Skip to main content

Televiziunea Dolce Sport, deţinută de Romtelecom, va difuza meciuri din Liga 1

 
FOTBAL - VARDAR SKOPJE - STEAUA BUCURESTI - LIGA CAMPIONILOR
FOTBAL - VARDAR SKOPJE - STEAUA BUCURESTI - LIGA CAMPIONILOR

Televiziunea Dolce Sport, care este deţinută de compania de telecomunicaţii FOTBAL - VARDAR SKOPJE - STEAUA BUCURESTI - LIGA CAMPIONILORRomtelecom, va difuza câteva meciuri de fotbal din Liga 1 şi va transmite imagini din toate partidele, în emisiunile sale, scrie Mediafax, care citează dolce-sport.ro.

Publicitate

"Începând din acest weekend, Dolce Sport va transmite în continuare Liga I, trei sau chiar patru meciuri în direct pe etapă, elementul de noutate fiind acela că în emisiunile postului nostru vor fi difuzate imagini din toate partidele", se spune pe site-ul televiziunii Dolce Sport.

Potrivit Dolce Sport, pe site-ul televiziunii vor fi difuzate faze video în timp real din toate meciurile.

Totodată, în emisiunile de analiză ale Dolce Sport, telespectatorii pot urmări atât imagini de la toate confruntările campionatului naţional, însoţite de analize grafice şi reacţii prompte, precum şi de la partidele din Cupa Ligii.

Primele meciuri din Liga 1 care vor fi difuzate pe Dolce Sport sunt: Astra Giurgiu - CSMS Iaşi (sâmbătă, de la ora 18.30), ASA Târgu-Mureş - Concordia (duminică, ora 17.00) şi Oţelul - FC Botoşani (duminică, ora 19.00) şi FC Viitorul - CFR Cluj (luni, ora 21.00).

Anunţul că Dolce Sport va transmite meciuri din Liga 1 vine după ce, recent, compania Romtelecom a reintrodus în grilă televiziunile Look Plus şi Look TV, care difuzează toate meciurile din Liga 1.

Astfel, începând din 9 august, Look Plus este disponibilă pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom. Totodată, televiziunea Look TV este disponibilă pentru abonare pentru clienţii Romtelecom de la începutul acestei săptămâni, potrivit unui anunţ publicat pe 9 august pe contul oficial de Facebook al Romtelecom.

De asemenea, pe forumul deschis de Romtelecom pe contul oficial de Facebook, reprezentanţii companiei au precizat că, în cazul Look TV, preţul pentru această opţiune este de 1,7 euro fără TVA - 9,5 lei cu TVA inclus.

Pe data de 1 august, Romtelecom a scos din grilele sale Look TV şi Look Plus, care difuzează Liga 1, întrucât nu ajunsese până la acel moment la un acord privind retransmiterea acestor televiziuni.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Dolce Sport e transmis şi în reţeaua DCS (AKTA), acolo unde nu e Look Plus, astfel vor putea să se bucure şi cei de-acolo de partidele alea de rahat.
  • geo geo
    Da asa este... au luat meciurile care se vor difuza pe canalul "free"...vorba vine...ptr ca si asta este platit de catre cablist catre maltezi. Probabil ca o variata din aceasta negociaza si Digi, numai ca Digi ar vrea sa transmita pe canalele de sport proprii - in paralel cu Look TV - primele patru optiuni, care sunt programate pe LookTV.
  • Adi Adi
    Mișto! Grădinescu va comenta Champions League, Concordia, Viitorul și Botoșani!
  • SRI SRI
    ce idioti, doua posturi vor transmite aceleasi meciuri Look Plus si Dolcesport
  • Titi Titi
    E bine ca au luat ceva. La RDS au luat pauzele dintre meciuri.
  • dănuţu dănuţu
    dolce a luat numai bălăriile de meciuri! am impresia că au luat opţiunile care se transmit pe look plus!

Trimite un comentariu

sus