Skip to main content

Exatlon naşte pasiuni. Aproape 700 de plângeri la CNA din cauza lui Giani Kiriţă

 
Exatlon naşte pasiuni. Aproape 700 de plângeri la CNA din cauza lui Giani Kiriţă

Exatlon, revelaţia sezonului în materie de audienţe, naşte nu numai ratinguri rididcate ci şi pasiuni aprinse.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a fost luat cu „asalt” de reclamaţii de la fanii emisiunii de pe Kanal D. Din informaţiile Paginademedia.ro, forul audiovizual a primit, până la publicarea acestui articol, aproape 700 de reclamaţii vizând ediţii Exatlon din datele de 22, 23, 24 şi 25 martie.

Principalele probleme reclamate au fost, din informaţiile paginademedia.ro, limbajul vulgar folosit de Giani Kiriţă în ediţiile vizate.

Exatlonul de pe Kanal D este cea mai de succes emisiune a postului TV, de când s-a lansat în România. Emisiunea difuzată de sâmbătă până miercuri este aproape zilnic lider de audienţă, pe cel puţin două targeturi.

Ca procedură, CNA va trimite reclamaţiile la departamentul Monitorizare, care va întocmi rapoarte pentru toate ediţiile sesizate. Următorul pas va fi punerea rapoartelor pe ordinea de zi a CNA, care are şedinţe în fiecare săptămână în zilele de marţi şi joi. Menţionăm că procedura poate dura şi luni de zile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Despre scăderea scorului la review-uri de la 4 cat era in 25.03 la 3.1 cat e acum nu ati menționat? Au curs cu miile notele de 1 precum și comentariile negative la adresa faimosilor in ceea ce priveste modul în care se comporta. Deasemenea e deranjant că prezentatorul nu le atrage niciodată atenția.
  • bing bing
    + o petitie online cu 5000 de semnaturi, intitulata Vrem eliminarea sau sancționarea lui Giani Kirită de la Exatlon!
    postul Kanal D trebuie sa ia atitudine altfel audienta va scadea
  • gigi gigi
    problema este a telespectatorilor acestui (la propriu) canal. Cât de neinstruit şi leneş în gândire să fii să priveşti asemenea mizerii? Aşa viaţă tristă au românii privitori de KanalD, că n-au găsit nimic altceva de făcut decât să-şi piardă ore din viaţă pentru a viziona o ***?

Trimite un comentariu

sus