Skip to main content

VIRALĂ. Zeci de mii de share-uri pentru investigaţia Rise despre Liviu Dragnea, Tel Drum şi Doi şi-un sfert

 
VIRALĂ. Zeci de mii de share-uri pentru investigaţia Rise despre Liviu Dragnea, Tel Drum şi Doi şi-un sfert

Ancheta Rise Project despre legăturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel Drum, share-uită masiv pe facebook. Materialul a adunat zeci de mii de aprecieri şi distribuiri, în mai puţin de 24 de ore.

Publicitate

Materialul publicat ieri de Rise Project, despre legăturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel Drum, dar şi cum a ajuns fostul serviciu secret "Doi şi-un sfert" sub controlul exclusiv al ministrului de Interne Carmen Dan, au făcut înconjurul reţelelor de socializare: 30.000 de share-uri. Până acum

"Serviciul lor secret", Investigaţia realizată de Rise Project, este structurată în două părţi:

  • Prima parte prezintă un raport secret întocmit de un ofiţer al fostului serviciu secret "Doi şi-un sfert", actualul DGPI (Direcţia Generală de Protecţie Internă), despre modul în care Liviu Dragnea ar controla compania Tel Drum, despre modul în care firma câştiga contracte, veniturile şi profiturile firmei.
  • A doua parte prezintă procesul prin care actualul Parlament a modificat Legea de organizare şi funcţionare a serviciului secret DGPI, aducându-l sub controlul exclusiv al ministrului de Interne, Carmen Dan.

Investigaţia Rise a adunat în mai puţin de 24 de ore peste 30.000 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Controlul efectuat ieri de ANAF la sediul Rise Project de asemenea s-a viralizat pe reţelele de socializare. Cele mai distribuite ştiri despre vizita "inopinată" făcută de ANAF la sediul organizaţiei de investigaţii jurnalistice au adunat aproape 5.000 de like-uri şi share-uri, potrivit monitorizării Facebrands PRO.

Citeşte şi:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus