă plăsmuiască.”

LACRIMI DUPĂ JEG. Spectacol dramatic ieri la ”Acces Direct”:  emisiunea a avut-o invitată tot pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Ea a venit în platoul Antenei 1 după ce în urmă cu o zi a fost subiectul unui material în care a fost umilită, fiind acuzată că are o igienă precară.

De data aceasta lucrurile au stat altfel. Chiar la intrarea invitaţilor în platou, Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi:

”Înainte să încep să vorbim despre transformarea Ioanei şi despre ce au însemnat aceste ultime luni din viaţa ei, eu aş vrea să spun un singur lucru...”, a apucat să zică vedeta Antenei 1, după care a făcut o pauză lungă, în care şi-a şters câteva lacrimi.

Dan Capatos, care, aseară, în propria emisiune a discutat tot despre ceara din urechile Ioanei Tufaru, a încercat să glumească, precizând că tocmai a fost sunat pe telefonul mobil de Mihai Mitoşeru. Imediat, Simona Gherghe a revenit:

”Voiam să spun, Ioana, că nu am vrut o clipă ca, de fiecare dată când ai fost în acest platou, să te simţi umilită, batjocorită, să crezi, poate, că cineva vrea să râdă de tine, nu a fost intenţia mea sau a colegilor mei, mie nu îmi stă în fire să râd de oameni”, a adăugat prezentatoarea, care între timp şi-a mai revenit.

Reacţia Simonei vine după ce ieri, în emisiunea ”Acces Direct” au fost prezentate imagini şocante, în care Ioana Tufaru este apostrofată în dese rânduri, reproşându-i-se o igienă precară. Mai mult decât atât, în acelaşi material, reporterul Horaţiu Tudor arată detalii ale unor beţe igienice pe care fiica Andei Călugăreanu le foloseşte pentru a-şi curăţa urechile, dar şi imagini cu degetele murdare ale tinerei.

Şocat de priveliştea de la televizor, actorul Mihai Bendeac i-a transmis după emisiune Simonei Gherghe un mesaj public pe Facebook:

"Mesaj pentru Simona Gherghe. Lucram. Şi ochii mi-au scăpat pe televizor. Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor. Simona, mai eşti OM?... Cu drag, Mihai."

În cadrul emisiunii de azi, Simona Gherghe a prezentat şi un certificat medical, potrivit căruia Ioana Tufaru nu suferă de nicio afecţiune psihică şi nu este în evidenţa uniciunei instituţii medicale de profil.

Emisiunea ”Acces Direct” în varianta integrală. Episodul dedicat Ioanei Tufar începe la minutul 20.

CITESTE SI:

Se poate mai jos? Jeg pe TV, la propriu, la Acces Direct. Ceara Ioanei Tufaru, in prim-plan

ASOCIERE. Ce clienţi de publicitate au girat mizeria din urechea Ioanei Tufaru la Acces Direct. Audienţe record.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Simona Simona
    Am vazut-o pe Simona cand se amuza copios odata cu difuzarea imaginilor si nu cred absolut deloc in lacrimile de ieri. Este jenant pentru un reporter, redactor sau ce-o fi sustinatorul microfonului de la Acces Direct, sa rupi ciorapii intervievatului, sa razi de el,sa-l umilesti in halul asta, etc. E o jignire adusa oamenilor care se uitasi e absolut fals ca "asta isi doresc"! Am auzit multe glasuri in ultimele zile ca exista optiunea de a nu te uita la asa ceva. Desigur, dar acestea nu mai sunt derapaje. E ceva mut mai grav si nu stiu din pacate, cum sa numesc situatia asta. Pur si simplu mi-e jena!
  • Gogu Gogu
    Mizerie peste mizerie peste infectie. Oameni de nimic, facand nimic bun in si cu viata lor apar zi de zi si ne scufunda in dejectia lor umana. Si cel mai tare put Latrinele, ventilatorul de fecale media ale turnatorului Felix si ale cirezii de lingai si terminati politico-mediatic ce s-au aciuiat acolo. Puroiul este mare si creste, si creste, zilnic, iar eu nu pot sa sper decat ca atunci cand se va sparge, sa se sparga peste vietile si familiile lor de oameni de nimic. Poate asa, pe pielea lor, vor fi si ei insisi in stare sa realizeze ce fel de rahat produc zilnic prin activitatea foarte indoielnica si inutila pe care ei o numesc "munca".
  • dan dan
    mare ti.e gradina Doamne! Ieri jigneai, radeai si azi esti mironosita.Ou are mai ai sentimente sau doar rating in cap. Mi.e jena de tine si de turnatorul-sef.
  • Tibanu Tibanu
    Raul facut cu buna stiinta unei persoane cu handicap dovedit nu poate fi spalat cu niste lacrimi ipocrite. Rusine figura blonda a presei de cancan. La finalul zilei iti intra in buzunar niste bani castigati urat. :(
  • andreea andreea
    Eu nu urmaresc de vreo 3 ani nici un post TV. Azi am vazut discutii pe Fb si am intrat aici "sa ma documentez". Vazand ce s-a intamplat pot sa si fac cadou televizorul. De mult nu mai este un mijloc de informare/ entertainment. Pur si simplu se duce o politica de indobitocire. Si din pacate cu succes...
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Videoclipul atasat nu mai este disponibil pe paginademedia - dar e inca vizibil pe alt site - ptr ca Antena Group revendica drepturi de autor...poate ar fi bine sa ii "taxati"si voi cum se cuvine atunci cind publicati audientele care le convin celor de la A 1, care arata ca pe urban au nu stiu ce audiente cu emsiunile lor de "divertisment".
  • mariana mariana
    Simona degeaba storci ochii este o facatura ieftina cun dealtfel este si caracterul tau adica; o mizerie si o nesimtire ca la tine nu cred ca mai exista. Vreau sa te intreb; cum te simti tu atunci cind te uiti in oglinda si vezi ce mizerie de om esti ridicindute la rang de vedeta pe mizeria si suferinta altor labil psihici? ce spu parintii tai despre tine? ce fel de caracter ai simona? rusine tie si mizerabilul capatos, alta troaca care se scalda acest om si tata nu?
  • maria_ maria_
    Simona Gherghe nu a plans. Ipocrizia ei ne sfideaza inteligenta. Simona Gherghe face exact ceea ce se potriveste cu felul ei de a fi. Altfel, pur si simplu n-ar putea. Simona Gherghe se muleaza perfect pe Acces Direct. Acolo ii este succesul si locul.
  • geo geo
    Simonica, cu acest plins nu ii vei induioasa pe membrii CNA...mai ales ca nu sunteti la prima abatere...si in decembrie ati facut-o pe Ioana T albie de porci si nu v-ati invatat minte. Acum vei plati amenda impreuna cu producatorul si cei responsabili...asta daca nu se lasa cu suspendarea emisiei timp de 10 minute...ceea ce se va lasa cu sanctiuni, pe care le suporta "acarul Paun". Apropo, cind ai de gind sa semnezi si sa sustii in emisiunile tale petitia "Interesul public mai presus de gustul publicului"!?
  • riri riri
    Bravo Bendeac si rusine tie care mutilezi limba romana. mi-a, sa-i, nimic, daca, astea sunt cuvinte din vocabularul limbii romane!
  • maria maria
    ce urat este sa joci teatru si lumea sa iti dea seama atat de usor. eu nu m-as mai uite niciodata la prefacuta asta.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Lacrimi de crocodil...stie ca o paste o amenda usturatoare, si pe ea, si pe producatoarea emisiunii, si pe reporterul si pe operaturul de imagine indiscret. Puteau sa opreasca luni dupa-amiaza transmisia daca chiar li s-a parut ceva jenant. Nu poti sa dai pe post chiar orice mizerie. Daca chiar doresc sa faca ceva bine, sa rezilieze contractul de exclusivitate pe care il au cu Ioana T, sa nu o mai faca de ris in emisiuni, sa nu o mai plateasca pentru aparitiile jalnice...
  • D D
    Mama ce incercati toti sa pozati in victime ca sa spalati mizeria pe care ati facut-o ieri… Hiene ati fost si hiene o sa ramaneti… Daca vroiati sa faceti ceva pentru Ioana trebuia sa faceti de ieri, nu astazi dupa ce faptul a fost consumat, sa apareti cu scuze si argumente si motive si etc. . Daca vroiati cu adevarat sa o ajutati pe Ioana o faceati in fundal departe de ochii publicului ! A o transpune pe Ioana in fata Romaniei ca pe un animal de circ in fata unui public venit sa se amuze si a-i denigra si ultima ramasita de imagine pe care o mai are nu o ajuta deloc ba chiar o afunda si mai mult in imaginea dezolanta pe care tot voi i-ati facut-o publica ! Dar inteleg ca va ajuta pe voi… la rating… pentru ca poporul roman vrea mocirla fiindca educatia lui atat poate sa proceseze si voi cu inteligenta voastra sclipitoare de mari oameni de media cum va place sa va prezentati cu facultati si doctorate v-ati gandit sa tatuati pe aceasta mocirla numele de Ioana Tufaru sa mai scoteti un ban de pe urma ei… Sa va fie rusine ca profitati de lipsa de experienta a acestei femei si de increderea oarba pe care o are in voi ca sa o mintiti pe fata cu nonsalanta fara limite ca o ajutati in timp ce voi defapt produceti o caruta de bani de pe urma defaimarii ei… Daca ar primi ea macar o treime din banii pe care ii faceti de pe urma ei cred ca ar lua mai mult decat castiga un bugetar la sfarsitul lunii… Nici macar Dan Diaconescu nu si-a batut joc de ea in halul asta… Acelasi Dan Diaconescu pe care il injurati toti backstage si il acuzati ca va face de ras si face presa de ras iar in fata il lingusiti si pozati in mari prieteni ai domniei sale...
    PE MINE NU M-AU PACALIT CUVINTELE VOASTRE DULCI DIN ACEASTA SEARA MENITE SA STEARGA GESTUL VOSTRU IMPOSIBIL DE IERTAT SI DE TRECUT CU VEDEREA DIN EMISIUNEA PRECENDENTA, NU M-AU PACALIT LACRIMILE FALSE VARSATE TOT PENTRU RATING SI CHIAR M-A UIMIT NESIMTIREA SI TUPEUL CU CARE ATI REUSIT SA O CONVINGETI PE IOANA CA TOT VOI AVETI DREPTATE, CA TOT VOI II VRETI BINELE, CA NU VOI VRETI SA PROFITATI DE PE URMA EI, SI CA TOT NOI - SPECTATORII UMILI - NE INSELAM CAND VA CRITICAM CU ASPRIMEA CU CARE MERITATI SA FITI CRITICATI… AM FOST COLEG CU VOI ! STIU CUM SE INVART LUCRURILE INTR-O REDACTIE, STIU CUM SE PUN LA CALE FARSELE, STIU CUM SE REGIZEAZA EMISIUNILE, INTAMPLARILE, STIU CU CAT TUPEU VINDETI MINCIUNI SI INCERCATI SA DUCETI PUBLICUL DE NAS FACANDU-L SA CREADA CA SUNT ADEVARURI… PE HORATIU IL STIU CA ASA ESTE EL… NU ARE LIMITA… TOTI CEI CE AM INTERACTIONAT CU EL IL STIM… INSA SA IMI SPUNETI CINE I-A SCRIS REPLICILE DOMANEI BAHMUTEANU??? CINE A AVUT IDEEA ??? DACA AVETI ACEST CURAJ… ASA AR FI TREBUIT SA IESIT PUBLIC SI SA VA CERETI SCUZE… NU INCERCAND SA NE TRANSFORMATI PE NOI SPECTATORII IN VINOVATI SI VOI SA POZATI IN VICTIME… SA NU IMI SPUNETI CA SIMONA NU STIA INAINTE DE EMISIUNE CE O SA PREZINTE, SA NU IMI SPUNETI CA INAINTE SA VA DUCETI LA DOAMNA BAHMUTEANU IN CURTE NU STIATI CLAR CE O SA FILMATI SI CE O SA URMARITI SI CATE SECUNDE O SA AIBA FIECARE CADRU, ORDINEA CADRELOR SI SUBIECTUL PE CARE TREBUIAU CADRELE SA IL EXPUNA CA EU NU VA CRED! DACA NU LUCRAM IN PRESA POATE INGHITEAM GALUSTILE ASTEA…. SI SA NU IMI SPUNETI CA SIMONA SI ECHIPA EI ALATURI DE HOARTIU SI DOAMNA BAHMUTEANU ABIA AZI AU DESCOPERIT CA AU SUFLET SI CARACTER, ABIA AZI AU DESCOPERIT CONSTIINTA SI LACRIMILE SI PANA IERI HABAR NU AVEAU DE ASA CEVA SI DE AIA S-AU PREZENTAT PUBLIC IMAGINILE RESPECTIVE!!! CA ROMANI SUNTEM… RECUNOSC…. DAR PROSTI NU !!!!!
    SUNTETI EFECTIV NISTE ANIMALE FARA CONSTIINTA, FARA SCRUPULE, FARA CARACTER, VANATORI DE RATING CU ORICE PRET SI SINCER MA BUCUR CA AM PLECAT DIN MIZERIA DE PRESA DE SCANDAL DIN ROMANIA !!! NU REGRET O SECUNDA CA AM PARASIT ACEST MEDIU ! IMI PARE SINCER RAU CA TIMP DE DOI ANI AM FOST LA FEL DE ANIMAL CA VOI ! IMI PARE RAU CA AM FACUT-O PENTRU BANI ! IMI PARE RAU CA MI-AM DAT INTERESUL SA IASA BINE ! IMI PARE RAU CA MI-AM PROSTITUAT CARACTERUL PENTRU PRESA DE SCANDAL DIN ROMANIA ! MA UIT ACUM LA VOI SI IMI DAU SEAMA CE AM FOST SI EU LA RANDUL MEU ! SI DIFERENTA INTRE MINE SI VOI ESTE CA EU DE BINE DE RAU M-AM TREZIT CANDVA… INSA VOI CONTINUATI SA VA COMPLACETI IN MIZERIA ASTA PE CARE CU ATATA TUPEU O NUMITI MEDIA, O NUMITI SHOWBIZ, O PREZENTATI DREPT CALITATE IN TIMP CE EA ESTE O MIZERIE CARE NE POLUEAZA TIMPUL, NE PLAFONEAZA GUSTURILE SI GANDIREA IN LOC CA VOI SA FITI UN EXEMPLU, SA NE TREZITI APETITUL PENTRU CULTURA SI SA NE OFERITI EMISIUNI DE CALITATE… DE CE ? PUR SI SIMPLU NU VRETI VOI…
    BENDEAC A SPUS-O CUM NU SE PUTEA MAI BINE INSA A GRESIT CAND S-A REFERIT LA UN SINGUR OM… VOI NU SUNTETI OAMENI… SAU NU MAI SUNTETI OAMENI DACA ATI FOST CANDVA…
    IMI ESTE SINCER RUSINE CA AM FACUT PARTE DIN CEEA CE MULTI SE AMAGESC CA POARTA NUMELE DE PRESA IN ROMANIA !!!
    AU MARE DREPTATE CEI CARE SPUN - CAND MAMA IOANEI APAREA PUBLIC UNII DIN VOI ABIA INVATAU SA SCRIE IAR ALTII II ERAU PRIETENI, IAR ACUM CA NU I-ATI AJUNS NICI MACAR LA DEGETUL MIC IN MATERIE DE REALIZARI SI CARACTER ATI AJUNS SA VA BATETI JOC DE FIICA EI CA SI CUM AR FI UN ANIMAL DE CIRC CARE VA MARESTE INCASARILE LA SPECTACOL!!!
    SARACA FEMEIE CRED CA SE RASUCESTE IN MORMANT… DAR DUMNEZEU E MARE, E SUS ACOLO SI NU DOARME… SI VOI LA RANDUL VOSTRU AVETI COPII… SA NU UITATI ASTA !
    SA VA FIE RUSINE, IN LOCUL VOSTRU NU AS MAI SCOATE NASUL DIN PAMANT… IN STARINATATE DACA SE INTAMPLA ASA CEVA EXISTA UN GRUP DE OAMENI CARE FARA DREPT DE APEL ISI PREZENTAU DEMISIILE…
    SUNT FOARTE CURIOS CUM CNA-UL NU VA TRIMITE DUPA OTV… CA ATI MERITA DIN PLIN… DA NA, VOI PROBABIL COTIZATI MAI MULT... SI CE E CEL MAI TRIST : DACA BENDEAC NU POSTA PE FACEBOOK CE A POSTAT... NICI MACAR LACRIMILE DIN EMISIUNEA DE AZI NU NE ERAU PREZENTATE... VA VEDEATI LINISTITI DE EMISIUNILE VOASTRE CA SI CUM NIMIC NU S-AR FI INTAMPLAT... CA TREBUIE SA VA ARDA UN COLEG DE BREASLA CA SA VI SE DECLANSEZE ALARMELE... COMENTARIILE NOASTRE FARA DE SFARSIT NU VA SUNT DE AJUNS !
  • un roman un roman
    "Simona, tu ai pus mult suflet in toata treaba asta .... asa ca, lacrimile astea, te onoreaza". nu exista comentariu la asemenea aberatie. ma tot intreb, cum pot unii sa traiasca cu atata prostie in ei. cum nu uita ei sa respire.
  • maria maria
    penibila si ipocrita !!!!!

Trimite un comentariu

sus