Skip to main content

AUDIENŢE. Chefii de pe Antena 1, record pe comercial: cifre de peste două ori mai mari decât Pro TV. Cele mai mari audienţe de la lansare

 
AUDIENŢE. Chefii de pe Antena 1, record pe comercial: cifre de peste două ori mai mari decât Pro TV. Cele mai mari audienţe de la lansare

AUDIENŢE. Chefi la cuţite, de pe Antena 1, ia avans în faţa MasterChefilor de pe Pro TV.

Publicitate

Luni seară, la a treia confruntare direct, foştii MasterChefi Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea i-au lăsat în urmă pe noii MasterChefi de pe Pro TV (Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu).

Diferenţele dintre cele două show-uri culinare au fost considerabile.

Pe segmentul comercial, a fost record de audienţă pentru Chefi la cuţite: 615.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pe intervalul de intersecţie, adică aproape 14 rating, cel mai mare pe acest target de lansarea emisiunii de pe Antena 1.

La nivel naţional, au fost 1,6 milioane de români pe minut la Chefi la cuţite, faţă de puţin peste 900.000 la Pro TV (care a fost pe locul al treilea).

La oraşe, show-ul de pe Antena 1 a avut aproape un milion de telespectatori, în timp de la MasterChef, pe Pro TV, se uitau 450.000 de oameni la oraşe (tot locul trei, după Kanal D).

Audienta posturilor TV luni, 20 februarie, pe intervalul de intersecţie Chefi la cuţite - MasterChef (20.30 - 22.30), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 1.599.000 8.9 17.4
2 Kanal D 1.517.000 8.4 16.5
3 Pro TV 919.000 5.1 10
4 Romania TV 626.000 3.5 6.8
5 Antena 3 454.000 2.5 4.9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV luni, 20 februarie, pe intervalul de intersecţie Chefi la cuţite - MasterChef (20.30 - 22.30), în mediul URBAN:

URBAN Persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 994.000 10.2 19.4
2 Kanal D 736.000 7.6 14.3
3 Pro TV 452.000 4.6 8.8
4 Romania TV 416.000 4.3 8.1
5 DigiSport 1 320.000 3.3 6.2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV luni, 20 februarie, pe intervalul de intersecţie Chefi la cuţite - MasterChef (20.30 - 22.30), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 615.000 13.7 29.8
2 Pro TV 274.000 6.1 13.3
3 Kanal D 226.000 5 11
4 DigiSport 1 136.000 3 6.6
5 Romania TV 85.000 1.9 4.1

VEZI audienţa primei confruntări directe dintre Chefi la cuţite şi noii Masterchefi, AICI.

VEZI cifrele de marţea trecută, la a doua confruntare, AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lori Lori
    Trebuiau sa lase juriul din ultimele doua sezoane. Referitor la dans cred ca trebuiau sa mai aștepte,sa fie vineri după ce se termina sezonul 7din romanii au talent.cum era mai demult dansez pentru tine,era vinerea.sau dacă tot e sa înceapă acum atunci sâmbătă e mai ok.totusi anul asta mi se pare ca s-au grăbit cei de la pro. Prea multe emisiuni una după alta și cred ca vor rămâne numai cu romanii au talent,celelalte 3emisiuni nu vor avea succesul dorit din cauza lor.aici ma refer și la vocea junior,care cred ca era mai bine joi când e next star pe antena 1 era mai interesant.
  • dan dan
    Dupa cum am postat si pe pagina lor de fb, protv-ul au gresit schimband chefii. Lumea se obisnuise cu ei. Si mie incepusera sa-mi placa cei trei. Pentru ca pe langa stilul scortos al showului totusi mai strabatea chimia dintre foa si hadean. Si patrizia se mai dezghetase un pic la a doua editie. Si asta vor oamenii sa vada: mici complicitati, glume nevinovate, ***, etc. In plus, perioada de preselectie este esentiala in construirea showului, sa ai timp sa te obisnuiesti cu participantii, sa vezi emotia de la preselectii. Altfel ca sa vad doar tehnica de gatit ma uit la paprika unde vad profesionisti. Si al treilea motiv cei noi trei jurati au tot atat de mult lipici la public ca o frectie cu carmol.
  • Expertul, Expertul,
    @ionut, Masterchef este produs de Media Factory asa cum s-a inintamplat si precedentele doua sezoane, iar Supravietuitorul a fost produs de Zucchero Media, cei care produc si Visuri la cheie. @Allex, Vad ca ai sesizat bine situatia, dar din pacate managementul nu este dispus sa schimbe strategia. In aceasta seara, cred ca e foarte probabil ca Masterchef sa cada pe trei si pe targetul comercial.
  • mihai mihai
    mile, vezi ca la rating-urile de sambata cu te cunosc de undeva cam ai lipsit..o ia puternic in jos emisiunea ;)))))))))))))))
  • mile mile
    nu ne bucuram mareane, ci radem de tine si de pro tv
  • Iuli Iuli
    Dati si audientele de pe intervalul Chefi la cutite (20:30-23:30)
  • Iuli Iuli
    Bravo Antena 1. Cred ca Chefi la cutite e cea mai buna emisiune din grila lor de primavara, urmata de iUmor si atat.

    Iar daca Pro o sa puna Dansul lunea, cred ca o sa pice pe 3 pe comercial si 4 la Urban-National. N-au invatat din greseala Antenei? Sau merg pe premiza: PROTV e un brand puternic.

    @marian, uite ca Masterchef nu e cea mai buna emisiune culinara, era. Nu doar noii chefi au stricat emisiunea, ci si preselectiile. Daca au schimbat formatul, acum sa suporte!
  • Allex Allex
    Ionut, Masterchef este produs de Media Factory( producatori:Marius Toader si Monica Senchiu). De Supravietuitorul s-a ocupat o alta companie de productie, Zuccherro Media, care face si Visuri la cheie.
  • mile mile
    mareane , esti penibil, e buna pt tine dar oamenii zic ca nu
  • Allex Allex
    Programarea emisiuni de dans lunea e o noua greseala fatala pt Protv! Chefii au publicul deja format.
  • marian marian
    Mile *** nu te bucura pre repede , nu este un esec .
  • Expertul, Expertul,
    Audiente previzibile! Felicitari antena1 pentru aceste cifre spectaculoase. Nu stiu ce asteapta cei din management, dar inca putin ProTV va fi depasit si de kanal d pe targetul comercial, lunea si martea. Mi se pare nebunie curata sa programezi si sa crezi ca poti depasi cel mai urmarit show de la a1, cu Dancing With The Stars. Din Masterchef mai sunt 10 episoade, dar ffoarte probabil e ultima incercare a ProTV in materie de cooking show.
  • Ionut Ionut
    Toata lumea stia ca asta o sa se intample. Producatorul emisiunii merita "aplauze" pentru modul in care a distrus formatul. O fi acelasi de la Supravietuitorul?
  • Adi Adi
    Locul 3 Protv???? Hihi. De pus in rama!
  • Brutus Brutus
    Emisiunea de aseară chiar a fost mișto

Trimite un comentariu

sus