Skip to main content

VIDEO. Mihai Gâdea, ieşire nervoasă, la Sinteza zilei: „Pupaţi-o, domnule, în *** pe Kovesi”

 
VIDEO. Mihai Gâdea, ieşire nervoasă, la Sinteza zilei: „Pupaţi-o, domnule, în *** pe Kovesi”

Limbaj de moderator. „Să vă explic aşa, de la om la om”, îi spune Gâdea lui Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, invitat în emisiunea Sinteza zilei. Se întâmpla miercuri seara, aproape de ora 23.00. În studio, erau Ionel Dancă, din partea PNL, Andreea Cosma, de la PSD, Şerban Nicolae, şi el PSD, avocatul Pavel Abraham şi Mugur Ciuvică.

Publicitate

Se discuta despre acuzaţiile la adresa procurorilor din DNA. Toată lumea vorbea peste toată lumea, în încercarea de a-l convinge pe Ionel Dancă că „nu înţelege nimic”.

Gâdea se ridică şi se apropie, parcă a intimidare, de Dancă, aflat pe un scaun în studio, şi începe să-i facă semn cu arătătotul, ca la şcoală. „Nu e vorba despre oameni, e vorba de magistraţi. Înţelegeţi? Magistraţii fac asta. Dumneavoastră înţelegeţi treaba asta?”

Ionel Dancă: „Domnul Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereţi pentru un poliţist pedofil să plece un ministru de interne? De ce? (...) Aşa faceţi şi acum. De ce să plece şeful unei instituţii pentru un „portocală” inventează probe?”

Miha Gâdea, vizibil enervat: „Să nu plece. Pupaţi-o în c*r pe Kovesi...Pupaţi-o, domnule, în c*r pe Kovesi”, după care i-a întors spatele.

Ionel Dancă: „Domnule Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi.”

sinteza zilei from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Saon Valentina Saon Valentina
    Domnul Gadea a avut foarte multă răbdare cu impertinenta și aroganța domnului Danca, care nu are obișnuința schimbului de idei intr-un dialog civilizat!
  • adrian adrian
    Gadea s-a ridicat in picioare la intimidare precum interlopii care vin si se uita injectat de sus, de la 5 cm, in ochii tai. Mai lipsea sa-i arunce in cap cu hartiile.
  • Florin Florin
    ART 40 din Decizia CNA 220/2011:

    (5) Moderatorii, prezentatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să nu
    folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să
    instige la violenţă.
  • George George
    Dar cand #hastagii #rezist in piata si USRistii in PARLAMENT injura pe cei din PSD si folesesc cuvinte mai vulgare ca un c*r este normal? Atunci de ce se scuza? Adica unii pot si altii nu?
  • Cosmin Cosmin
    Hopa, se pare ca isi da arama pe fata acest pseudo-jurnalist-moderator. CNA nu o sa faca nimic, ca de obicei.
  • costel costel
    Rusine pentru un crestin ca pastorul Gadea sa vorbeasca asa urat in direct cu un invitat la un post tv !
  • marius marius
    asemenea scene sunt miere pentru ochii mei.dovedesc neputinta a3 si rtv.
  • Varanu' Varanu'
    E disperare mare in lumea infractorilor care guverneaza Romania de azi si a *** lor media, Kovesi le-a stricat toate planurile cu iesirea de ieri... CNA-ul probabil c-o sa premieze Antena3 pentru mizeriile din ultimele zile (culminand cu ce-a zis Gadea), ca de sanctiuni sigur nu poate fi vorba, Herjeu si haita lui fiind in slujba PSD-ului!
  • Dine Dine
    Cel mai profesionist jurnalist "alifiat" cnn si Badea cu glumele ramase in anii 90 ce prind la doamnele casnice ce au terminat maxim o scoala profesionala si aia la seral.
  • F F
    Ia sa vedem ce face CNA.
  • prapastiosu prapastiosu
    Asta, cica-i popa!
    Danca trebuia sa se ridice si sa-i sparga fata, scurt pe doi. Si atunci popistashu n-ar mai avea curaj sa se dea la nimeni. Va dati seama ce-i preseaza Varanul sa dea in cei care l-au condamnat. Buze moi si Spagatisul sunt asmutiti pana la turbare!
  • Tantarean Nicolae Tantarean Nicolae
    Felicitari d-le Gadea. Acesti tembeli de teapa tov. Danca, care sustin criminalii natiei romane, trebuie odata pentru totdeauna pusi la punct.
  • Mile Mile
    In DEX la pagina cu pupatul in c** este poza lui Dan Voiculescu si Mihai Gâdea .
    Despre ce vorbim ?

Trimite un comentariu

sus