Skip to main content

Nunta gay de la Pro TV a atras 2.000 de reclamaţii la CNA

 

patru nunti (2)

Emisiunea Patru nunţi şi o provocare, aspru contestată de telespectatori. Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit peste 2.000 de sesizări referitor la nunta dintre doi homosexuali, difuzată în cadrul show-ului Patru nunţi şi-o provocare. Forul ar urma să analizeze acest subiect în şedinţa de mâine.

Nunta gay a pus emisiunea Patru nunţi şi o provocare pe primul loc în audienţe, după ce show-ul a avut trei ediţii pe locul doi în ţară şi la oraşe.

Emisiunea a avut peste un milion şi jumătate de telespectatori, la nivel naţional, dintre care 850.000 de persoane erau din mediul urban, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • escu escu
    Bine ca nu se trimite nicio reclamatie cand Leo de la Strehaia se porcaie pe tv cu Marius Televijan, despuiata de Lore si alti indivizi de o moralitate indoielnica. Ne oripilam cand doi oameni se iubesc, da' tare ne mai place scandalul si mahalaua.
  • cosmin cosmin
    2000 nu e mult,doar citi preoti avem si tot ma asteptam la mai mult,dar asa i la romanii,ne uitam la tiganisme si la toti ciudatii dar cind e vb de dragostea dintr doi oameni sarim ca si arsi,ca asa zice popa.Doamne ce tara de prosti
  • Cristi Cristi
    Popor de homofobi si inapoiati.

Trimite un comentariu

sus