Skip to main content

Televiziunea cu profil medical Medika TV se va lansa în octombrie. Mencinicopshi și profesorul Irinel Popescu vor avea emisiuni pe post

 
Televiziunea cu profil medical Medika TV se va lansa în octombrie. Mencinicopshi și profesorul Irinel Popescu vor avea emisiuni pe post

Televiziunea cu tematică medicală Medika TV se pregătește de lansare. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de azi autorizarea studioului Medika TV.

Publicitate

Televiziunea va începe emisia pe 1 octombrie, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Vlad Pufu, proprietarul postului. 

Reprezentanții televiziunii sunt în discuții cu toți operatorii de cablu, iar la începerea emisiei vor intra la aproape toți cabliștii, cu excepția RCS, a mai spus Vlad Pufu. 

Printre emisiunile difuzate de Medika TV se numără:

  • „Pe șleau cu doctor Menci”, producție în care doctorul Gheorghe Mencinicopschi este invitat permanent. 
  • Emisiunea „Jurnal de viață”, realizată de Cătălina Jingoiu, în care sunt prezentate povești ale unor medici celebri. 
  • Academia de Sănătate, cu profesorul Irinel Popescu, emisiune realizată de Medika TV în co-producție cu DCnews. 

Televiziunea Medika TV a primit licență de la CNA în aprilie 2017, după mai multe încercări, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ma intreb de ce Paginademedia mi-a publicat comentariul stergand partea in care am scris ca postul are unele documentare straine bune dar cel putin o emisiune, mai exact "Pe Slau" o da pe pseudostiinta. Pot doar sa sper ca cei care imi citesc comentariul vor intelege sarcasmul si vor atenti atunci cand privesc postul pentru a detecta aberatile. Find un canal care poate fi folosit pentru a lua decizii medicale, ar trebui sa va intereseze cata increde primeste din partea audientiei, nu?
  • Astazi am vazut pe postul Medika TV la emisiunea 'Pe Slau' cum aparent s-a demonstrat stintific ca apa sfintita are proprietati distincte fata de apa 'normala'. E mai 'energizata' (daca imi amintesc bine expresia folosita de invitat). Sunt foarte curios sa stiu in ce revista de specialitate ''peer-reviewed'' (un jurnal unde rigorile metodologice ale studiului au fost revizate de o comisie independenta) a fost publicata aceasta mare descoperire care ar putea schimba cateva paradigme pentru secole
  • Alin08, poate imi arati unde si cand au promis ceea ce sustii tu. Pentru ca am mai citit cateva comentarii pe care le-ai facut pe aceasta tema.
    Ar fi fost interesant ca cei de la Medika TV sa prezinte la CNA si grila completa de programe.
  • Cum naiba sa introducă cei de la Digi Medika TV,când ei nu sunt in stare sa-si tina promisiunea reintroducerii pe dth a posturilor Intact

Trimite un comentariu