Skip to main content

Antenele ies de pe FocusSat: "părţile nu au căzut de acord în ceea ce priveşte termenii comerciali"

 

IntactMediaCenter_3

Publicitate

Posturile grupului Intact ies de pe operatorul FocusSat începând de mâine (6 februarie). "Partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali", spun oficialii Antena Group.

Canalele care nu se vor vedea pe FocusSat sunt Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia şi GSPTV.

"Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator", mai spun oficialii Intact.

Anunţul Antena Group:

"Antena Group anunta ca, in urma negocierilor privind prelungirea contractului de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV cu compania Focus Sat, partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali.

Ca atare, conform adresei 721/05.02.2014 trimisa de Focus Sat companiei noastre, retransmisia posturilor Antena Group pe aceasta platforma va fi intrerupta incepand cu 6 februarie 2014.

Pentru informarea corecta a pietei, Antena Group precizeaza ca oferta adresata de Focus Sat companiei noastre nu reflecta valoarea comerciala a posturilor TV detinute si nici cifrele de audienta care fac din divizia TV Intact leaderul pietei romanesti, cu un market share de 22.1%.

Sumele de retransmisie negociate reprezinta o solicitare comerciala echilibrata, aplicabila politicii comerciale din piata de distributie, fiind in conformitate cu contractele existente actualmente pe piata.

Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Foarte bine! Nu cred ca cineva sanatos la cap, va plange dupa antenute! Felicitari UPC pentru decizia luata.
  • noName noName
    Dacă nu erau în must-carry RCS-RDS le dădea un şut din reţeaua de cablu şi rămâneau cu 0,2 % market share. Pe de altă parte, din ce bani credeţi că-i va plăti Varanul pe Vârlan şi Toni Grecu? Trebuie să umfle şi el factura către distribuitori.
  • catalin catalin
    Ce noroc pe capul alora cu FocusSat, eu am ginionul sa fiu la rds unde se receptioneaza chestile alea... "televiziuni" sau asa ceva... .
  • Badea Badea
    hAznalele :))))
  • Adi Adi
    Face cineva pariu ca nu se va simti deloc in audintele ,,corecte,, din Romania ?Deja nu mai sunt pe 2 din 3 sateliti. UPC si Digi !
  • Thor Thor
    Nu e prima oară. http://www.youtube.com/watch?v=uI0tC8OR1pU
  • Alex Alex
    BRAEKING NEWS
  • Alex Alex
    Deja stim reteta : Breakins NEWS pe toate canalele trustului si un mesaj cum ca se fac abuzuri si alte chestii :)

Trimite un comentariu

sus