Skip to main content

Trei posturi aveau drepturile, doar doua au dat meciul. De ce Supercupa Europei nu s-a vazut pe DigiSport

 
Foto: DigiSport.ro
Foto: DigiSport.ro

"Live Text Supercupa Europei Real Madrid - Atletico Madrid". Tiltul de pe site-ul Digisport a declansat, ieri, o ploaie de comentarii. Cum? Live Text? De la un post care are drepturile pentru UEFA Champions League si pentru Europa League.

Publicitate

Mii de comentarii au curs la articolul care anunta doar un "Live Text". Unele, mai mucalite: "Nema dobanda, kaput cartela!"

Ce s-a intamplat? De ce nu a dat Digisport meciul?

Real Madrid - Atletico Madrid (2-4), meciul de Supercupa Europei, s-a vazut aseara pe Look Plus si pe Telekom Sport.

Digisport nu a difuzat partida, desi toate cele trei canale au fost anuntate drept castigatoare ale drepturilor pentru UEFA Champions League si Europa League, acum cateva saptamani.

Potrivit informatiilor paginademedia.ro, decizia Digisport a fost luata ca urmare a faptului ca nu s-au definitivat toti pasii procedurali in achizitia drepturilor pentru cele doua competitii.

Mai exact, Digisport, ca si Telekom si Look TV, au fost desemnate si anuntate ca detinatori ai drepturilor de televizare pentru UEFA Champions League si Europa League. Ce nu s-a intamplat inca, din ratiuni de timp: nu s-au semnat, fizic, contractele, cu toate clauzele care decurg din el.

Telekom Sport si Look Plus au decis sa difuzeze meciul si fara acest ultim pas procedural incheiat.

Conform surselor Paginademedia.ro, Digisport va transmite partide din noul sezon al celor doua competitii dupa ce contractul va fi semnat.

Reamintim ca, la sfarsitul lunii iulie, Look TV, Digisport si Telekom Sport au anunta ca au achizitionat drepturile de difuzare ale meciurilor din UEFA Champions League si Europa League. Toate cele trei statii au precizat ca este vorba de urmatoarele trei sezoane competitionale, respectiv 2018-2021, dupa cum Paginademedia.ro a scris aici.

Digi Sport, Telekom şi Look TV au achiziţionat şi drepturile de a difuza partidele pe platformele online.

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    geo, cat bani primeste din publicitate , daca e mult sub antena 3 , ei traiesc din banii abonatilor , daca ar fi dupa rating , ar incasa ciuciu , abia primele 3 tv din romania ce fac bani ceva , in rest de la abonati si cablisti , dar important e sa cumpere meciuri bune , iar aseara v-au lasat pe voi in fundul gol
  • geo geo
    Mile, cred ca te referi la audientele f mici ale Telekom Sport.
    Apropo, spre stiinta ta, Digisport 1 este pe locul 12 la audiente pe comercial dupa media pe zi si pe locul 15 la nivel national pe media pe zi in clasamentul celor peste 60 posturi tv masurate. A se vedea https://www.paginademedia.ro/2018/08/audiente-iulie-2018-media-pe-zi Numai ca tu bati campiile, ca de obicei...
  • mile mile
    geo, o data pe luna este egal cu zero, inrest rating foarte mic
  • geo geo
    Mile, poate iti dau niste audiente ale unor meciuri din Liga 1 - se numesc derby-uri - in care Antenutele tale - care sunt prezente in toate retele de cablu - au fost in audiente sub DigiSport 1, care acopera aproape jumatate din reteaua de cablu. Asa ca fa-te si mic si baga-te in seama cand te vom chema.
  • Mile Mile
    Doru, în afară de simona audienta e 0
  • Mile Mile
    Doru, vai de noi , cine moare de grija altuia , e treaba lor ce riscă, important e să transmită, nu ca fanii digi , rămași cu *** in coasta, slugoi tot slugoi ramane
    ,
  • Doru Doru
    "cat ai acoperire atat și rating"
    Conteaza si ce transmiti... "Telekom" difuzeaza tenis ATP unde nu avem sportivi. "Digi" are tenis WTA, avem multe sportive, si Simona pe locul 1. Vad ca au luat si wrestling (cine se uita ?).
  • Doru Doru
    "și ce propui,bine ca au transmis"
    Iti place "ilegal" ? "Ei au transmis pe barba lor, fara contract semnat."
  • Mile Mile
    Geo, cat ai acoperire atat și rating , mori de ciuda ca idolii tai de la digi iar s s-au făcut de ras
  • geo geo
    Cei de la Digi ar fi bine sa o lase mai moale cu acele competitii care nu conteaza - ori cu meciurile Rapidului din Liga a 3-a. Apropo, ar fi fost interesante niste audiente, nu-i asa ca Look Plus a fost mult peste TelekomSport ?
  • Mile Mile
    Mihail, și ce propui,bine ca au transmis
  • Adi Adi
    Va dati seama ce ,,pricepuți,, lucrează la Digi? Cum adică nu s-au semnat fizic, cu toate clauzele? Adică s-a semnat doar o parte? Cum adică Telekom a transmis fară clauze? Adică UEFA ii lăsa să transmită asa? Ridicol! Adevarul e altul.La Digi sunt oameni de o incompetentă crasă. E unul Andi Vilara care mai are putin si ingroapă Digi definitiv! UEFA a cerut garantii financiare suplimentare de la Digi.Asta a fost.Iar Look a cumpărat, sublicentiat, drepturile de la Telekom, acolo totul e clar.
  • Mihail Mihail
    Mile, nici cu ceilalti cablisti nu s-a semnat. Ei au transmis pe barba lor, fara contract semnat.
  • mile mile
    e bine pt abonatii digi asta, sa nu mai laude atat doar pt ca e ieftin

Trimite un comentariu

sus