Skip to main content

Cei trei masterchefi se mută la Antena 1. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu vor fi Hell's Kitchen

 
618x437_1403003009a552287a
618x437_1403003009a552287a

618x437_1403003009a552287a

Publicitate

Antena 1 lansează în această toamnă show-ul de gătit,"Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor", jurizat de chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, anunţă postul de televiziune.

„Tot ceea ce ati vazut pana acum a fost floare la ureche. In aceasta toamna vom dezlantui Infernul Bucatarilor si asta pentru ca un Chef adevarat trebuie sa fie mai mult decat un bucatar desavarsit, trebuie sa aiba un caracter puternic, sa fie un lider innascut, asta este ceea ce cautam noi acum”, a declarat Chef Sorin Bontea.

“Daca pana acum aveati impresia ca suntem duri, stati sa vedeti ce urmeaza de acum incolo! Bucataria unui restaurant nu este deloc o joaca, iar de asta va veti convinge in aceasta toamna. Este un camp de lupta, unde cel mai bun si cel mai puternic castiga”, spune Chef Catalin Scarlatescu.

“Hell’s Kitchen inseamna o evolutie in cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din intreaga lume, este produs de o echipa nemaipomenita, asa ca ma bucur foarte tare sa fac parte din acest proiect. In bucatarie este ca in armata, iar din toamna imi veti da dreptate urmarind acest show. James Joyce spunea in “Ulise”: “Dumnezeu a creat mancarea, iar Diavolul a creat bucatarii!”. Toamna aceasta la Antena 1 se va dezlantui Iadul Bucatarilor”, a declarant Chef Florin Dumitrescu.

Noul show de la Antena 1 este adresat tuturor pasionatilor de cooking si bucatarilor profesionisti, aspiranti la titlul de Chef.

Cei selectati sa intre in aceasta competitie vor locui intr-o casa amenajata special pentru ei, lipita de restaurantul in care vor trebui sa gateasca. Concurentii vor fi impartiti in echipe si vor fi supusi in fiecare editie la tot felul de probe eliminatorii.

Inscrierile pentru preselectiile Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor au inceput deja. Cei care sunt gata sa intre in lupta gastronomica se pot inscrie pe casting.a1.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vio Vio
    Mai draga ''.cinicule '',se pare ca tu esti din curtea Antenei ,dc vorbesti nu vezi ca nimeni nu te baga-n seama ???????????????? eu zic sa nu te mai obosesti sa nu faci riduri :)))))))))
  • Mircea Mircea
    Antena 1 isi bate joc de cei pe care ii ia de la Pro TV. SRC de abia luat de la Pro, nu a facut audienta si este data afara toata echipa pentru revenirea mizeriei de emisiune Te pui cu proastele ... pardon cu blondele.
  • Sorin Sorin
    Nu inteleg ,de ce trebuie sa fie " iad " in bucatarie ?! asa , de caterinca , de show, de treci codrii de arama ? adica hai sa mergem pe nesimtire, multa nesimtire, nu ? daca-i asa, pe mine nu ma va prinde , si daca aia trei se manelizeaza, pierd , cu toata audienta pe care cred ei ca o castiga . Sictir !
  • felix motanu' felix motanu'
    'straduii' ..ba, tu chiar esti analfabet, marsh la scoala!
  • Florin Florin
    doar Esca mai lipseste ca transformarea sa fie completa. :)) lucrurile vor fi interesante de urmarit din toamna. diferentele de audienta dintre PROTV si Antena se vor micsora, cel putin intr o prima faza.
  • andy andy
    Pro tv are resursele necesare sa impuna orice show,inclusv noul masterchef,nu uitati din ce grup face parte si ce putere financiara are acest conglomerat media.Nu exista termen de comparatie intre Cme si Intact,cei din Pro tv pun in aplicare strategii concrete si alcatuiesc grile competitive in interiorul grupului nu se lauda prin presa cu o multitudine de formate cumparate(unele copiate dupa concurenta) si cu vedete aduse de la concurenta.
  • cinique cinique
    ho tinere ! macar te platesc bine pt felul in care faci bataturi la degete scriind despre defunctul protv ?
  • cinique cinique
    usurel talibane, ca poate ai uitat cine a adus la rang de stiri, violarea babelor, la ora 5. erau si bancuri cu stirile de la ora cinci ale protv. sau ai uitat ca precursorii otv, erau stirile de la acasa tv ,cu babe care se bateau in direct ? ori oare nu ai vazut cum il sprijinea pro pe nastase, in anii acestuia de forta ? ipocrizia asta...
  • cinique cinique
    ia uite unde era majoreta protv-ului...
  • Expertul, Expertul,
    Nova TV Croatia, post apartinand CME a difuzat duminica, 1 iunie, finala Celebrity Masterchef, cu38% share, pe national. Posibil ca producatorii Master Chef Croatia, sa produca si varianta romaneasca, in toamna.
  • Expertul, Expertul,
    Antenistii incearca sa se catere pe succesul Master Chef, dar nu vor reusi. Formatul original Hell' s Kitchen, are un singur jurat, si se adreseaza bucatarilor profesionisti. Antenistii incearca sa copieze Master Chef, si din doua formate poate le iese ceva.
  • radu banciu radu banciu
    imposibil!!! ma arunc de pe macara , gata!
  • Expertul, Expertul,
    cei trei jurati sunt lipsiti de character! Fara ProTV, ar fi ramas doar trei bucatari anonimi. Nu sta Master Chef in trei bucatari necunoscuti, inainte ca ProTV, sa-i faca mari vedete!
  • noName noName
    Tu vorbeşti de "cinste" şi "onoare" la Antene? Fi serios amice.
  • ziDzi ziDzi
    oricum Protv ul nu se va lasa si va realiza un Master Chef mai bun , oricum eram satui de acea privire a acelui bucatar si de gesturile acelea cu aruncarea farfuriilor

Trimite un comentariu

sus