Skip to main content

Demisionarii Mediafax încep mâine să lucreze la noul proiect. Sediul: în hub-ul lui Orlando Nicoară

 
Demisionarii Mediafax încep mâine să lucreze la noul proiect. Sediul: în hub-ul lui Orlando Nicoară
Orlando Nicoara

Parte din cei care au demisionat de la agenția deținută de Adrian Sârbu încep să lucreze, de mâine, la noul proiect de media. În timp, li se vor alătura și ceilalți demisionari.

Publicitate

Sediul viitoarei agenții de știri este în apropiere de Piața Romană, în hub-ul lansat de Orlando Nicoară, acolo unde își are sediul și proiectul editorial Profit.ro (unde lucrează, de asemenea, mai mulți foști jurnaliști Mediafax).

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, și corespondenții agenției Mediafax au demisionat săptămâna trecută și urmează să intre în noul proiect. Este vorba de aproximativ 20 de corespondenți pe care Mediafax îi avea la nivel național.

Paginademedia.ro a scris încă de săptămâna trecută că jurnaliștii care au demisionat de la agenția Mediafax se vor regăsi într-un nou proiect media.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, structura de conducere a noului proiect media va fi foarte asemănătoare cu pozițiile de la Mediafax. 

Conform acelorași surse, coordonarea noului proiect va fi făcută de cei care au condus agenția de știri, printre care Cristi Dimitriu (director editorial demisionar al Mediafax) și Mona Hera (redactor-șef demisionar al agenției).

Și alte nume care au lucrat în trecut la Mediafax se vor alătura grupului. Printre aceștia Dana Curcea, fost redactor-șef al agenției, care a demisionat din compania lui Adrian Sârbu în primăvara anului trecut și Irinel Bucur (fost publisher până în toamna anului trecut).

Reamintim că, în ultimele două săptămâni, mai mulți jurnaliști Mediafax au demisionat. Printre ei Mona Hera (redactor-șef), Cristi Dimitriu (director editorial), Livia Ispas (redactor-șef adjunct), Adi Petculescu (șeful departamentului sport). Aproximativ jumătate din redacția Mediafax a demsionat atunci. Săptămâna trecută, și-au dat demisia și corespondenții din țară ai agenției Mediafax.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu