Skip to main content

CNA a respins proiectul Antena Stars: se tabloidizează 100%. Bianca Drăguşanu, nedorită

 

Foto: exclusivnews.ro
Foto: exclusivnews.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să respingă transformarea Antenei 2 în Antena Stars întrucât postul s-ar transforma într-unul tabloid, dar şi din cauza Biancăi Drăguşanu Slav. Postul Antena Stars ar fi trebuit să se relanseze, în această formulă, din 16 decembrie.

Bianca Drăguşanu ar fi trebuit să aibă o emisiune tip reality show numită Academia Biancăi.

Paginademedia.ro vă prezeintă în continuare ce s-a întâmplat astăzi la CNA şi cum au decurs discuţiile dintre membrii forului şi reprezentanţii Antena Group.

„Evoluţia pieţei tv din ultimii ani ne-a demonstrat că nu mai avem suficientă forţă de a creşte cota de piaţă a canalului aşa că am decis relansarea staţiei. Vorbim de introducerea unor sloturi de ştiri şi a unor emisiuni tip reality show în weekend”, a explicat Cristian Ionescu, managerul echipei care lucrează la transformarea Antenei 2.

Întrebat de Christian Mititelu ce fel de reality show va avea Antena Stars, acesta a vorbit despre două emisiuni, Academia Biancăi, şi unul care „va intra indiscret” în viaţa asistentelor din emisiuni.

„Bianca Drăguşanu este un om care a reuşit în viaţă. Este o fată de condiţie modestă care şi-a găsit drumul ei în viaţă. Şi-a deschis în business, iată că acum are şi o carieră în televiziune”, a spus Cristian Ionescu. „Cel de-al doilea show este o producţie care va intra indiscret în viaţa asistentelor tv. Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu care sunt asistentele show-ului de noapte de pe Antena1, Un show păcătos.”

Narcisa Iorga, membru CNA – În prezentarea postului este o tabloidizare sută la sută. Sunteţi producător şi la Acces Direct şi la Un show păcătos, iar acest lucru nu face decât să-mi confirme că acest post va fi 24 de ore din 24 Acces Direct şi Un show păcătos. Nu voi susţine niciodată tabloidizarea unui post de televiziune aşa cum o susţineţi dumneavoastră.

Laura Georgescu, preşedintele CNA – Ce a dus la distribuirea vedetei Bianca Drăguşanu. Ce v-a convins?

Cristian Ionescu - Ca să vă spun sincer este un foarte bun instrument de marketing şi este şi un experiment pe care cineva la un moment dat trebuie să-l facă şi poate că sperăm noi să ajungem la o concluzie fericită şi la altă imagine legată de personajele care au o imagine negativă apriori.

Laura Georgescu – Eu, personal, nu votez grila cu prezenţa acestei vedete în ea. În octombrie au fost sute de reclamaţii pe subiectul care nu se mai termina pe principalii radiodifuzori cu căsătoria, cu mizeriile, cu tot ce ţinea de intimitatea lor.

După finalizarea audierilor, unii membri CNA şi-au arătat disponibilitatea de a vota doar modificarea siglei şi a denumirii, dar nu şi grila de programe, însă în final s-a decis votarea la pachet.

Transformarea Antenei 2 a fost respinsă nu şapte voturi împotrivă şi două voturi pentru (Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paul S paul S
    Petrisor Obae, de ce le dai voie sa se exprime acestor specimene?
  • Hora Hora
    Pe sistemul asta, Romania TV ar trebui inchisa de indata.
  • andrei.eu andrei.eu
    bravoooo CNA! In sfarsit o decizie inteleapta cele doua emisiuni tip latrina de Antena1 Acces din Rect si un Show Cacacios sunt mai mult de cat suficiente pentru un pulbic avid de senzational ieftin si subemiocru. Astia de la Antenele Voiculesciene si-au facut o misiune din a tampi o cateogrie de public deja tampa vai mama lor de golani ce se vor oameni de televiziune.
  • daniel daniel
    In sfarsit! Incepe sa se poata!!!!
  • Teo Teo
    Si daca publicu dorește sa vadă aceste emisiuni tip tabloid, de ce CNA interzice acest lucru?
    Audientele foarte mari a emisisiunilor acces direct, show păcătos, wow biz, etc... Arată ca publicu dorește aceste emisiuni iar cui inu ii convine sa se uite pe TVR cultural publicu ăla de 00.01 % care crede ca ei sunt culții pamântului.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Nu credeam, dar CNA are demnitate! Sa vedem pana cand.
  • Iñaki Iñaki
    E cea mai justa decizie luata de CNA in anul 2013! FELICITARI!
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    O surpriza placuta din partea CNA. Felicitari CNA!
  • protopopescu protopopescu
    multumesc Doamne ca am trait sa o vad si pe asta. CNA are un dram de curaj in fata turnatorului si a acolitilor sai. Bravo CNA. chiar nu simteam nevoia sa o vedem pe Bianca in fiecare zi intr-un reality show. toate penalele au ajuns sa fie vedete. si asta numai din cauza emisiunilor produse de oameni ca acest Cristian Ionescu si a posturilor tv care se intrec in a promova mizerii. numai panarame care fac sex pe bani sau pe bunuri. gen pantofi Louboutin, genti de firma si masini scumpe. si pe astea noi le promovam la tv. oare ce sa invete copiii nostri de la ele?
  • lara lara
    Bravo, CNA! Cind te gindesti ca Radu Calin Cristea a fost sef la Cultura in TVR, iar Rasvan Popescu e un scriitor si un scenarist fbun, te apuca o lehamite apropo de coloana vertebrala in stare de functionare...Si cum naiba Academia Biancai?!Cred ca angajatii lui felix nu stiu ce inseamna cuvintul academie, nefericitii...
  • dinu dinu
    vor sa faca o televiziune ca E! News din SUA. acolo e si show-ul familiei kardashian. probabil vor sa faca din janghina de bianca o kim k. postul ala nu e rau, dar la romani sigur se va transforma intr-o voma damboviteana fara buget. deci: NU!
  • Mihai Mihai
    Iata ca totusi exista CNA ! Recunosc ca mi-au facut o surpriza placuta.Sper sa nu cedeze telefoanelor !
  • miticA miticA
    Aloo, CNA, da pe subiectul Bahmuteanu, Mara Banica si alte mizerii desucheate care strica sanatatea mentala a acestei natii si asa prostite de multitudinea de dejectii tv, nu va sesizati???

Trimite un comentariu

sus