Skip to main content

VIDEO. Mihai Gâdea, ieşire nervoasă, la Sinteza zilei: „Pupaţi-o, domnule, în *** pe Kovesi”

 
VIDEO. Mihai Gâdea, ieşire nervoasă, la Sinteza zilei: „Pupaţi-o, domnule, în *** pe Kovesi”

Limbaj de moderator. „Să vă explic aşa, de la om la om”, îi spune Gâdea lui Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, invitat în emisiunea Sinteza zilei. Se întâmpla miercuri seara, aproape de ora 23.00. În studio, erau Ionel Dancă, din partea PNL, Andreea Cosma, de la PSD, Şerban Nicolae, şi el PSD, avocatul Pavel Abraham şi Mugur Ciuvică.

Publicitate

Se discuta despre acuzaţiile la adresa procurorilor din DNA. Toată lumea vorbea peste toată lumea, în încercarea de a-l convinge pe Ionel Dancă că „nu înţelege nimic”.

Gâdea se ridică şi se apropie, parcă a intimidare, de Dancă, aflat pe un scaun în studio, şi începe să-i facă semn cu arătătotul, ca la şcoală. „Nu e vorba despre oameni, e vorba de magistraţi. Înţelegeţi? Magistraţii fac asta. Dumneavoastră înţelegeţi treaba asta?”

Ionel Dancă: „Domnul Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereţi pentru un poliţist pedofil să plece un ministru de interne? De ce? (...) Aşa faceţi şi acum. De ce să plece şeful unei instituţii pentru un „portocală” inventează probe?”

Miha Gâdea, vizibil enervat: „Să nu plece. Pupaţi-o în c*r pe Kovesi...Pupaţi-o, domnule, în c*r pe Kovesi”, după care i-a întors spatele.

Ionel Dancă: „Domnule Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi.”

sinteza zilei from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Vedem ca nu vor primi nimic amenda de la Cna?
  • Srg Srg
    Gâdea vorbește? ***' asta? Sa fie serioși.
  • Anonim Anonim
    Discursul manipulant al PNL-ului, al Codrutei Kovesi, al Monicai Macovei, al fosileîn partaite de Soros care a venit ca boul sa-și impună regulile în tara românească, a mers pana când s-a trezit lumea...aloooo centrala, tanti Codruta Koveși, nu mai merge căruța! ...E prea încărcată cu păpușii minciunilor dvs.. .ca sa ziceți ca nu e vba de Kovesi și de procurori ci de Justiție, de tara si de tot felul de valori aduse din slăvire cerești numai de furnicile dîn dna nu, înseamnă ca sunteți *** rrrrraău tanti....Dacă matale nu ti-ai dat seama pana acum ca nu te mai înghit oamenii normali la cap, prințre care sunt mulți care au suferit pe nedrept în urma represiunilor nedrepte ale lu' matale, ești spălată rrrau de creier de aia cărora le'oi sluji ca o trădătoare de tara ce ești. ...O nebuuuuna care a ajuns sa ne distrugă creierul și sa ne mănânce sufletele!.....
  • Badaluta Natalia p Badaluta Natalia p
    Pupincuriștii o să ajungă citind pe mîna acestor fabricanți de probe false ,iar atunci când li se vor distruge viețile se vor trezi dar v-a fi prea târziu.Astea care nu înțeleg ce se întâmplă sint niște debili.
  • Anonim Anonim
    Foarte tare...Bine i-a zis...idolatria în tara ăsta a ajuns sa pută prea greu! Mai lăsați domnilor pupatul în cur...Ei rămân cu banii și avantajele de tot felul iar poporul pupincurist cu ciuciubau...m-Am saturat de atâția descreiertați sorosiști și europenii convinsi din pricina cărora nu mai putem respira...presiuni peste presiuni ca sa ce?!...
  • anonim anonim
    Si are dreptate,,,,P.N.Lul si vasnicul nostru Presedinte ,Iohannis,intradevar o pupa incontinuare in c,,,pe Codruta ,ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Pentru aceste otreape p.n .liste,useriste etc. nu conteaza ca sunt oameni arestati pe nedrept,ca sunt distruse vieti,familii ,copii,ca multi dintre cei aflati in inchisoare pe nedrept se imbolnavesc si mor,,,,pentru LULUTA SI PORTOCALELE D.N.Aului conteaza sa fabrice DOSARE SI SA ARESTEZE OAMENI,ca sa zica ca lupta cu coruptia si cat de eficienti di profesionisti sunt ei.
  • Ion Ion
    Cuvantul CUR E IN DICTIONARUL LIMBI ROMANE.A PUPA IN CUR E O INDELETNICIRE romaneasca si nu numai.Avem destui pupincuristi slava DOMNULUI.
  • Mihai Mihai
    Aia cu pupatul în cur e salutul vostru intern, să nu confundăm lucrurile. Să nu credeți că dacă voi sunteți pupături de dosuri, toți sunt la fel!
  • vasile idiotul vasile idiotul
    prostul tv scuze..... *** este adresat ( a) celor care sunt impatimiti de doar 2 clase si acelea la fara frecventa.
  •  antidemocratic aservit mafiei politice antidemocratic aservit mafiei politice
    Gâdea ! Badea ! Profilul real al unor slugi care nu gândesc si executa ca roboții tot ce ai dictează stăpânul care finanțează lupta împotriva DNAului și moderatori ai unui post Tv
  • geo geo
    Un asemenea personaj ar trebui suspendat de pe sticlă luni bune ...dar cum cei de la A 3 - acolo unde este șefuleț nu o vor face - așteptăm ca CNAul să se autosesizeze și să analizeze cazul într-o proximă ședință .
  • alex2 alex2
    imi place si pozitia pastorului, s-a ridicat si s-a aplecat peste invitat :)) mai lipsea sa-i puna mana pe frunte si sa tipe ca il simte pe satana.
    ma bucur ca e pe vimeo unde sper sa nu fie sters asa repede la cererile de copyright ale lui felix. sunt 100% sigur ca cna nu o sa considere nimic in neregula.
  • Mircius Mircius
    Bravo, Dancă !! Au tăbărât toți varaniștii pe tine și tu i-ai pus la punct !
    Spre disperarea pastorului...
  • Soso Soso
    Gâdea cultiva o față de fetiță cuminte, care papă tot din ceea ce patronul îi pune în farfurie sau îi aruncă pe jos. Acum, de sub masca de fetiță a apărut esența lui de țăran gtobian.
    Pe de altă parte, e firesc să vorbească despre genul respectiv de pupat, pentru că îl practică în fiecare seară,, de foarte mult timp.
    Să vedem ce zice CNA.
  • Saon Valentina Saon Valentina
    Domnul Gadea a avut foarte multă răbdare cu impertinenta și aroganța domnului Danca, care nu are obișnuința schimbului de idei intr-un dialog civilizat!

Trimite un comentariu

sus