Skip to main content

UPC, scrisoare către abonaţii altor reţele: „Nu reînnoi contractul cu furnizorul tău actual de cablu”

 
upc
upc

upc

Publicitate

Compania de cablu UPC face o campanie puternică de promovare cu puţin timp înainte de startul Ligii I.

Compania a trimis abonaţilor altor reţele de cablu o scrisoare prin care să-i convingă să-şi schimbe operatorul. În text, se precizează, printre altele, scris pe un fundal roşu: „Nu reînnoi contractul cu furnizorul tău actual de cablu pentru că ai o ofertă specială de la UPC cu doar 44,5 lei lunar”.

Din scrisoarea celor de la UPC:

La UPC ne răsfăţăm clienţii cu internet Fiber Power cu cea mai mare stabilitate, televiziune cu cea mai variată grilă de programe şi telefonie cu convorbiri nelimitate.

Şi nu ne oprim aici: acum suntem singurul operator de cablu care îţi garantează că vei putea vedea toate meciurile de fotbal din Liga I în următorii cinci ani

Nu reînnoi contractul cu furnizorul tău actual de cablu pentru că ai o ofertă specială de la UPC cu doar 44,5 lei lunar.

De precizat că oferta de 44,5 lei este valabilă doar în primele trei luni (în condiţiile în care se încheie un contract pe 24 de luni). După cele trei luni, preţul ajunge la 79 de lei.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cipi cipi
    dragi romani ramaneti la RCS RDS si ROMTELECOM nu merita sa plecati pentru ca Liga 1 este in faliment din pacate echipele de traditie au disparut si au promovat niste clone in Liga 1 iar cei de la UPC au luat o teapa mare si acuma cauta sa atraga client. Daca va convine sa dati 10 lei in plus atunci foarte bine.
  • George George
    Sa vedem raspunsul RDS-ului la asta cu contractu' ca ce au incercat ei sa faca acum vreo luna cu televizoarele si tabletele e fumata ... toata lumea stie ca astepti pana te plictisesti dupa ele.
  • Antonio Antonio
    Au pierdut Liga 1 si automat un procent semnificativ de clienti. Pentru ca cei ce urmaresc Liga 1 se regasesc in numar destul de mare. Lasa-i cu Belgavistanul lor, ca acolo vor urmari Liga 1 :)))). Abia astept sa ne povesteasca derby-urile :P:P:P
  • Luxor Luxor
    Asa e in cartier. Semnezi CONTRACTU vezi Liga 1 spargi o samanta.
  • Spiderul Spiderul
    Nu zic ca aratau rau meciurile la digi si dolce, dar acum NU MAI SUNT TRANSMISE la ei. Eu vreau doar sa ma uit la fotbal, nu prea ma intereseaza furnizorul. Daca acum a venit randul celor de la Upc, m-am mutat la ei si cu asta basta. Mai vedem la urmatoarea negociere a drepturilor tv ce se mai intampla :)))
  • Cristi Cristi
    Olga - Tableta de la RCS-RDS o s-o primesti in maxim 10 zile !!!
  • Croco Croco
    La RDS dau 82 RON (fara Liga 1) ... deci tot ies mai bine. Oricum nu conteaza 2-3-5 RON
  • Mihnea Mihnea
    Te-ai cam grabit pentru o tableta neperformanta. Dar poate nu esti microbista si nu fugi dupa Liga 1 cum facem noi. Nu zic ca e cel mai elegant saltul asta de la un operator la altul, dar n-ai ce face. Acum e randul UPC-ului sa ne multumeasca si sa ne ofere transmisiuni de calitate.
  • costel costel
    si eu la fel, cu fotbalul si cu stalpii lor, ma duc la rcs, ca e mai ieftin. si mai vorbim peste un an, doi si vedem ce oferta face upc. pana atunci, vizionare placuta!
  • Tomosil Tomosil
    RDS a inceput sa sune abonatii pe sitemul Vodafone / Orange. Sa te imbie sa-ti reinnoiesti abonamnateul. Chiar ma intrebam care este faza de ma suna. Nu sunt microbist si nu stiam ca au pierdut LIGA 1.
  • Erico Erico
    Nu stiu unde mai gasesti o asa oferta pe piata...tine cont ca doar la UPC poti urmari Liga 1, trecem peste celelalte programe in plus. Ca pe mine doar asta ma intereseaza.
  • Glont Glont
    Nici nu avea de gand sa-mi reinnoiesc. RDS nu da LIGA 1 si 5 ani de ar fi trebuit sa ma chinui sa caut meciurile pe net.
  • Termopile Termopile
    Dar nu joaca Ivanovici fotbal :))))) Dupa ce se termina meciul, schimbi repede :P
    Sa stiti ca merita aceasta oferta, mai ales daca garanteaza Liga 1 pentru 5 ani
  • Olga Olga
    Pai ar fi fost buna scrisoarea asta acum 3 luni cand am reinnoit abonamentul la RDS pentru o tableta ...care nu a mai venit.
  • Adi Adi
    Dupa cum arata meciurile transmise de Look, dupa cum arata emisiunile in care se umple ecranul cu Ivanovic si spagile lui ,cu invitati penibili, dupa cat de jalnic sunt comentate meciurile , aceasta invitatie de la UPC suna a disperare. Diferenta intre ce face Look si cum aratau meciurile la Dolce si Digi este de la cer la pamant!

Trimite un comentariu

sus