Skip to main content

Antena 3, ştampilă pe ecran: „Post supus represiunii”

 

Capturaţi ecranul complet 03.10.2013 100042.bmp

Publicitate

Post TV supus represiunii” este anunţul postat pe ecran în permanenţă de postul Antena 3 în aceste zile. Mesajul a fost postat ca urmare a deciziei Direcţiei Naţionale Anticorupţie de a-i trimite în judecată, pentru şantaj, pe Sorin Alexandrescu, manager general Antena Group, pe Dan şi Camelia Voiculescu, dar şi pe George Daniel Matiescu, şeful Intact Media Publishig, şi pe Şerban Pop, fostul şef al ANAF (detalii AICI).

Un mesaj asemănător a fost postat pe ecran şi în această vară, după ce DNA a început urmărirea penală împotrivă lui Dan Voiculescu, pentru complicitate la şantaj în dosarul Antena-RCS. La momentul respectiv, postul a titrat: „Post supus ameninţărilor prezidenţiale”.

antena31
Mesajul postat pe Antena 3 după începerea urmăririi penale împotriva lui Dan Voiculescu

Sorin Alexandrescu, manager general Antena Group, Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, George Daniel Matiescu, şeful Intact Media Publishig, şi Şerban Pop, fostul şef al ANAF, au fost trimişi în judecată pentru şantaj.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

În acelaşi dosar au mai fost trimise în judecată, pentru complicitate, şi persoanele juridice Antena Group, Antena 3 SA şi Intact Media Publishing.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu09 Radu09
    parca asa era si la OTV odata " JOS LABELE DE PE OTV"
  • Gaetano Gaetano
    Ai perfecta dreptate protopopescu !!!! Subscriu !!!
  • gicu gicu
    pai ... parca au 70%.. sunt la putere.. sa dea o lege cum ca Antena3 e exonerat de orice acuzatii si gata, au incheiat povestea!
  • protopopescu protopopescu
    ar trebui sa puna si " post care minte telespectatorii "

Trimite un comentariu

sus