Skip to main content

România dansează în top: aproape 2,2 milioane de români pe show. Filmul 2012, pe locul 2 pe interval.

 
romania danseaza - antena 1
romania danseaza - antena 1

romania danseaza - antena 1

Publicitate

AUDIENŢE. Prima ediţie România dansează a plasat Antena 1 pe primul loc în audienţe. Show-ul cu Mihai Bendeac şi CRBL în juriu a depăşit producţia 2012, pe intervalul în care emisiunea de pe Antena 1 s-a intersectat cu filmul de pe Pro TV.

România dansează a fost pe primul loc atât la nivel urban, cât şi la nivel naţional. Pe segmentul comercial, Antena 1 a fost aproape de Pro TV, dar 2012 a avut un avans de 12.000 de telespectatori pe acest segment.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele primei ediţii România dansează:

LA NIVEL NAŢIONAL. România dansează a fost văzută de 2,2 milioane de români în fiecare minut. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, la Pro TV se uitau 2 milioane de români. Topul a fost completat de Kanal D (Ochii din umbră, cu Ernest), Prima TV (Schimb de mame) şi Acasă TV (cu Inimă de ţigan).

Vârf naţional România dansează: 2.849.000 de telespectatori (15 rating), la ora 21.08.

LA NIVEL URBAN. Concursul de dans jurizat de Bendeac, CRBL şi Monica Petrică a atras 1,33 milioane de orăşeni în fiecare minut. Pro TV a fost pe locul doi, la aproape 180.000 de telespectatori distanţă

Vârf urban România dansează: 1.722.000 de persoane (16,4 rating), la ora 21.08.

SEGMENTUL COMERCIAL. Pe zona comercială, primul loc al fost al Pro TV, cu o diferenţă mică în faţa Antenei. Astfel, filmul 2012 a avut 757.000 de telespectatori pe minut din zona 18-49 de ani (13,7 rating pe segment), în timp ce la România dansează se uitau 745.000 de persoane din acest target (13,5 rating).

Audienţa posturilor TV duminică, 17 martie, pe intervalul emisiunii România dansează:

NATIONAL URBAN
Antena 1 2.170.000 telespectatori pe minut (11,4) Antena 1 1.335.000 (12,7)
Pro TV 2.005.000 (10,5) Pro TV 1.157.000 (11)
Kanal D 1.335.000 (7) Kanal D 569.000 (5,4)
Prima TV 874.000 (4,6) Prima TV 309.000 (2,9)
Acasa TV 722.000 (3,8) Antena 3 288.000 (2,7)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 1q 1q
    nu am vazut emisiunea, m-am uiat la meciul steaua-vaslui, dar stiind cati postaci are protv-ul pe acest site, ma bucur ca a1 a batut pro pe acest interval orar. greu de inteles atata ostilitate a postacilor de serviciu ai pro. la urma urmei, da, a1 este sub protv ca si calitate a divertismentului...si ce ? este doar in beneficiul publicului ca antena cauta sa lupte cu un gigant ca protv, pe acest segment, al divertismentului. ce vreti ma, fratilor, sa renunte toata lumea la emisiunile de divertisment, pt ca numai protv are dreptul suprem de a le difuza ? penibililor...
  • thorthor thorthor
    esti penibil.
    nu sunt deloc stingeri cei trei din juriu iar filmatul a fost mult mai bun ca si la romanii n au talent unde ne sunt prezentati toti "nespaltii" si toti nebunii si unde pe post de prezentatori/juriu sunt niste saltimbanci( nu e o injuratura sa stii!) de tot risul
    esti penibil(stiu ma repet dar asta e adevarul)
    nu fac emisuni care "copiaza" prost teveul sunt formate diferite cumparate de toate televiziunile de pe mapamond
    esti penibil(punct)
  • Radu100% Radu100%
    @Expertul: Ce telespectator fidel al Antenei 1 esti, stii totul, chiar si secunda in care incepe o emisiune. Tare asta :)

    @Cristi: Ai gresit, prin curierat rapid imi trimit painea.
  • thorthor thorthor
    da marius daca nu i aratau pe concurenti tipai de ce nu i ai aratat daca ii arata de ce ii arat dracu sa va mai inteleaga si pe voi prostevistilor pupincuristi
  • thorthor thorthor
    pt bahmuteanca
    logic ca ar fi "rupt" ca toti prostevisti cu tine in frunte sunt inculti si se uita doar la filme cu rambo si seagal
  • thorthor thorthor
    a fost super emisiunea dar din pacate 2 miliaonbe de obositi prostevisti s au uitat la un film prost si fara valoare asta e romanica.
    pt expertul dar de prezentatorii de la romanii n au talent ce zici? ca sunt mascarici amindoi nu conteaza?sunt buni si asa mascarici cum sunt? esti penibil
  • alex alex
    de cateva zile vad la protv un promo cu filmul terminator salvarea oare il vor baga la concurenta cu Romania Danseaza , saptamana viitoare este filmul Teroare in Paris
  • parerea mea parerea mea
    Aseara am fost si printre cei 1,3 milioane din urban. de curiozitate. M-am lamurit. din nou.
    Au fost cateva numere interesante care valorificate corespunzator, puteau creste audienta, pacat de modul in care a fost regizat, filmat si montat spectacolul.
    ca si la prima editie a lui X factor, pe langa faptul ca cei de la Intact nu prea stiu sa faca spectacol TV, au si un juriu stingher, cu reactii nenaturale si mult exagerate.Bendeac nu se poate rupe de atitudinea puilor lui, are exact aceleasi gesturi, total nepotrivite pentru un membru al juriului. Despre prezentator nici nu merita comentat. este din alt film.
    Personal nu inteleg atitudinea chinezeasca a celor de la Intact. Nu se pricep sa faca asemenea show-uri, de ce insista sa le copieze si nu se reorienteaza? sa dea filme si programe care nu concureaza/copiaza ProTV. In felul acesta multi dintre cei care nu sunt multumiti de PRO, ar schimba pe A1.
  • cristi cristi
    Iar esti penibil . Nu cred ca am scris undeva de ProTV, cu atat mai putin sa-i felicit. Eu m-am referit strict la "2012" ca FILM. Comparandu-l cu emisiunea asta seaca, a fost cu mult peste. Si stai linistit ca n-am asteptat "ani lumina" doar de dragul de a-l vedea la ProTV, asa cum ai tu impresia. Prima data l-am urmarit pe final de 2009, cand a si aparut .
  • Cristian Cristian
    Excelent Romania danseaza!
  • Expertul, Expertul,
    de frica, hotii de la antena au furat startul aseara cu 5 minute mai devreme.
  • radu radu
    Credeam ca Romania danseaza scoate mai multe puncte insa vad ca atat poate. Va avea succesul XFactor de anul trecut.
    Mult mai buna emisiunea comparativ cu Dansez pentru tine.
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Daca Pro baga un Iron Man, sau un Transporter...
  • catalin catalin
    Ba, Mitica, esti nebun? N-a putut nea Cusack sa salveze Pro-ul? Nu pot a crede astfel de vesti ce-mi ajung la urechi...Doamneeee! Incercam, domenica, un Arnold ori un Rambo? Ca n-au mai aparut in Pache de doua saptamani si parca le simt lipsa...
  • cristi cristi
    @Radu100% , Cat de penibil sa fi sa spui de el cand si tu esti in aceeasi situatie ? 1. Ai postat la aceeasi ora cu el (12.25), semn ca si tu erai la fel de innebunit dupa audiente. 2. Omul si-a postat parerea si a plecat. Tu ai lasat vreo 7-8 comm-uri sustinand Antena, care probabil iti trimite painea promisa, mai pe seara, prin posta .

Trimite un comentariu

sus