Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Cum s-a văzut condamnarea lui Adrian Năstase în emisiunile de dezbatere

 

capturi dezbateri Adrian Nastase

Publicitate

Condamnarea lui Adrian Năstase la patru ani de închisoare cu executare a fost subiectul care a alimentat din plin televiziunile de ştiri. A fost o adevărată desfăşurare de forţe pentru principalele posturi româneşti, care au avut echipe de filmat la Înalte Curte de Casaţie şi Justiţie, dar şi acasă la Adrian Năstase.

În plus, plecarea lui Adrian Năstase la secţia de poliţie a fost urmărită de un convoi de maşini ale televiziunilor, care s-au luat la întrecere pentru a prinde cel mai bun cadru cu ultimele momente ale lui Adrian Năstase în libertate.

După ce ştire a fost consumată, seara au urmat şi dezbaterile din studiourile televiziunilor şi au fost prezentate de la opiniile oamenilor politici, (Victor Ponta: „E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko”), până la analize despre cât va sta, de fapt, Năstase după gratii.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva capturi din momentul dezbaterilor de aseară pe subiectul Năstase.

antena 3 captura Captura Romania TV Captura B1 TV Capturaţi ecranul complet 06.01.2014 221236.bmp Capturaţi ecranul complet 06.01.2014 224159.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Neo Neo
    Nu prea e nimic de zis, insa intrebarea pus la Antena 3 este una foarte pertinenta. Cand a fost ultimul basist condamnat? Acum cat timp? In ultimele luni, cel putin, niciun basist n-a patit nimic. Acest lucru nu-l poate nega nimeni.
  • qwerty qwerty
    si cei de labeunu se pregatesc pentru inchiderea lui base?
  • cristina cristina
    Cei de la antena 3 s-au antrenat pentru transmisile care vor urma dupa arestarea lui voiculescu!:))
  • Marius Marius
    ma asteptam la niste rapoarte de audienta...
  • andrei.eu andrei.eu
    e tare frate! Pupin-USL-sii gesticuleaza la fel adica Gâdea si Cretuleasca. Stop-cadru pe Realitatea TV trebuia sa se faca pe mecla Laviniei Sandru pentru care 400 mii de euro sunt hartie igienica se strofoca madama ca i l-au arestat pe Nastase si s-a ofticat ca italienii fura de 60 de miliarde euro. Pai cum e posibil sa-l închizi pe Nastase pentru hartie igienica de 400 de mii de euro? E nasparlii judecatorii lua-i-ar justitia divina a surorii lui Nastase in frucoi!

Trimite un comentariu

sus