Skip to main content

Adrian Sârbu, din nou la Mediafax după ce a trecut din arest la domiciliu sub control judiciar

 
Adrian Sarbu (4)
Adrian Sarbu (4)

Adrian Sârbu a revenit la biroul de la Mediafax, după ce a fost pus sub control judiciar.

Publicitate

Sârbu a trecut în aceste zile pe la sediul companiei pe care o deţine. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, o notă internă Mediafax antenţionează ca persoanele implicate în cazul Adrian Sârbu să nu intre în legătură cu el (condiţie a măsurii controlului judiciar).

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, la 25 iunie, ca Adrian Sârbu să fie pus sub control judiciar, au confirmat pentru Paginademedia.ro oficiali din Parchetul de pe lângă ÎCCj. Sârbu a fost în arest preventiv câteva luni, apoi în arest la domiciliu.

Adrian Sârbu a fost arestat preventiv la începutul lunii februarie, sub acuzaţiile de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare. La sfârşitul lunii mai, măsura arestului preventiv a fost înlocuită cu arestul la domiciliu.

În perioada în care Adrian Sârbu a fost reţinut, atribuţiile la conducerea Mediafax au fost preluate de fiica acestuia, Alma Sârbu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alfa_alfa alfa_alfa
    Huh? -_-
  • abdu rehab abdu rehab
    Sarbu MERITA sa fie INCHIS, si nu pentru a furat, ci pentru ca a plecat de la conducerea PROTV, si a lasat PROTV-ul pe mainile lituaneanului care a adus doar si doar Reality-Show-uri si nu a scapat de las fierbinti. Sarbu trebuia sa ramana sa conduca PROTV, asa nu mai facea puscarie, si las fierbinti nu ar mai fi fost in Grila, si nici atatea fasuri ieftine de tip Reality-Show care au facut PROTV sa ajunga pe locul 2.
  • RIO RIO
    Dupa exprimare cred ca apelativul (daca sti ce e aia) ti se potriveste.
  • marian marian
    Dupa ce a furat ca n codru acest individ ar trebui sa stea linga felix , idiotilor .
  • Marcel Marcel
    Sunt multi care se bucura dar se abtin de la comentarii!
    SUCCES in urmatorii 19 ani :)
    O veste cu adevarat buna!
  • Bravo Bravo
    Eu ma bucur . Einstein , nu uita ce ai promis ca vei face in urmatorii 19 ani !

Trimite un comentariu

sus