Skip to main content

LANSARE. Recorder.ro este online. Parteneri: Cristi Delcea, Mihai Voinea, Andrei Crăciun și Răzvan Ionescu

 
LANSARE. Recorder.ro este online. Parteneri: Cristi Delcea, Mihai Voinea, Andrei Crăciun și Răzvan Ionescu

LANSARE. Site-ul Recorder.ro, care se concentrează pe producția jurnalistică video, a fost lansat și este online începând de astăzi, 12 iulie.

Publicitate

Proiectul - ale cărui reportaje video postate până acum doar pe Facebook au adunat aproape două milioane de vizualizări - este 100% independent și este deținut de cei patru jurnaliști care l-au pornit. Parteneri: Cristi Delcea, Mihai Voinea, Andrei Crăciun și Răzvan Ionescu.

"Am pornit în această formulă de patru încă de la conceperea proiectului", spune Mihai Voinea.

Structura proiectului Recorder.ro:

  • Răzvan Ionescu - 38,5%
  • Cristi Delcea - 22,5%
  • Mihai Voinea - 22,5%
  • Andrei Crăciun - 16,5%

Ca structură, site-ul Recorder.ro pune reportajele video în prim plan, dar va conține și alte materiale de producție proprie.

"Este foarte important de menționat că ne vom concentra numai pe conținut jurnalistic propriu - interviuri, reportaje, portrete, opinii și alte materiale. Nu ne propunem să fim un agregator de știri", spune Andrei Crăciun.

 

Frecvența materialelor?

Calitatea contează, spune Mihai Voinea. "După ce am postat materialele video pe Facebook, am constatat că poți avea cititori dacă există calitate, nu numai cantitate", declară jurnalistul.

Modelul de business?

"Publicitate - dar numai formate premium și proiecte speciale, plus donații", spune Răzvan Ionescu. "Banii din donații se vor duce numai pentru proiecte jurnalistice și pentru dezvoltarea platformei Recorder.ro. Îi vom ține la curent pe cititori, cât se poate de transparent și de detaliat, cu modul în care vor fi alocate aceste donații pentru fiecare."

Platforma este deschisă și altor jurnaliști.

Este o platformă deschisă celor care își doresc să facă jurnalism de calitate. Suntem deschiși la colaborări și contribuții jurnalistice. Singura condiție este să fie la standardele și pe valorile noastre, cele ale meseriei de jurnalist, declară Mihai Voinea.

VEZI interviul video cu Mihai Voinea și Cristi Delcea, pe Paginademedia.ro, AICI

Proiectul Recorder a produs primele materiale video doar pe Facebook. Rezultatul: aproape două milioane de vizualizări.

Sfinții primari - Reportajul cu Firea și Pandele la Biserica din Voluntari: un milion reach, 500.000 de vizualizări. Practic, a fost postarea care a deschis contul de Facebook, cu rezultate record pentru o pagină nouă în numai 24 de ore.

Moțiunea de cenzură - Ce nu s-a văzut la televizor: două milioane reach, un milion de vizualizări

Primarul din Lehliu: 350.000 reach, 140.000 de vizualizări

 

 
 

Citește și:

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Fără umbra noii Securității,Răzvan Ionescu,poate ar fi fost credibili,asa.....vor primi indicații prin colegul Marincea probabil....
  • ce-aveti mai, oameni buni cu ionescu? omul e administrator de firma, nu reporter. face ce stie mai bine. sa il faci nulitate mi se pare exagerat. apropo, cine il face nulitate, are oa sa spuna cu nume, prenume, cv? creca nici cand o sa behaiti de foame nu veti scapa de mentalitatea asta cu capra vecinului...succes celor patru, publicistii sunt chiar talentati si razvan are din familie talent la contabilitate!
  • Profesionistii excelenti sunt, ca de obicei, platiti cu bani putini si ramasi fara cine stie ce economii. Razvan Ionescu, un tip nascut si facut sa fie sef, le-a sarit in ajutor dovedind inca o data ca e vizionar. Asa s-a ales cu 38.5 % si, probabil, cu locul din capul mesei. Asta e stirea anului, acest come-back uluitor in lumea buna dupa ce l-a ajutat din plin pe Peter Imre sa prabuseasca Adevarul Holding. Astept sa-i citesc opiniile consistente! Succes.
  • Bănuiesc că băieții au avut multe mii de euro fiecare puși deoparte la ciorap pentru a porni afacerea...sau au avut parte de ”donații”. Doar avem atâția oameni de bine și generoși sponsori, în țara asta...și nu numai.

Trimite un comentariu