Skip to main content

Foștii Mediafax lansează oficial o nouă agenție de presă. Cum se va numi

 
Foștii Mediafax lansează oficial o nouă agenție de presă. Cum se va numi
Demisionarii din Mediafax lansează oficial o nouă agenție de presă. Proiectul este dezvoltat de Orlando Nicoară. Echipa este formată în special din foști angajați ai Mediafax, care au părăsit agenția în ultimele săptămâni. 
 
Proiectul ce poartă numele News.ro își propune să devină „lider pe acest segment media in urmatorul an”, potrivit unui anunț al reprezentanților agenției. 
 

Orlando Nicoară, director de dezvoltare: „În acest moment, credem că este o oportunitate să lansăm o nouă agenție de presă și să încercăm să facem media ca business. Este nevoie, de ceva timp deja, de jurnalism de agenție de calitate și la News.ro avem toate elementele pentru a face acest lucru. Lansarea din această lună este prima etapă dintr-o serie lungă de lansări de servicii pe care le vom anunța până la finalul anului.”

Publicitate

Redactia este condusa, din functia de director editorial, de catre Dana Curcea (fost redactor-sef Mediafax) si, din functia de redactor-sef, de catre Mona Hera (fost redactor-sef Mediafax in ultimul an). Irinel Bucur (fost publisher Mediafax) este manager de proiect News.ro. Agentia este condusa de catre Cristian Dimitriu, din functia de director general (fost director editorial Mediafax Group si, in perioada 2007-2011, director general Mediafax).

Proiectul News.ro va fi lansat în a doua parte a lunii februarie, prin intermediul unui website dedicat – www.news.ro -, unde vor fi publicate materialele jurnalistice (stiri, reportaje, anchete, documentare, interviuri, exclusivitati etc.). Fluxul va avea secțiuni specializate: social, justitie, politic intern, economic, eveniment, politic extern, externe, entertainment, cultura-media, sport, agenda zilei.

Timp de o luna, accesul la toate materialele publicate pe www.news.ro va fi liber pentru potentialii clienti. 

Dana Curcea, director editorial News.ro: ”Am coagulat, în jurul News.ro, o echipă care reunește unii dintre cei mai buni jurnaliști ai momentului. Putem astfel să ne asumăm faptul că, pe termen scurt, vom construi un nou brand de referință pentru presa românească. Avem know-how-ul și, mai ales, avem pasiunea pentru un jurnalism făcut ca la carte, premise ale unui produs media de succes.”

„La News.ro creăm conținut valoros și relevant, adaptat realităților pieței. Acest lucru înseamnă că dăm o atenție deosebită selecției informațiilor și modului în care contextualizăm faptele, ținând cont de rigorile proprii agenției de presă. Acestora li se adaugă deplina libertate din punct de vedere editorial”, a precizat redactorul-șef al agenției, Mona Hera.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cred ca astia cu noua agentie de stiri, si ctpulea cu republica lui o sa dea un chix frumos, visator. Chiar daca au scoala lui sarbu, nu au imaginatia lui. Daca sarbu mai are timp, si nu e condamnat, o sa iasa iar cu niste noutati
  • Eu stiți ce m-aș bucura asa scuzați-mă că mă bag ca cei de la mediafax, să nu mai plece spre nimic si asfel să sifoneze banii aiurea si să se înscrie la cele existente ca psnews

Trimite un comentariu