Skip to main content

AUDIENŢE. Dansează printre stele, bătută de "durii" Stallone şi Schwarzenegger. Debutul emisiunii de pe Antena 1, mult în urma Pro TV

 
danseaza printre stele
danseaza printre stele

Danseaza printre stele

Publicitate

Prima ediţie a emisiunii Dansează printre stele, produsă de Mona Segall la Antena 1, a fost după Pro TV pe intervalul de difuzare. Emisiunea de patru ore prezentată de Horia Brenciu s-a intersectat cu două filme de pe Pro TV: Testul suprem, cu Schwarzenegger şi Stallone şi Kill Bill.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele:

Pe durata întregii emisiunii, Dansează printre stele a fost la distanţă de Pro TV pe toate cele trei targeturi. Diferenţa cea mai mare a fost pe publicul comercial. Cifrele, în articol.

Pro TV a avut un avans mai mare mai ales pe durata primului film, cel cu Stallone şi Schwarzenegger. Pe primul film, Pro TV avea, la nivel naţional, o medie de aproape 2,3 milioane de români, iar Dansez printre stele - 1.17 milioane. La oraşe, 1,3 milioane de oameni se uitau la film, 756.000 la  Antena 1. La comercial, diferenţa pe primul film a fost şi mai mare: 826.000 la filmul de pe Pro, 310.000 la Dansează.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV  de ieri, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30):

NAŢIONAL. Pe cele patru ore de difuzare, Dansează printre stele a fost urmărită de peste un milion de români pe minut. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, Pro TV avea aproape 1,7 milioane de telespectatori, cu filmele Testul suprem şi apoi Kill Bill vol 1.

URBAN. La oraşe, prima difuzare Dansează printre stele a atras 670.000 de telespectatori pe minut. Pe cele patru ore ale show-ului de dans, la Pro TV se uitau 975.000 de orăşeni pe minut.

COMERCIAL. Diferenţa dintre Pro TV şi Antena 1 a fost mai mare pe publicul comercial. Astfel, show-ul prezentat de Horia Brenciu pe Antena 1 a avut o medie de aproape 300.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani.

Pe acelaşi interval, la Pro TV se uitau 620.000 de telespectatori din acest target.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.696.000 9,2 21,8
2 Antena 1 1.006.000 5,4 12,9
3 Kanal D 762.000 4,1 9,8
4 Prima TV 514.000 2,8 6,6
5 Antena 3 464.000 2,5 6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), în mediul URBAN:

[table id=1807/]

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 623.000 12,4 31,2
2 Antena 1 297.000 5,9 14,9
3 Prima TV 133.000 2,6 6,6
4 Kanal D 117.000 2,3 5,9
5 National TV 82.000 1,6 4,1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • oareCare oareCare
    Prietene,
    decat sa te lansezi in speculatii, mai bine te-ai documenta.
    Achizitia unui film pentru difuzare la TV incepe de la cateva sute si se termina la cateva mii de euro (in medie 2-3-4 mii), depinde de data lansarii, distributie, premii, numar difuzari etc). In comparatie, un show de genul Dansez... costa cel putin 30 mii euro/editie (studio, dansatori, antrenamente, orchestra+salarii juriu/prezentatori, camaramani, regizori, scenografi, public, mancare, decoruri, costume etc).
    O parte din costuri sunt acoperite de sponsori, dar nu integral, iar restul suporta postul TV si trebuie sa-i acopere din reclama.
    Nu am calculat cat iau din reclama-dar o poti face si tu, este stiut ca-i mult mai efficient dpdv financiar sa dai un film decat sa te complici cu un live care te costa de 5-10-20 de ori mai mult si poate esua, precum aseara.
    Cu aceste show-uri nu prea se fac bani buni in Romania, ele au alt rol, de a atrage/fideliza public pentru filme& alte emisiuni "eficiente". asa se si explica de ce Pro Tv a pierdut atat de mult in ultimii ani. acum a venit momentul sa-si recuperze investitia, cu un mix filme/show-uri de success, cred ca vor avea un mare plus pe partea de profit operational.
  • Bing Bing
    penibil antena
  • Dan Dan
    Orice format înșfacat de Antena se duce de râpă... Pe bune, si o selectie nationala Eurovision la TVR are mai multe puncte forte...
    -platoul acceptabil, foarte asemănător cu cel original, dar evident impopoțonat inutil in stilul antenist cu mult sclipici si cu note muzicale sinistre si deranjante
    -un juriu antipatic (Jojo e acolo pentru sustinerea morală a concurentilor sau cum?!)
    - prezentatori care nu au capacitatea sa treaca dincolo de ecran si sa se conecteze cu publicul ( Victor inca prezinta buletinul meteo, Brenciu pare putin ruginit, iar Lili Sandu- stangace, uituca si uratita foarte tare de stilisti)
    -Concurenti plictisiti si plictisitori care nu te fac sa iti pese. Un mare plus este Sandra Izbasa, o prezenta mai mult decat placută, simpatica foc si dezinvolta. Ciudat, avand in vedere ca ea nu a avut tangente cu televiziunea. marile "vedete" sunt tare nesuferite.
    - Filmuletele de prezentare absolut oribile, imagine, montaj, decoruri -horror!!! Te lasa confuz, mai ales momentele de la repetitii in care vedetele urla sau se supara, scoase din context, lipsite de explicatii,care ajuta la cresterea antipatiei.
    -GRAFICA. Vomă de sclipici, poleiala si haur... Logoul e gigantic si pus mult mai sus decat ar trebui. Legenda spune ca virgulă chestia pe care scrie "live" poate fi vazuta de pe luna. Iar tabela cu note este de un roșu sclipicios ingrozitor, tipator si de un prost gust inimaginabil....
    -Scopul confuz al concursului. Votezi ca sa ce? Sa ajuti o vedeta sa castige 50.000 de euro?
    Mai sunt multe, multe probleme. De calitatea video nu ma mai leg, se stie vechea problema a antenei. Jale. RIP Mona Segall...
  • OARE OARE
    Te cred pe cuvant dar.... vorba aia, banii vorbeste iar proul chiar daca au plecat unii care zice lumea ca manca bani au venit altii se pare mai multi care ca si costuri tot pe acolo se invart. In plus pe genericul de la voce am vazut niste nume care par cehesti crezi oare ca fac munca voluntara sau au salariu 2000 ron? Decorul e de vis recunosc dar tot de la vocea cehiei e adus (inchiriat) sau sa fie vreo donatie din partea cehiei ca noi suntem amarati... Deci ce sa o mai lungim daca esti nr 1 la audienta si nu scoti banii pe care i-ai bagat si ceva maruntis profit se cheama ca ai pierdut. Cum spuneam si mai sus , televiziunea comerciala este o afacere care trebuie sa faca profit altfel ca orice afacere care are pierderi se numeste ca nu e rentabila. Locul din pct de vedere financiar conteaza mai putin. Maria, rumega chestiunea asta....
  • Achi Achi
    ..cu vedete second hand ..ce dracu sa faci !! Cu un studio zici ca e cantina , cu lumini..zici ca esti la discoteca din capatul satului..ce.naiba sa mai faci ?? Si apropo.. De ce da danseaza astia ..?? De ce sa trimit sms ?? Care va sa zica premiul le intra in buzunar , pai mai bine dau sms la un ONG ceva , macar ajunge la cineva in mare nevoie !!!! Castigatorul se stie de pe acum.. Nimeni pe lume Puscas cica e " vedeta A1 "asta e si cookingareasa, acum si dansatoare dupa ce a fost " actrita " . Vai mama ei de viata ce de ratati pe tv !!!! Isi merita falimentul Hantena 1 si batuti mar in fiecare zi de Pro tv !!!!!!!
  • alta Măria alta Măria
    Danseaza pentru ei, echipa castigatoare primeste premiul si cam atat, nu sunt cazuri sociale cum eram obisnuiti. Eu nu vreau sa vorbesc despre HD, pe mine ma deranjeaza cum sunt filmate show-urile, iar totul pare ieftin atat ca si continut, cat si decorurile. Iar vedetutele..pff. Aceeasi Selesi, Puscas, Brenciu. Cred ca si asta e o greseala din partea lor, folosesc anumite vedete pt mai multe show-uri, la un moment dat Selesi prezenta 3 emisiuni.
  • Andrei Andrei
    Da audientele de sambata nu le aveti ?...ca sa fiu sigur ca au luat iar bataie Antena 1 :))))
    Saraca Mona oare na picat pe jos cand a primit plicul cu audiente ?
  • Mihai Mihai
    Cred ca studioul in care este filmat danseaza printe planete este cel in care a fost te pui cu blondele...
  • Maria Maria
    Stai flexat ca scoate Pro tv bani, nu ii mai plange.
  • Catalinnn Catalinnn
    Un show neplacut de la prima editie,un film de toata jena,pana si "o marit pe mama soacra" a fost mai frumoasa si e si comica...
  • mihai mihai
    a fost pe digifilm
  • Maria Maria
    Ca majoritatea celor care au o parere proasta, dar pe buna dreptate, am incercat si eu sa ma uit, am rezistat 10 min maxim. Ala este platou? Hahaha, Maruta are platou mai mare. Imaginea ingrozitoare, iar sunetul orchestrei ingrozitor. Cat despre jurato, Jojo ii aprecia ptr ca erau frumosi. "Super" productie a carui scop nu l-am inteles. De ce c***t danseaza aia la tv?
  • cristi cristi
    Am vrut neaparat sa vad inceputul emisiunii... am avut un soc cand am vazut in ce hal arata studioul, parca era platoul de la inceputurile teleurobingo la a1. Imaginea jalnica ca de obicei, intunecata si neclara.
  • cosmin1 cosmin1
    Am incercat si eu sa ma uit la emisiune,dar nu mi-a placut foarte mult.Am incercat sa ma uit si la filmul de pe pro tv,dar cind am vazut ce prost e, am oprit televizorul .Nu inteleg cu 3 milioane de romanii au stat sa vada un film prost si o emisiune proasta.Ce se intimpla cu oamenii?Chiar asa saracie e si nu mai iese nimeni din casa?
  • rod cotoare rod cotoare
    corectie: "despre ce montaj vorbesti ? emisiunea a fost live.

Trimite un comentariu

sus