Skip to main content

Exatlon naşte pasiuni. Aproape 700 de plângeri la CNA din cauza lui Giani Kiriţă

 
Exatlon naşte pasiuni. Aproape 700 de plângeri la CNA din cauza lui Giani Kiriţă

Exatlon, revelaţia sezonului în materie de audienţe, naşte nu numai ratinguri rididcate ci şi pasiuni aprinse.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a fost luat cu „asalt” de reclamaţii de la fanii emisiunii de pe Kanal D. Din informaţiile Paginademedia.ro, forul audiovizual a primit, până la publicarea acestui articol, aproape 700 de reclamaţii vizând ediţii Exatlon din datele de 22, 23, 24 şi 25 martie.

Principalele probleme reclamate au fost, din informaţiile paginademedia.ro, limbajul vulgar folosit de Giani Kiriţă în ediţiile vizate.

Exatlonul de pe Kanal D este cea mai de succes emisiune a postului TV, de când s-a lansat în România. Emisiunea difuzată de sâmbătă până miercuri este aproape zilnic lider de audienţă, pe cel puţin două targeturi.

Ca procedură, CNA va trimite reclamaţiile la departamentul Monitorizare, care va întocmi rapoarte pentru toate ediţiile sesizate. Următorul pas va fi punerea rapoartelor pe ordinea de zi a CNA, care are şedinţe în fiecare săptămână în zilele de marţi şi joi. Menţionăm că procedura poate dura şi luni de zile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Dumitru Liviu Dumitru
    *** ,este putin spus, la ce face Geani,fotbalul este compromis de acest individ, fotbalul a facut din el om, cat de cat ,o***, *** .Un mare,mare *** cel care la ales pentru acest concurs si tot dati cu educatia si antrenoratul,asta, acest individ este de pus la" zid ".
  • Silviu Silviu
    L-am votat pe OLTIN HUREZEANU
  • Mirela Mirela
    Nu a pierdut Oltin a piedut toata echipa Faimosi ei au considerat ca au jucat murdar Raizbonicii ce au facut sa cistige NIMIC Rusine mare
  • Silviu Silviu
    Sunt dezamăgit de organizatori pentru faptul că permit unui caracter josnic precum giani, care vorbește despre o viitoare carieră de antrenor.
    Trebuie să existe niște limite ale bunului simț. Fiecare om are dreptul de a fi respectat, indiferent din ce echipă face parte. Până în momentul de față organizatorii au permis "faimoșilor" să injosească echipă adversă. Nu cred că este corect să îți fie frică să îi atragi atenția unui concurent care depășește limita bunului simț.
    cosmin cernat a greșit flagrant în privința unei persoane care nu dă dovadă de sportivitate deși chipurile a practicat un sport și e obișnuit să ceară respect dar care nu știe să respecte.
    Sunt dezamăgit de teo trandafir care cred ca are un nivel oarecare de cultură și care îi face lobby unei persoane precum anca. Nu înțeleg de ce primiți asemenea persoane la emisiuni.
    ACESTA ESTE NIVELUL DE CULTURĂ AL MEMBRILOR CONSILIULUI DIRECTOR AL POSTULUI KANAL D?
    ACESTA ESTE NIVELUL DE CULTURĂ AL FORMATORILOR DUMNEAVOASTRĂ DE OPINIE?
    NE ÎNJOSIȚI CA OAMENI CARE DORESC SĂ VADĂ ADEVĂRATUL SPIRIT SPORTIV: AI CÂȘTIGAT! MERGI MAI DEPARTE, AI PIERDUT! MERGI MAI DEPARTE!
    Cand " faimoșii" au pierdut un joc , nu l-a pierdut Oltin Hurezeanu. CUM NU A PIERDUT NICI ONCESCU. A FOST CLAR CE A SPUS DESPRE CE A ÎNVĂȚAT LA EXATLON: ÎNJURĂTURI SI LUCRURI JOSNICE. El a pierdut două sau trei puncte. Jocul l-a pierdut toată echipa. Oltin a dat dovadă de noblețe în comportament nu a jignit pe nimeni , a vorbit frumos a respectat, ceea ce nu se poate spune despre ceilalți coechipieri.
    DE AICI POATE ORICINE SĂ ÎȘI DEA SEAMA CĂ NU ORICINE FACE UN SPORT POATE FI UN OM BUN, UN EXEMPLU PENTRU ALȚII ȘI MERITĂ SĂ FIE RESPECTAT.
    ÎMI ESTE RUȘINE CU INDIVIZI CA geani ȘI SINCER DORESC SĂ FIE REDUȘI LA TĂCERE FĂRĂ SĂ MAI AIBĂ POSIBILITATEA DE A MAI AJUNGE ÎN ATENȚIA OPINIEI PUBLICE. ASEMENEA INDIVIZI NU MERITĂ SĂ AIBĂ POSIBILITATEA DE A LUCRA CU OAMENI PENTRU CĂ NU ARE CE SĂ LE TRANSMITĂ DECÂT RĂUTATE ȘI NEOMENIE.
    DUPĂ "REVOLUȚIE " NIMENI NU MAI RESPECTĂ POPORUL ROMÂN NICI ROMÂNI NICI STRĂINI.
    DUMNEAVOASTRĂ DE CARE PARTE A BARICADEI VĂ SITUAȚI?
  • Florin Lucian Florin Lucian
    Haideti sa il votam pe Oltin. E un mod de ai raspunde lui Giani!!!!!
  • Dragobete Dragobete
    Un sportiv ,chiar daca fost stie ce inseamna fair play si sa nu injosesti pe altii!El Giani Kirita ,acest *** tatuat si violent este de fapt dupa Oltin ,veriga slaba a celor rosii,pt ca este demult expirat si terminat ,nu rezista fizic bosorogul si a pierdut pana si la probele de fotbal!Nu a mai castigat si facut fata de mult la concurs!Trebuie neaparat indepartat de urgenta ,pt sanatatea concursului ,a celorlati concurenti si a telespectatorilor!
    Prezenta lui este toxica si genereaza o stare de permanent stres si negativism in emisiune!
  • Penu Arabela Penu Arabela
    Exatlon, este o competiție sportivă. Ce nu este sportiv, este comportamentul vulgar al lui Giani Kirita, comportament de huligan, pe care îl transmite și echipei sale. Oricum,mai târziu, huliganismul lui, se va intoarce împotriva lui. Primul venit, primul plecat..
    La nominalizări...
  • Anon Anon
    Iuli, ti se pare normal ca si copiii de 10 11 ani sa se uite la emisiuni precum Exatlon, in care se injura ca la *** ***? Emisiune in care multi nu sunt fair-play, mai ales Giani, care a fost jucator de fotbal si ar trebui sa stie ce inseamna asta.. Niste *** ce se difuzeaza acum...
  • Robert bula Robert bula
    Afara cu Giani Kirița e vai de capul lui se face in romania de rusine cu vorbele lui vulgare
    Face de ras întreagă sa carieră!!!
  • Iuli Iuli
    Am uitat sa mentionez ca Geani Chiryta avea acest comportament inca din primele zile, atunci cand s-a certat cu alt concurent (Alex-Razboinicii) si a zis ca el si cu cei de la "faimosi" au realizat ceva in viata fata de Razboinici.

    Kanal D ar merita o amenda groasa pentru aceasta nulitate.
  • Iuli Iuli
    Geani Chiryta ar merita eliminat din mai multe motive!
    1. Comportament.
    2. Injura si urla la fiecare proba.
    3. El nu participa atat de mult la probe ca si alti concurenti, si culmea, tot se crede cel mai bun.

    @gigi, lasa ca noi astia mai putin intelectuali si mai putin educati ne uitam la Exatlon, tu uita-te in continuare la Ma insoara mama, filme rereredifuzate, Las Fierbinti, Ferma Animalelor, Asia Fulger.
  • F F
    E unul din motivele pentru care nu mă mai uit. Al doilea este ca m-am plictisit de tragerile de timp, dar e bine ca se face ceva. Atitudinea prezentatorului fata de Giani este însă problema aici. Chirita s-a comportat astfel tocmai pentru ca nu îi este deloc atrasa atenția.
  • Popa Popa
    Care nu-i convine de Giani sa schimbe canalul.Audienta nu va scadea.Hi,hi,hiiii
  • Adi Adi
    Gigi, nu te uita la asa ceva! Aceasta emisiune nul e pentru oricine.Sa nu cumva sa te uiti, s-ar putea sa iti dauneze grav!
  • unu unu
    @gigi: dupa cum se vede din limbaj...Kirita iti e idol

Trimite un comentariu

sus