Skip to main content

Antenele ies de pe FocusSat: "părţile nu au căzut de acord în ceea ce priveşte termenii comerciali"

 

IntactMediaCenter_3

Publicitate

Posturile grupului Intact ies de pe operatorul FocusSat începând de mâine (6 februarie). "Partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali", spun oficialii Antena Group.

Canalele care nu se vor vedea pe FocusSat sunt Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia şi GSPTV.

"Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator", mai spun oficialii Intact.

Anunţul Antena Group:

"Antena Group anunta ca, in urma negocierilor privind prelungirea contractului de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV cu compania Focus Sat, partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali.

Ca atare, conform adresei 721/05.02.2014 trimisa de Focus Sat companiei noastre, retransmisia posturilor Antena Group pe aceasta platforma va fi intrerupta incepand cu 6 februarie 2014.

Pentru informarea corecta a pietei, Antena Group precizeaza ca oferta adresata de Focus Sat companiei noastre nu reflecta valoarea comerciala a posturilor TV detinute si nici cifrele de audienta care fac din divizia TV Intact leaderul pietei romanesti, cu un market share de 22.1%.

Sumele de retransmisie negociate reprezinta o solicitare comerciala echilibrata, aplicabila politicii comerciale din piata de distributie, fiind in conformitate cu contractele existente actualmente pe piata.

Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 2i 2i
    De ar iesi si din Must-Carry...sau mai simplu RDS-RCS :D
  • Eugen Eugen
    Bravo Focussat ! Sunt mandru ca sunt client Focussat ! Acum e momentul de a inlocui posturile de rahat ale varanului cu canale de documentare, divertisment international sau lifestyle !
  • protopopescu protopopescu
    va dati seama ca de azi vor prezenta in jurnalele lor o tona de scrisori de la asa zisi abonati Focus care protesteaza ca nu mai au niciun rost in viata fara antene. cred ca aia de la PR turbeaza acum scriind asa ceva.
  • stefan stefan
    Dolce pe cand?
  • mile mile
    daca usl castiga presedentia, va disparea rcs
  • Jet Jet
    Ce de hateri!:)))). Mai oameni buni, tocmai ca l-am impuscat pe Ceausescu si avem libertate ceva mai multa...veti avea intotdeauna optiunea de a nu va uita la antene. Sau sunt atat de hipnotizante incat daca ai butonat telecomanda si ai ajuns la un post intact, nu mai poti muta? Intactul ca orice alta tv sau alta firma in general este gandit sa faca un profit... Atata timp cat face, nimanui nu-i pasa se parerile voastre. Haznale...sau cum vreti voi sa le ziceti, programe proste sau bune...fac bani si influenta. Asta conteaza ptr ei! Ps @ expertul: lasa-o bai mai moale, ca maine, poimaine te dau aia de la pro afara si o sa stai cu mana intinsa pe la haznale:))) . Partea proasta este ca nici nu-ti poti face un demo-reel cu post-urile tale.:)))
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Urmeaza faza pe receptoare, foarte probabil antenutele vor zbura de pe UPC si RDS.
  • Discus Discus
    Si cu cativa abonati de pe focus sat si fara ei, Antena 3 tot ramane cel mai urmarit post de stiri din tara. Mai trist pentru competitie e ca nu sunt nici macar la jumatatea distantei.
  • Daniel Daniel
    Asta da veste buna.
  • noName noName
    Audienţa înseamnă cantitate şi nu calitate. Nu este nici un secret că în România predomină dobitocii şi retardaţii mintal, publicul majoritar al Antenelor şi votanţi ai lui Năstase, Voiculescu, Mischie, Fenechiu, Voicu, ... şi lista penalilor poate continua. L-au împuşcat pe Ceauşescu că a subminat economia naţională da falimentarea CFR, Oltcim, Renel, Institutul Cantacuzino, distrugerea industriei miniere pentru a vi vândută Roşia Montană la străini, etc, asta cum se numeşte?
  • Butoiul infernal Butoiul infernal
    Probabil iQ-ul in zona Teleorman , Vaslui sau Gorj va creste considerabil in urma acestei masuri super facute de FocusSat .
  • Florin Florin
    Sunt 5 canale neimportante. Clienți focus sat nu o sa ii simtă lipsa. Intact dawn.
  • Andy83 Andy83
    Exact asta cred si eu ca nu se va simti deloc in audienele posturilor intact, ceea ce clar trebuie sa ridice semne de intrebare privind masurarea audientelor acestor posturi. Nici acum nu pot sa inteleg cum de nu se simte iesirea antenelor de pe o platforma cu peste 1.000.000 de abonati!
  • Alex Alex
    Si de aia nu mai putem noi de audienta antenei 3 , voi urmariti antena 3 pentru ca il ataca pe Basescu ca altfel .........
    Sunt curios ce o sa se intample dupa ce Basescu nu o sa mai fie la putere . Hmm
    Nu sunt basit si oricum nu-mi pasa pentru ca nu ma voi duce la vot . Vreau sa am buletinul la fel de curat ca atunci cand l-am luat prima data de la politie
  • Satan Satan
    Toate canalele de stiri impreuna nu au audienta ANTENEI 3 !
    Basistii au intrat in fibrilatii !

Trimite un comentariu

sus