Skip to main content

AUDIENȚE. Gospodarii au învins Chefii. Emisiunea prezentată de Ana Maria Prodan, cifre cât Las Fierbinți

 
AUDIENȚE. Gospodarii au învins Chefii. Emisiunea prezentată de Ana Maria Prodan, cifre cât Las Fierbinți

Un show de la țară cât un serial de la țară. Pro TV a fost lider de audiență, luni seara, cu prima ediție a emisiunii Gospodar fără pereche. Emisiunea Chefi la Cuțite, care a început cu jumătate de oră mai devreme, a avut poziția a doua în audiențe, la mare distanță la nivel național și la orașe. 

Rețeta turcească n-a mai funcționat. Noua telenovelă de pe Kanal D, În bătaia inimii, a adus postului cifre foarte slabe. Kanal D a fost pe cinci, la orașe și pe publicul comercial. 

Publicitate

Emisiunea Gospodar fără pereche a avut la nivelul întregii țări o medie de puțin peste două milioane de persoane, cam cât scoate Las Fierbinți. Antena 1 a avut pe interval cifre la jumătate cu prima ediție Chefi la cuțite.

La orașe, Emisiunea prezentată de Ana Maria Prodan s-a apropiat de un milion de persoane, la 300.000 de telespectatori distanță de Antena 1, 

Pro TV a avut și publicul comercial, cu o medie de 460.000 de privitori, media pe minut. 

Emisiunea a avut vârf de audiență de 2,7 milioane de privitori, la nivelul întregii țări.   

GALERIE FOTO. Prima ediție Gospodar fără pereche

Audienţa posturilor TV luni, 11 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30 - 22.30), la nivel NAŢIONAL

  NATIONAL   Nr persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
1 Pro TV 2.003.000 11.1 25.3
2 Antena 1 1.066.000 5.9 13.5
3 Kanal D 521.000 2.9 6.6
4 Romania TV 373.000 2.1 4.7
5 Antena 3 370.000 2.1 4.7
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA 
 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 11 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30 - 22.30) în mediul URBAN

  URBAN   Nr persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
1 Pro TV 964.000 9.9 23.0
2 Antena 1 651.000 6.7 15.5
3 Antena 3 237.000 2.4 5.6
4 DigiSport 1 226.000 2.3 5.4
5 Kanal D 207.000 2.1 4.9
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 11 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30 - 22.30), pe publicul COMERCIAL

  COMERCIAL   Nr persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
1 Pro TV 464.000 10.3 29.0
2 Antena 1 379.000 8.4 23.7
3 DigiSport 1 68.000 1.5 4.3
4 Antena 3 45.000 1.0 2.8
5 Kanal D 39.000 0.9 2.4
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @Virtuosul, nu cred ca audientele vor ramane aceleasi si luni, au fost mari din cauza ca era si meci pe Digi, iar serialul de la Kanal D a avut telespectatori putini din acei sute de mii de oameni, care, au migrat la alte televiziuni.

  De luni, Gospodar fara pereche se confrunta cu Chefii + noul serial de pe Kanal D, care se anunta cu succes (in Turcia este vizionat +joaca actori celebri pe care romanii ii cunosc: Suleyman si o femeie din "1001 de nopti")

  P.s.: "Gospodar fara pereche" este o emisiune interesanta, iar Chefii nu mai au acelasi suflu ca in ultimele 2 sezoane. Am zis in alte articole ca Antena uzeaza formatele de succes pana le duce la moarte, asa se intampla si cu Chefi la cutite, iar soarta iUmor deja e clara: locul 2, ca in sezonul trecut cand prindea locul 1 pe comercial cu greu.

  @Mihai Florin (Expertul), am vazut stirea despre MasterChef in revista TVmania, dar eu zic ca vor avea succes cu Foa, Hadean si in special Patrizia! Ultimii 3 chefi erau horror si mediocri.
 • Rares, nu am spus ca pe fond nu ai dreptate. Am spus ca jignesti intr-un mod urat niste persoane pe care nu le cunosti personal. Cuvintele pe care le folosesti nu sunt adecvate unei discutii civilizate. Nu am pretins ca sunt vreun intelectual, dar sigur nu ma exprim in halul in care o faci tu. Vezi, asta e problema multora dintre noi, spunem de altii ca sunt non-valori, dar noi nici sa scriem corect nu reusim, punem virgula dupa fiecare cuvant. Mai bine invata sa te uiti in patratica ta, iar daca faci o critica sa fie constructiva, nu distructiva. Succes in tot ce faci, schimbarea atitudinii fata de cei din jur te-ar putea ajuta!
 • Rares cred ca trebuie sa faci un control si bartosz , se fac gratuite antenistilor ce nu va convine poate a-i tu un amant pe la prahova
 • Alex,frustrat esti tu,sau te sperie adevarul ?eu mi am exprimat o parere,*** protv ului,de pe site,considera ca aduc afront acestor personulitati,vad,ca,mai degraba tu esti limba dupa aceste femei,sau au ele,ce nu obtii tu,acasa?Sunt satul de aceste *** ale televiziunilor romanesti,la care se ploconeste toata floarea cea vestita a intelectauliprostimii romanesti.Hai,pa,ca nu am cu cine,discuta,"intelectualule",ce ai mai citit in ultima vreme,in afara lista de programe tv?
 • acest emisiune e pe gustu meu , masi-fii inscris si eu sami gasesc jumatatea , dar nam ferma , si nu pot sal tradez pe stapanul meu , don profesor , luand contact cu concurenta,dar am auzit ca anten 1 va face postac fara perece si sunt fericit ca aici v-oi fi remarcat de multe fete , cu fara prea mult scoala asa ca mine, ca sa nu ma sinmt ininferior
 • In curand vom vedea tot clanul Reghe in reality la PRO. Inclusiv pe Nuti, acea Nuti bona/menajera/om bun la toate, care vorbeste cu L. Reghe. de parca ar fi sotul ei, si cu Reghe. jr. de parca ar fi copilul ei. Ma uitam doar pentru aceste faze, atunci cand erau la Euforia.
 • Rares, vorbesti ca un frustrat. Si daca ar fi asa, de ce ne intereseaza? Fiecare face ce vrea cu viata lui, atat timp cat e legal. Discutia nu era despre cine prezinta sau ce face ori cu cine se culca. Discutiile astea sunt de can-can.
 • A aparut prostituata impresar,si,toti masculii protvisti,cu sau fara pereche...sau amante,stau limba,la cat de analfabeta e *** asta.Da,o adevarata taranca.Cu banii ei,a cumparat si pe Esca,si pe amantul asteia,ce nu stiati ca are pe unul la Sinaia?
 • cu tot cu promovarea lor si cu nunta fake, chefii de pe antena tot au pierdut locul 1
  scarlatescu cred ca a slabit pt ca are vreo problema de sanatate, nu ca a vrut el... e cam bolnavicios la fata
 • O emisiune ok,nu ma asteptam la asa mari audiențe.Poate asa cifre vom avea diseară,din cauza Combinatiei las fierbinti+meci UCL
  Oricum,nu stiu daca mai sunt si de saptamana viitoare aceste cifre,dar e record de comentarii.nici de revelion fiind atâtea comentarii pe o perioada asa scurta

Trimite un comentariu