Skip to main content

AUDIENŢE. Dansează printre stele, bătută de "durii" Stallone şi Schwarzenegger. Debutul emisiunii de pe Antena 1, mult în urma Pro TV

 
danseaza printre stele
danseaza printre stele

Danseaza printre stele

Publicitate

Prima ediţie a emisiunii Dansează printre stele, produsă de Mona Segall la Antena 1, a fost după Pro TV pe intervalul de difuzare. Emisiunea de patru ore prezentată de Horia Brenciu s-a intersectat cu două filme de pe Pro TV: Testul suprem, cu Schwarzenegger şi Stallone şi Kill Bill.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele:

Pe durata întregii emisiunii, Dansează printre stele a fost la distanţă de Pro TV pe toate cele trei targeturi. Diferenţa cea mai mare a fost pe publicul comercial. Cifrele, în articol.

Pro TV a avut un avans mai mare mai ales pe durata primului film, cel cu Stallone şi Schwarzenegger. Pe primul film, Pro TV avea, la nivel naţional, o medie de aproape 2,3 milioane de români, iar Dansez printre stele - 1.17 milioane. La oraşe, 1,3 milioane de oameni se uitau la film, 756.000 la  Antena 1. La comercial, diferenţa pe primul film a fost şi mai mare: 826.000 la filmul de pe Pro, 310.000 la Dansează.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV  de ieri, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30):

NAŢIONAL. Pe cele patru ore de difuzare, Dansează printre stele a fost urmărită de peste un milion de români pe minut. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, Pro TV avea aproape 1,7 milioane de telespectatori, cu filmele Testul suprem şi apoi Kill Bill vol 1.

URBAN. La oraşe, prima difuzare Dansează printre stele a atras 670.000 de telespectatori pe minut. Pe cele patru ore ale show-ului de dans, la Pro TV se uitau 975.000 de orăşeni pe minut.

COMERCIAL. Diferenţa dintre Pro TV şi Antena 1 a fost mai mare pe publicul comercial. Astfel, show-ul prezentat de Horia Brenciu pe Antena 1 a avut o medie de aproape 300.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani.

Pe acelaşi interval, la Pro TV se uitau 620.000 de telespectatori din acest target.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.696.000 9,2 21,8
2 Antena 1 1.006.000 5,4 12,9
3 Kanal D 762.000 4,1 9,8
4 Prima TV 514.000 2,8 6,6
5 Antena 3 464.000 2,5 6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), în mediul URBAN:

[table id=1807/]

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 623.000 12,4 31,2
2 Antena 1 297.000 5,9 14,9
3 Prima TV 133.000 2,6 6,6
4 Kanal D 117.000 2,3 5,9
5 National TV 82.000 1,6 4,1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • rod cotoare rod cotoare
    platoul este mic pt ca imita vechile saloane de tango si salsa din america latina, care aveau ringul foarte aproape de mesele unde se afla publicul. uite si un link cu versiunea de peste ocean: http://www.youtube.com/watch?v=H5DCLodKu7g
    in rest, nu faci decat sa insirui o serie de fraze neargumentate. despre ce montaj vorbesti, emisiunea a fost live ? au mama, ce ti-e si cu postacii astia...
  • OARE OARE
    Cat o fi costat oare filmul de la pro tinand cont ca este productie 2013, oare au scos banii pe el sau si-au propus sa fie doar primii la audienta?
    Ma gandeam ca o televiziune comerciala tre sa faca si bani din ceea ce difuzeaza...locul conteaza mai putin, daca atunci cand tragi linie ai scos si ceva in plus ma gandesc ca afacerea este ok chiar daca esti pe alte locuri la audienta. Din cate am obsevat si la alte emisiuni gen master chef si voce in prima ora de emisie cam lipsesc reclamele pt a tine publicul in fata tv-ului.... chestia asta nu inseamna oare bani in minus? Concluzia mea este urmatoare: pro are calitate dar trebuie sa scoata si bani din treaba asta, pana la urma televiziunea comerciala este o afacere care trebuie sa aduca profit. Din ce vad eu Pro-ul are alt taget: audienta,,, pacat ca nu stim cine si ce bani a bagat si cat a scos... tind sa cred, totusi, ca pro-ul prefera sa mearga pe pierderi decat sa iasa pe locul 2 :) . Sa vedem pana cand....
  • Bogdan Bogdan
    Fac parte dintre cei 310.000 - public comercial, urban etc. - care s-au uitat, de curiozitate şi din masochism, la această emisiune. Never again! Când se va învăţa minte Antena că nu ajunge să iei vedetele altui post ca să faci o emisiune de succes? Iar vedetele dezertoare îşi merită soarta care le aşteaptă (anularea emisiunii).
  • rod cotoare rod cotoare
    sunt de acord cu tine doar aici: este un film nou. bun ? atat de bun incat a zabovit foarte putine in cinematografe, producatorii grabindu-se sa il bage si pe piata tv pt a mai acoperii din investitii.
  • Don Don
    Antena 1 wanted to dance with the stars, but Pro Tv had a perfect "Escape Plan"
  • Ianis Ianis
    Ce penibil e Brenciu! Stefan Banica atunci cand a fost intrebat despre ProTv a spus numai lucruri de bine, nu a lovit sub centura asa cum face aceasta pseodo-vedeta Brenciu. Daca nu era ProTv care sa-l readuca in primplan, lumea il confunda in continuare cu Cotabita.
  • alex alex
    Pentru cunostintele tale in materie de filme Escape Plan 2013( Testul Suprem ) a fost difuzat pentru prima data in Romania la o televiziune
  • geo geo
    Pai daca o dau afara pe Mona si pe "vedetele" lor intrate la "apa", si se vor adresa cu emisiuni adecvate publicului lor tinta - daca si l-au identificat - cu siguranta vor face showuri mai bune si mai ieftine, cu audiente cel putin la fel de bune...asta daca nu vor iesi dinmust-carry...
  • Un baiat Un baiat
    Camelia Voiculescu, mai fato, cat ii mai chinui pe oamenii aia care lucreaza pentru tine? De ce ii umilesti cand ai putea sa vinzi tot, acum cat mai poti?… Ocupa-te cu bruma de minte pe care o ai de altceva - am auzit ca daca faci curierat cu hrana de caini, pisici si pesti, poti castiga binisor.
    Doamna Mona Segal…jenant, aseara… Nu intru in amanunte dar se zicea ca puteti mult. Sau Pro-ul putea mult?
    Mihai Petre, una e sa dai din picioare (am auzit ca si din coate dai tu bine) si alta e sa dai din gura, adica sa fii prezentator/jurat. Esti cam batran sa intelegi asta, e adevarat… Nu ma intelege gresit dar cred ca emisiunea asta e ultimul tau proiect in televiziune…
    Alexandrescu Ciocolax Sorin, zi tu, băi papleacă, nu era mai bine sa fii stat acolo la gura cuptorului si sa vezi, prin gemuleț, merdeneaua cum stă ea acolo și se coace? Ce ti-o fi trebuit tie televiziune, măi amărâtule?…
    PS: Nea Felix, ce bine de matale că esti acolo si nu vezi de-aproape ce se intampla… Roaga-te de baietii aia cu care stai in camera sa dea pe Mezzo ca altfel mori de inima rea.
  • Adrian Adrian
    Am vazut toata emisunea aseara. Eram curios sa vad ce pot face romanii dintr-un format carea are mare succes peste ocean. Show-ul de la americani il urmaresc saptamanal pe masura ce apare in mediul online. A ajuns la sezonul 19... La noi, nu stiu zau. Parerea mea, facand abstractie de greseli, dansatori, prezentatori, etc, : sa investesti o groaza de bani in productie si sa transmiti in aceslasi SD prafuit, cum bine zicea cineva mai sus este chiar de toata jena. Probabil ca atata merita romanul in viziunea celor de la antene... sa se vada ceva dar sa nu se vada tot.
  • Florin Florin
    Unul din motivele pentru care nu am zabovit prea mult pe Antena a fost si faptul ca mi-era lene sa caut butonul pentru wide pe telecomanda, cand pe celelalte canale tv-ul isi adapteaza automat imaginea. Parca Mona impusese si conditii tehnice cand si-a negociat transferul.
  • Nimeni Nimeni
    @Rod cotoare:

    1. Testul suprem este un film foarte bun si foarte nou.

    2. Te-ai gândit ca publicului ii este scarba de tarfe parsive si vedete care vad doar bani cand se uita in camera in loc sa vadă oameni?
  • Unu Unu
    In weekend lumea se uita la Prima :)) sa moara carcotasii ,cusurgii si tarznitii de ciuda . In curand se va difuza toata ziua schimb de tati , schimb de fete,schimb de baieti si schimb de tura :) schimb de copii a fost deja difuzata si a fost lider aducand bani multi ;)
  • Unu Unu
    Pai nu Antena a pus Xfactor vinerea ? Sa se planga Brenciu la madam Voiculescu . Sau sa cante cu ceilalti colegi de juriu o melodie de dor si jale sub numele de trio Voiculescu :) .poate Hai liberare :)))
  • rod cotoare rod cotoare
    este o vorba: moartea regelui, bucuria nebunului. prostacii protv nu realizeaza ca ce se intampla acum, arata tuturor televiziunilor ca se poate si ieftin. antenistii isi vor invata lectia, una pe bani multi, dar isi vor invata lectia. romanului daca ii dai un film cu van damme sau segall (nu mona, ci steven), o a "cinspea" redifuzare a unui film dezastru in box office, ragaie fericit. ce va urma ? anticipez o scadere teribila a calitati show-urilor, pt toti isi dau seama ca nu are rost. de ce sa investesti in formate, vedete, cand poti cumpara niste filme straight to video si sa vezi fericire pe postacii protv. ne miram ca abces din rect, un show ca.ca.cios ,maruta rup ratingurile.

Trimite un comentariu

sus