Skip to main content

Adrian Sârbu, din nou la Mediafax după ce a trecut din arest la domiciliu sub control judiciar

 
Adrian Sârbu, din nou la Mediafax după ce a trecut din arest la domiciliu sub control judiciar
Adrian Sarbu (4)

Adrian Sârbu a revenit la biroul de la Mediafax, după ce a fost pus sub control judiciar.

Sârbu a trecut în aceste zile pe la sediul companiei pe care o deține. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, o notă internă Mediafax antenționează ca persoanele implicate în cazul Adrian Sârbu să nu intre în legătură cu el (condiție a măsurii controlului judiciar).

Publicitate

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, la 25 iunie, ca Adrian Sârbu să fie pus sub control judiciar, au confirmat pentru Paginademedia.ro oficiali din Parchetul de pe lângă ÎCCj. Sârbu a fost în arest preventiv câteva luni, apoi în arest la domiciliu.

Adrian Sârbu a fost arestat preventiv la începutul lunii februarie, sub acuzaţiile de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare. La sfârșitul lunii mai, măsura arestului preventiv a fost înlocuită cu arestul la domiciliu.

În perioada în care Adrian Sârbu a fost reținut, atribuțiile la conducerea Mediafax au fost preluate de fiica acestuia, Alma Sârbu.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Sarbu MERITA sa fie INCHIS, si nu pentru a furat, ci pentru ca a plecat de la conducerea PROTV, si a lasat PROTV-ul pe mainile lituaneanului care a adus doar si doar Reality-Show-uri si nu a scapat de las fierbinti. Sarbu trebuia sa ramana sa conduca PROTV, asa nu mai facea puscarie, si las fierbinti nu ar mai fi fost in Grila, si nici atatea fasuri ieftine de tip Reality-Show care au facut PROTV sa ajunga pe locul 2.
  • Sunt multi care se bucura dar se abtin de la comentarii!
    SUCCES in urmatorii 19 ani :)
    O veste cu adevarat buna!

Trimite un comentariu