Skip to main content

UPC, scrisoare către abonaţii altor reţele: „Nu reînnoi contractul cu furnizorul tău actual de cablu”

 
upc
upc

upc

Publicitate

Compania de cablu UPC face o campanie puternică de promovare cu puţin timp înainte de startul Ligii I.

Compania a trimis abonaţilor altor reţele de cablu o scrisoare prin care să-i convingă să-şi schimbe operatorul. În text, se precizează, printre altele, scris pe un fundal roşu: „Nu reînnoi contractul cu furnizorul tău actual de cablu pentru că ai o ofertă specială de la UPC cu doar 44,5 lei lunar”.

Din scrisoarea celor de la UPC:

La UPC ne răsfăţăm clienţii cu internet Fiber Power cu cea mai mare stabilitate, televiziune cu cea mai variată grilă de programe şi telefonie cu convorbiri nelimitate.

Şi nu ne oprim aici: acum suntem singurul operator de cablu care îţi garantează că vei putea vedea toate meciurile de fotbal din Liga I în următorii cinci ani

Nu reînnoi contractul cu furnizorul tău actual de cablu pentru că ai o ofertă specială de la UPC cu doar 44,5 lei lunar.

De precizat că oferta de 44,5 lei este valabilă doar în primele trei luni (în condiţiile în care se încheie un contract pe 24 de luni). După cele trei luni, preţul ajunge la 79 de lei.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristiano Cristiano
    Bai cati postaci platiti are RDS! :)) Argumente de gradinita si disperare. Miscarea e simpla: daca nu aduceti Liga1, puteti sa va reprofilati pe altceva pentru ca nu e pentru voi domeniul asta. Lasati profesionistii sa se ocupe de asta. Profesionistii sunt la UPC
  • Calator pe internet Calator pe internet
    Eu intru zilnic pe acest portal si citesc majoritatea stirilor. Imi place echidistanta pe care o afiseaza si continutul materialelor. Bai GEO, dar nu te mai suport prietene, esti un imbecil fara margini, postezi la toate articolele si injuri UPC-ul si clientii lui, te iei de diverse persoane ca sunt postaci, tu chiar nu ai pic de rusine? Te-a depasit nesimtirea atat de mult? Dai preturi de abonamente, statistici, etc...cunosti sumele platite de furnizori. Eu imi pun sincer intrebarea care e mai postac sau cum s-o numi: cei pe care-i acuzi sau tu, care denigrezi constant un furnizor si-l lauzi pe celalalt?
  • Maimutoiul Maimutoiul
    Merge si fara, vezi ca au acolo la intrare in sediile upc flyere multe expuse. Furi si tu unul si zici ca l-ai primit prin posta :)).
  • MARket MARket
    Mergi tu si fara ala ca nu cred ca o sa ai nicio problema. Aia e chestie de marketing... sa te faca sa te simti special. Mergi la ghiseu si o sa vezi ca poti sa te abonezi si beneficiezi de oferta si fara hartia aia.
  • Cristi Cristi
    Cu siguranta are si PACHETUL HBO si SUPERONE !!!
  • geo geo
    Vad ca postacii UPC s-au inmultit, de la o zi la alta, ca ciupercile dupa furtuna...iar un nene ne zice ca el plateste 82 lei pe luna la Digi...pai TVul este 29 lei + 39 lei un internet de 200 + Telefonul 2,48 euro...se duce pina in 80 lei pe luna...insa exista si variante mai avantajoase cu un internet de 100 care te costa cu 10 lei mai putin...chiar as fi curios daca a bagat in 82 lei astia si HBOul si alte extraoptiuni...
  • Dumitru Dumitru
    Ti-as recomanda sa le dai un telefon sau sa le faci o vizita pentru ca s-au extins destul de mult la nivel national in ultimele luni. De aceea au luat si Liga 1, pentru ca si-au dezvoltat foarte mult aria de acoperire. Ai grija sa nu pierzi oferta :)
  • Emil Emil
    Mai la mine nu au ajuns flyere d-astea, cum fac si eu rost? Am vazut ca scrie pe el ca trebuie sa-l prezinti la sediile upc ca sa beneficiezi de oferta...Deci daca ma duc fara hartia asta nu pot sa imi fac abonament d-asta cu noua oferta? Un raspuns rapid ....pls pls :)
  • Cristi Cristi
    Nici un abonat RCS-RDS care urmareste fotbal adevarat , nu renunta la , La Liga (Spania) , Serie A (Italia) , Ligue 1 (Franţa) , Liga II (România) , Preliminarii CE 2016, meciurile internaţionale , Champio ns League , Europa League ,pentru un amarat de Liga I (România) !!!
  • Tutunaru Tutunaru
    Bai Liga 1 nu o sa fie niciodata in faliment, pentru ca oamenii nu vor renunta niciodata la fotbal (nici sa-l practice, nici sa-l urmareasca). Societatile comerciale, da, pot intra in faliment, ca rds si romtelecom pe care le-ai enumerat tu mai sus, pentru simplul motiv ca isi pierd clienti importanti daca nu mai dau liga 1. Sper ca esti lamurit acum :)
  • Cristi Cristi
    Nici un abonat RCS-RDS care urmareste fotbal adevarat , nu renunta la , La Liga (Spania) , Serie A (Italia) , Ligue 1 (Franţa) , Liga II (România) , Preliminarii CE 2016, meciurile internaţionale , Champio ns League , Europa League ,pentru un amarat de Liga I (România) !!!
  • UPC vs. RDS UPC vs. RDS
    Acum UPC are toate atuurile ... insa deocamdata abonatii pe care vrea sa-i atraga sunt la RDS. Migrarea deja a inceput insa RDS inca mai poate face ceva. Se anunta catvea saptamani interesante in mediul telecom.
  • Platon Platon
    E mai ieftin si nu poti sa vezi nimic. Nimic in plus ma refer, deci asa bine poti sa renunti de tot la cablu. Si cand ai chef de meciuri din Liga 1, sau altceva, dai fuga repede la vecinul care are abonament la upc :))))) Si vezi ca tine cel putin 5 ani schema asta, nu 1-2 cum ai zis tu :P
  • didi didi
    eu raman la upc ca sunt multumit de internet. dar am renuntat la optiunea cu liga 1 de blaturi... mizeriile astea din romania nu sunt meciuri de fotbal. si e normal sa fie asa, nici atarnatorii aia de prin cluburi beti morti si plini de droguri nu sunt fotbalisti...
  • Cristi Cristi
    Mihnea - Nici un abonat RCS-RDS care urmareste fotbal adevarat , nu renunta la , La Liga (Spania) , Serie A (Italia) , Ligue 1 (Franţa) , Liga II (România) , Preliminarii CE 2016, meciurile internaţionale , Champions League , pentru un amarat de Liga I (România) !!!

Trimite un comentariu

sus