Skip to main content

Noii MasterChefi de pe Pro TV i-au bătut pe vechii masterchefi de pe Antena 1. Masterchef, peste Hell's Kitchen pe toate targeturile

 
Master_Hell s Kitchen
Master_Hell s Kitchen

Hell's MasterChef

Publicitate


AUDIENŢE
. Premiera Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor, de pe Antena 1, a fost depăşită, aseară, de emisiunea MasterChef de pe Pro TV.

Vechii MasterChefi Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea, acum la Antena 1, au fost învinşi de noua echipă a emisiunii de pe Pro TV (Patrizia, Foa, Adi Hădean) pe toate cele trei targeturi - naţional, urban şi comercial. La nivel naţional, Pro TV a avut în plus 250.000 de telespectatori, Diferenţele între cele două emisiuni au fost mici la nivel urban şi pe targetul comercial.

Cele două emisiuni - MasterChef (Pro TV) şi Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor - s-au suprapus pe toată durata lor (20.30-22.30). Iadul bucătarilor a fost produsă de echipa coordonată de Mona Segall, cea care se ocupa, sezonul trecut, de MasterChef.

A fost a doua confruntare directă din acest sezon între emisiuni similare. Săptămâna trecută, vineri, show-urile muzicale Vocea României şi X-Factor au fost la bătaie directă. Rezultatul: Pro TV a fost peste Antena 1 pe toate targeturile (diferenţa fiind mai mică la nivel urban). Cifrele Vocea-X Factor, AICI.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV  de ieri, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor):

NAŢIONAL. MasterChef a fost urmărit, la nivelul întregii ţări, de 1,3 milioane de români pe minut. În acelaşi timp, la Iadul bucătarilor, pe Antena 1, se uitau 1,07 milioane de români.

De remarcat, pe targetul naţional, audienţa Kanal D, cu serialul Trădarea: 1,04 milioane de persoane, foarte aproape de showul de pe Antena 1.

Vârf naţional MasterChef: 2,06 milioane de români (11,1 rating) la ora 20.50.

Vârf naţional Hell's Kitchen: 1,55 milioane de telespectatori (8,5), la ora 21.33.

URBAN. La oraşe, diferenţa dintre show-urile culinare a fost mult mai mică: la Pro TV erau 760.000 de telespectatori, la Antena 1 se uitau 721.000. Pe locul trei, Kanal D, cu 633.000.

Vârf urban MasterChef: 1,27 milioane telespectatori (12 rating) la ora 21.43

Vârf urban Hell's Kitchen: un milion de telespectatori (10), la ora 21.33.

COMERCIAL. MasterChef şi Iadul Bucătarilor au fost apropiate şi pe targetul comercial: 493.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani la Pro TV şi 451.000 la Antena 1.

Dacă la nivel naţional şi la oraşe Kanal D s-a apropiat de locul doi, pe targetul comercial postul turcesc a fost mult în urmă în cifre absolute: sub 200.000 de telespectatori pe publicul între 18 şi 49 de ani.

Audienţa posturilor TV, luni, 22 septembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.310.000 7,1 13,9
2 Antena 1 1.065.000 5,8 11,3
3 Kanal D 1.041.000 5,6 11,1
4 Antena 3 790.000 4,3 8,4
5 Prima TV 460.000 2,5 4,9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, luni, 22 septembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), în mediul URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 760.000 7,5 14,5
2 Antena 1 721.000 7,2 13,8
3 Kanal D 633.000 6,3 12,1
4 Antena 3 545.000 5,4 10,4
5 Prima TV 207.000 2,1 3,9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, luni, 22 septembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 493.000 9,8 22,3
2 Antena 1 451.000 9 20,4
3 Kanal D 181.000 3,6 8,2
4 Antena 3 120.000 2,4 5,4
5 Prima TV 96.000 1,9 4,4

Citeşte şi:

Citeşte şi:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bluemoon1234 bluemoon1234
    Nu inteleg de ce nu imi sunt publicate comentariile?De ce unii pot zice (jeg=antena1) iar eu daca zic prosteve nu sunt publicate?Sunteti cumva fani pro tv si dumneavoastra?Pacat va credeam echidistanti,dar vad ca m-am inselat.Am zis doar ca atunci cind erau pe pro tv si injurau erau buni acuma ca sunt pe antena nu mai sunt buni.Ipocrizie.Si oricum ma enervau pe pro tv,ma enerveaza si pe antena(sunt doar niste mascarici).
  • BigBucatarBrother BigBucatarBrother
    tare helsu astora , cred ca e ceva promo pt emisiunea aia cu mirese , ca aici nu e vorba de gatit cred ca noi am inteles gresit ce vor antele sa faca,
    ma rog mona aia figuranta segal megal cum masa o cheama, credea ca fara ea gata se inchide pro ne uitam toti la latrine , ce so fi gandit felix motanelu ca face audiente pentru campanie , ce suparat e el acum acolo la racoare . toti astia care au pleacat, niste lasi, cum au auzit ca se scad putin lovelele cum gata rpd la concurenta , uite ca cineva acolo sus nu da cu bota da cu paru .
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    http://www.paginademedia.ro/2014/09/cum-au-inceput-cusurgiii-lui-mihai-gainusa-prima-tv-pe-locurile-sapte-opt/
  • gogu gogu
    doua emisiuni deja au luat bataie(x factor si hell's kitchen) urmeaza next star invinsa de las fierbinti si danseaza printre vise invinsa de filmele pro. Parca vad ca prima editie va fi pusa la concurenta cu filmul Avatar(in premiera la posturile comerciale, a fost doar pe HBO), si bineinteles emisiunea va fi spulberata in audiente ,cel putin pe publicul comercial.
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    sau cumpartati seriale turcesti cu 1000 de euro:))) trist, dar adevarat
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    ce tot o dati cu bucatarii, frate? ia uitat-va ce audienta a facut kanal d. pai ei au luat un episod cu maxim 5000 de euro(sau poate maxim1000) si antena si pro au bagat zeci de mii de euro in emisiunile astea. deci? cine e mai castigat? kanal d. ca sa nu mai zic de varza aia de suleiman care spargea audienat. care e concluzia? faceti frate filme si bateti-va in filme si seriale de televiziune BUNE(nu ca la acasa) ca s-a saturat lumea de festivalurile astea de talente si de gatit.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    ce audienta au facut aseara cusurgiii intre 22:30-23:00 ?
  • Cata Cata
    Antena s-a mai apropiat putin de pro tv si cam atat. Nu stiu ce asteptari au cand la ei si sunetul e praf. Au acelasi stil invechit. De 10-12 ani sunt la fel.
  • Dragos Dragos
    Niciodata un show de la antena 1 vs protv nu m-a atras - pacat de brenciu , in rest vai de ei . Ma zgaraie pe ochi cand ma uit la imaginea de la antena 1 si nu exagerez , nu mai zic de cum monteaza si ce muzica mai pun pe fundal din cand in cand - horror . Ar fi bine sa investeasca si in calitatea imaginii daca chiar vor sa faca ceva - vedetele nu fac totul . Plus cand vad ce casting au facut la HK - penibil !!!
  • Gaetano Gaetano
    De saptamana viitoare Masterchef va fi luni si marti.
  • cactuss cactuss
    @zicO, eu de multa vreme spun ca brandul face diferenta, nicidecum vedetele. am tot spus de-a lungul anilor pe site-ul lui petrisor obae, cu un brand poti face din tantar armasar. ei bine, se pare ca am dreptate. :)

    Cand spui Pro, te gandesti la profesionalism, cand spui Antena 1, te gandesti la copy-paste. Nu o spun cu rautate, dar calitatea emisunilor face diferenta, iar aici ma refer la montaj, sunet, lumini, platouri de emisiuni etc. Apoi mai trebuie promovare agresiva cu cel putin 2-3 luni inainte pe post plus transmisie HD.
  • Andrei Andrei
    Ai perfecta dreptate.......

    ps:Intra mona in depresie :))))))
  • cactuss cactuss
    @zicO, eu de multa vreme spun ca brandul face diferenta, nicidecum vedele. am tot spus de lungul anilor pe site-ul lui petrisor obae, ca un brand poti face din tantar armasar. ei bine, se pare ca am dreptate. :)

    Cand spui Pro, te gandesti la profesionalism, cand spui Antena 1, te gandesti la copy-paste. Nu o spun cu rautate, dar calitatea emisunilor face diferenta, iar aici ma refer la montaj, sunet, lumini, platouri de emisiuni etc. Apoi mai trebuie promovare agresiva cu cel putin 2-3 luni inainte pe post plus transmisie HD.
  • protopopescu protopopescu
    mai tineti minte celebra replica " mona mulge vaca "? ei bine dna segall e desteapta. pentru ca nu mai avea ce mulge la Pro, acum mulge de la antene. si culmea, nici nu o pot da afara pentru ca nu mai vrea nimini din piata sa lucreze cu acesti tzepari. si stiu ce vorbesc. au datorii catre multe case de productie. succes cofetarului, poate ii mai indulceste amarul savarina doamnei. desi la cat pierd cred ca l-a trimis sa doarma pe pres.
  • parerea mea parerea mea
    Nu sunt amator de cuching sou'ri, indifferent de postul care le difuzeaza, dar m-am uitat -ca mai tot romanul- de curiozitate sa le vad face to face. Dar nu mai mult de 30-45 minute.
    Din pacate pentru intact, ca si in cazul VR vs. XF,comparatia nu i-a avantajat.
    Cateva observatii -zic eu- nepartizane:
    HK a fost plictisitor. Cred ca minim 75% din emisiune a fost reprezentata de monologurile concurentilor. MC este mai dinamic, nu te plctiseste asa usor, desi au avut si ei scapari.
    Am remarcat unele fracturi in montajul MC, treceau concurenti la care nici nu am vazut ce au gatit sau nu stiam ca au prezentat ceva, unele povesti si aici un pic exaggerate.
    Obositoare, agresive si agasante plasarile de producs de la HK. Am remarcat acelasi lucru si la X factor, nu aveai loc pe ecran de orange si 4g. Ele exista si la MC& VR, dar mult mai finut integrate, nu te agreseaza asa tare.
    Chefii de la HK mult mai putini pusi in valoare in acest show, mai ales ca au de aparat o imagine de la MC. In comparatie, cei de la MC, desi sunt noi in emisiune, au fost mult mai prezenti. Regizorul si cei de la montaj au facut minuni cu niste personaje inca slab conturate.
    HK au adus-o pe Mimi sa le ajute pe fete, nu stiu daca am zarit-o o data, nu este clar care era rolul ei. D'artagnan a aparut de 2-3 ori incurajandu-i pe baieti.
    per ansamblu, la HK scenariul, regia, filmarile si montajul evident sub cele de la MC. Nu as da vina pe standardul de imagine, cred ca si daca emiteau HD, tot degeaba.
    Devine tot mai evident ca diferenta nu este facuta de producator, duduia Segal in cazul nostru, ci de echipa. Intact a vrut sa dea lovitura, dar mi-e teama ca si-au cam facut harakiri. Dupa ce ani de zile s-au evitat, nu stiu ce a fost in capul lor de au iesit la bataie. In loc sa-si consolideze pozitia 2a, tot mai amenintata inclusive de A3, s-au gandit ei sa se dea la Pro Tv. Cred ca asta o sa-i coste scump....

Trimite un comentariu

sus