Skip to main content

Grila Antena 1. Cinci zile cu producții noi. Te cunosc de undeva ia o pauză. Mircea Radu se bate cu Românii au talent

 
Grila Antena 1. Cinci zile cu producții noi. Te cunosc de undeva ia o pauză. Mircea Radu se bate cu Românii au talent

UPDATE. Modificare de grilă pe ultima sută de metri. Antena 1 a decis să programeze emisiunea În puii mei sâmbăta, din 24 februarie, de la ora 20.00, în loc de duminica de la 20.00. În acest context, emisiunea iUmor trece la ora 20.00, în loc de 21.00. 

Publicitate

GRILA, PE ZILE. Grila de primăvară a Antenei 1 a luat deja startul săptămâna trecută cu prima emisiune nouă, Asia Express, produsă de Mona Segall. Însă restul producțiilor vor debuta de duminică, 25 februarie, până pe 1 martie. 

Cum este structurată grila Antenei 1, pe zile:

Iată câteva concluzii

Două emisiuni noi, aflate la primul sezon, ocupă jumătate din săptămână.

Luni și marți Antena 1 are Asia Express.

Joi și Vineri, postul a programat Ie, Românie, noua emisiune a lui Mircea Radu. Este prima dată după mulți ani când Antena 1 pune la bătaie cu Românii au talent o emisiune și nu filme, ca în anii trecuți. 

Miercuri este tot o producție nouă, intrată deja în grilă, Serialul Fructul Oprit, produs de Ruxandra Ion, după un scenariu inspirat de un roman turcesc. 

Te cunosc de undeva ia o pauză după 12 sezoane. Emisiunea de divertisment nu se mai regăsește în grila din această primăvară. 

Duminica rămâne seara lui Bendeac, cu În puii mei, Băieți de oraș și iUmor. 

Grila Antenei 1 pe zile pentru această primăvară, în continuare:

Luni și Marți - Asia Express, de la ora 20.00. Reality-show-ul filmat deja în Vietnam, Laos, Cambogia și Thailanda a debutat deja la Antena 1, pe 12 februarie.  

Miercuri - Serialul Fructul Oprit, de la 21.00.

De la 20.00, postul are emisiunea Guess my age, prezentată de Dan Negru. 

Joi și Vineri - de la 20.00, Guess My Age.

De la 21.15, Ie, Românie, emisiune prezentată de Mircea Radu, care debutează pe 1 Martie. Formatul este unul original creat de Marius Toader și Adrian Robe. Cei doi sunt și „părinții” formatului Miss Fata de la țară. (detalii despre emisiune, AICI). 

Sâmbătă - Seară de film (sâmbăta era seara Te cunosc de undeva)

Duminică - de la 20.00 În puii mei, timp de șase săptămâni. Emisiunea de umor prezentată de Mihai Bendeac revine după mai bine de un an de absență.  

După cele șase ediții de În puii mei, Antena 1 va difuza Băieți de oraș.

De la ora 21.00, Antena 1 a programat iUmor. Cel de-al cincilea sezon al show-ului jurizat de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo va debuta duminică, 25 februarie.  

Citește și:

GRILA Pro TV de primăvară. Emisiuni de luni până vineri și filme în weekend. Las Fierbinți nu a fost încă anunțat

Kanal D mută Prime-Time-ul (ceva) mai devreme. Exatlon și serialele turcești încep cu 15 minute mai devreme

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • mile cand te trezesti din atata prostie oare te doare? cate calase ai ca nu cred ca ai mai mult de 2 ...daca mai sunteti mlti asa nu ma mir ca romania e acolo unde e ...
  • asta da, grla, sant ferikit ca am la ce sa ma uit , si totii cu cu 2 clasa osa se uite, si sunt multi , traeasca anten 1 cel de mai de valoare valoare televiziune din univers , si sa nu uit sai multumesc pentru aceste programe frumoase stapanului , meu don profesor
  • asia expres trebuia pusa sambata trebuia sa bage chefii lunea si martea nu sa i bage dupa ce se termina asia...nu inteleg prime timul cu ora 21 in fine tot pe 3 vor termina primavara asta ..cel mai castigat e kanal d cu doar o emisiune trece de 2 mil de telespectatori fiind singurul care facefata pro tv ,,antena 1 n a mai avut o emisiune de mult sa treaca de 2 mil de telespectatori..inca viseaza
  • Săptămână trecuta cred ca au fost 5 sau 6 zile pe 3 pe comercial. Vor avea o primăvară interesanta la grila asta.

Trimite un comentariu