Skip to main content

AUDIENTE. Cati romani s-au uitat la Romanii au talent. Audiente mari, dar sub saptamana trecuta

 
AUDIENTE. Cati romani s-au uitat la Romanii au talent. Audiente mari, dar sub saptamana trecuta

AUDIENŢE. Vinerea este seara Pro TV, cu Romanii au talent la distanta in fata celorlalte posturi TV. Audientele raman ridicate dar, comparativ cu saptamana trecuta, cifrele sunt mai mici, pe toate targeturile.

Publicitate

Cea mai mare cota de piata este pe publicul comercial: aproape jumatate dintre telespectatorii intre 18 si 49 de ani care aveau televizoarele deschise se uitau la Pro TV.

De notat ca, pe intervalul Romanii au talent, niciun post de stiri nu a fost in top cinci pe segmentul comercial.

Cifrele:

NAŢIONAL. O medie de 2,8 milioane de telespectatori la nivel national pentru show-ul de pe Pro TV (saptamana trecuta erau 3,2 milioane). Kanal D pe locul doi, cu peste 1,2 milioane.

Un singur post de stiri in top cinci national: Romania TV.

Vârf naţional Românii au talent: 3.636.000 de telespectatori, la 22.13 (20,2 rating şi 41,9% cotă de piaţă)

URBAN. Peste un milion si jumatate de telespectatori in mediul urban pentru emisiunea prezentata de Smiley si de Pavel Bartos (saptamana trecuta erau peste 1,7 milioane).

Kanal D pe locul doi si la orase, cu 645.000 de telespectatori.

La orase, in top cinci apar Romania TV si Antena 3.

COMERCIAL. Cota de piata de aproape 50% pe targetul comercial pentru emisiunea jurizata de Florin Calinescu, Mihaela Radulescu, Andra si Andi Moisescu. In cifre absolute: aproape 800.000 de telespectatori, fata de aproape un milion saptamana trecuta.

Pe locul doi, Kanal D, cu o medie de 180.000 de telespectatori intre 18 si 49 de ani.

De notat ca niciun post de stiri nu apare in top cinci pe segmentul comercial. Intra insa DigiSport.

Vârf comercial: 1.015.000 de telespectatori, la 22.13 (22,4 rating şi 57,6 share).

Audienta posturilor TV vineri, 31 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.30), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 2.788.000 15.5 35
2 Kanal D 1.258.000 7 15.8
3 Antena 1 425.000 2.4 5.3
4 Romania TV 364.000 2 4.6
5 National TV 272.000 1.5 3.4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV vineri, 31 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.30), în mediul URBAN:

URBAN Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.553.000 15.9 37.3
2 Kanal D 645.000 6.6 15.5
3 Antena 1 199.000 2 4.8
4 Romania TV 170.000 1.7 4.1
5 Antena 3 144.000 1.5 3.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV vineri, 31 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.30), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 787.000 17.4 48.4
2 Kanal D 177.000 3.9 10.9
3 Antena 1 123.000 2.7 7.5
4 DigiSport 1 30.000 0.7 1.8
5 National TV 29.000 0.7 1.8

VEZI audientele din 24 martie, AICI

VEZI audienţele din 17 martie AICI

VEZI audienţele din 10 martie, AICI

VEZI audienţele din 3 martie , AICI

VEZI audienţele din 24 februarie, AICI

VEZI ce audienţe a avut Românii au talent la debutul sezonului, AICI

VEZI cum a debutat Românii au talent anul trecut, dar şi în toate sezoanele de până acum, AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    ionut, de ce te agiti, aici avem plin de protevisti , nu are voie nimeni sa se uite la antena , e cenzura , comenteaza si tu , cine te opreste , eu doar iti spun ca emisiunile acestea din studiouri mici sterg pe jos cu emisiunile pro tv din studiouri imense , ai priceput , de ce e probema ca talentatii scad
  • Cameluta & Mile' Cameluta & Mile'
    Nu se poate asa ceva! Antena 1, doua zile la rand, pe locul trei, dupa ProTV si Kanal D! Continutul nostru e premium, dar probabil audientele nu sunt masurate correct. Am copiat Romanii au talent, dar iumor nu face asemenea audiente, nu stiu ce sa mai facem!
  • Ionut Ionut
    eu ma uit pe Pagina De Media deja de vreo 10 zile si nu am reusit sa imi dau seama daca mile e o singura persoana sau mai multe. spun asta fiindca parerile sunt diferite de la postare la postare. cand 10% e audienta mare cand 20% e mica sau filmele nu mai fac audienta si sunt pentru saracii care nu au bani de bilet la cinema dar el/ei se uita la film pe nu stiu ce post, ca o emisiune e ieftina si nu are o locatie extravaganta si de aceea nu prinde sau ca nu trebuie un studio mare ca sa fie cu audienta la cer.
    zic sa faca A1 emisiunile la el acasa. in baie Acces Direct si Un Show Pacatos, bucataria sa fie pentru Chefi La Cutite, living-ul pentru IUmor si dormitorul sa il pregateasca pentru Insula Iubirii. in debara poate face sala de cinema.
    daca am uitat vreo emisiune sa ma iertati dar doar pe aste le-am tinut minte din postarile facute de mile.
    cu stima!
  • Expertul''' Expertul'''
    geo, e groasa si cu par! Iti dai seama ca in ritmul asta, in curand nu o sa isi mai permita sa mai aiba si postaci pe statul de plata? Ntz, ntz...
  • mile mile
    alex, eu ma refer la cel de la acces direct, este pt emisiuni de discutii , toate sunt la fel , ce sa schimbi , mai bine unul si bun, tu te referi la seara , dupa cum vezi iumor merge bine , voce , cu un studio mare , tcdu are studiu foarte mare , dar au observat ca poti avea esec si cu studio intergalactic ,acum sti
  • Allex Allex
    Mile, si mie mi se pare ok studioul de prime time al Antenei, ce la de la Sema Park. Dar referindu-ne la decoruri, Andreas are dreptate, decorurile sunt mereu la fel, cu cele 3 ecrane si alte elemente mereu prezente , ceea ce nu e in regula. Sa nu mai vorbim ca par de proasta calitate. Ce are decorul lui Maruta? E adevart ca platoul e micuț, dar decorul este unul profi, oricum cine s-ar uita emisiunea lui Maruta=))) .ProTv lucreaza de 3 ani cu o firma din Canada care produc deocoruri de o calitate excelenta!
  • StefanS StefanS
    trebuie sa fii pornit rau de tot impotriva unui post tv daca te bucuri cand are o scadere de audienta.
    adevarat, ''Romanii Au Talent'' are, in ultima luna, o pierdere procentuala de la editie la editie. dar asta se intampla cu TOAAAATE emisiunile, indiferent de postul tv la care sunt difuzate.
    sa afirmi ca A1 isi pastreaza audienta constanta in seara de vineri este adevarat in contextul in care audienta este aproape 0.
  • mile mile
    exact mareane , dar cu ce folos , deci nu asta este cel mai important
  • marian marian
    Era sa uit cel mai frumos studiou dintre emisiuni este la UITE CINE DANSEAZA ,asa ca nu mai comenta
  • marian marian
    Mai milut tu chiar est spalat bine de tot pa creier .schimba placa
  • mile mile
    andreas, acel studio este unul din cele mai frumoase din romania , nu e nevoie de 10 dar mici , ce studio are maruta , asta conteaza prea putin, audientele sunt bune chiar si asa, toate emisiunile trebuie filmate intr-un singur studio frumos , emisiunile sunt la fel
  • mile mile
    andreas, acel studio este unul din cele mai frumoase din romania , nu e nevoie de 10 dar mici , ce studio are maruta , asta conteaza prea putin, audientele sunt bune chiar si asa, toate emisiunile trebuie filmate intr-un singur studio frumos , emisiunile sunt la fel
  • geo geo
    Mile, cred că ai văzut alt meci dacă papi borș că ”antena are aceeasi rating ca si saptamana trecuta”. Pe național A 1 a scăzut cu peste 50.000 privitori, pe Comercial scăderea e de 27.000 de privitori. Cu alte cuvinte, A 1 a trecut de la o audiență mică la una mai mică. Mai tragic e că și joi și vineri Kanal D a fost peste A 1.
  • Stela Stela
    Asteptam cu mare drag audientele pe luna martie 2017.
  • AndreasM AndreasM
    Eu cred ca Antena 1 nu are bani de decoruri, filmeaza vreo 4 emisiuni din daytime in acelasi platou, Iar pt show-urile din primetime parca toate decorurile sunt la fel. Rusine!!

Trimite un comentariu

sus