Skip to main content

Pro TV reacţionează după valul de critici la adresa Mihaelei Rădulescu: „Este cunoscută pentru dezinvoltura sa şi pentru calităţile sale de entertainer”

 
Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu

Reprezentanţii Pro TV au reacţionat astăzi după valul de reacţii la adresa prestaţiei Mihaelei Rădulescu, jurat la Românii au talent - show care a avut vineri debutul.

Publicitate

Pro TV a încercat să explice ieşirea Mihaelei Rădulescu când i-a spus unei fete de 14 ani că trebuie să slăbească  cinci kilograme.

„Numărul de gimnastică ritmică prezentat pe scenă de către trupa Diamond Duo a fost unul dintre preferatele juratei. Mihaela a simţit oportun să le dea un sfat părintesc celor două fete, pentru a se putea ridica la înălţimea aşteptărilor. Ştiind ce înseamnă sportul de performanţă şi cu precădere gimnastica ritmică, pe care a practicat-o timp de mai mulţi ani, câştigând diferite concursuri de profil, Mihaela a încercat să le ajute pe cele două fete de la Diamond Duo, să le amibţioneze, să lupte şi să facă tot posibilul ca visul lor să devină realitate”, se arată în comunicatul Pro TV.

Mihaela Rădulescu este cunoscută pentru dezinvoltura sa, profesionalism şi pentru calităţile sale de entertainer. Astfel că, sărutul pe care jurata i l-a dat lui Florentin Hriscu în finalul reprezentaţiei acestuia a fost o reacţie spontană ce s-a integrat în show, corelat cu emoţiile concurentului, dar şi cu mesajul pe care acesta îl avea pe tricou: Sărutul este limbajul iubirii. Vino şi vorbeşte-mi!, au mai explicat aceştia atitudinea Mihaelei Rădulescu.

În urma comentariilor legate de reacţiile Mihaelei din timpul primei ediţii Românii au talent, Andra a postat pe pagina sa de facebook un mesaj la adresa colegei sale:

“Vă mulţumesc pentru toate mesajele de susţinere şi pentru toate laudele, sunt de-a dreptul copleşita! Sunteţi minunaţi!  Şi dacă tot a venit vorba despre reacţia publicului, voiam doar să vă mai spun că, deşi au existat multe voci care au criticat-o pe Mihaela Rădulescu pe diverse posturi TV, site-uri, bloguri etc, parerea mea e ca reacţia acestor oameni a fost totuşi prea dură la adresa ei. În orice show de acest gen există şi momente controversate. Iar stilul ei de multe ori a născut discuţii pro şi contra, în fond are 20 de ani de televiziune în spate. Aş dori ca lumea să facă diferenţa dintre juratul Mihaela şi omul Mihaela, atât. Vă mulţumesc încă o dată, cu mii de imbrăţişări, ca aţi fost alături de noi la debutul emisiunii, mai ales că, n-am nicio îndoială, aici veţi fi până la ediţia finală!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eu nu inteleg ce au unii cu Mihaela.Mie nu mi s-au parut deplasate comentariile facute de ea oricum faza cu faina a fost foarte tare :D


    ps:si eu as fii facut la fel :))))
  • Ea nu a auzit acolo in Zanzibar unde traieste despre TNR
    http://blog.timesnewroman.ro/2015/03/mihaela-radulescu-hai-sa-nu-dam-totul-din-casa/
  • Mihaela a avut dreptate cu regulile de gimnastica .Ce nu inteleg e de ce se asteapta sa fie tratata ca si cum ar fi Plesu feminin cand are un limbaj de mahala pe facebook . Felul in care se ratoieste cu mainile in sold la o jurnalista de la revista The One ii tradeaza tzopismul ascuns de botox si banii castigati din munca sau din divorturi . Nu poti fi o lady si sa iti pui mainile in sold si apoi sa ceri sa fii tratata ca o doamna . Mai nou s-a luat de cei de la timesnewroman suparata ca scriu minciuni :))) Amuzanta femeie. Probabil pana acum o mai tempera Dani Otil care e baiat destept . Surprinzator e ca tot femeile o pun la punct desi ea zice ca e reprezentanta lor ;)

Trimite un comentariu

sus